Huurflits

Alle reviews

Huurflits

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Huurflits

 

Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Hier vind je de reviews van consumenten over Huurflits.nl, de internetsite waar op privé verhuurders kamers, studio’s en woonhuizen verhuren. Op onze website ReviewsBird.nl draait alles om de reviews van echte mensen zoals u en ik! Daarom willen wij u uitnodigen ook uw beoordeling bij ons achter te laten. Samen bouwen e aan een betrouwbaar platform voor als je meer te weten wilt komen over een bedrijf wat zijn producten en diensten adverteert op het internet. Wij zorgen voor de achtergrondinformatie, zorgen voor een kleine productomschrijving en vervolgens is het aan u. Alle beoordelingen (zowel negatieve als positieve) worden door ons geplaatst. Valse beoordelingen worden weggehaald (en geblockt voor verdere deelname). Bekijk hier de informatie over de webshop Huurflits.nl. Zoals gezegd; korte info over het bedrijf, beschrijving van aangeboden producten en diensten, en hopelijk kunnen we rekenen op uw medewerking en uw review hier zien. Nog geen ervaring met dit bedrijf, maar wel nieuwsgierig wat anderen van deze webshop vinden? Dan bent u bij ReviewsBird.nl aan het goede adres!

Over Huurflits
Het online woningplatform Huurflits.nl heeft als doelstelling om huurders en verhuurders met elkaar in contact te brengen. Helaas is er verder niets bekend over deze webshop of de mensen achter deze website.  

Producten en Diensten van Huurflits
Op de website van Huurflits.nl staat een ruim aanbod van kamers, studio’s en woningen te huur door heel Nederland. Het bestand wordt dagelijks van een update voorzien. De bedoeling is om via deze site huurders en verhuurders met elkaar in contact te brengen. De verhuurders kunnen tegen betaling hun huis (of kamer) op de website te huur aanbieden. Ook makelaars zijn welkom om hun bestand online te zetten om zo een groter publiek te bereiken. In principe is het de bedoeling dat de potentiële huurder direct contact met de aanbieder opneemt als er vragen zijn over de aangeboden woning. Voor andere vragen met betrekking tot het huren van een pand kan contact opgenomen worden met de helpdesk van Huurflits, die via de chat en via email te bereiken zijn.  

Complimenten, Klachten en Tips over Huurflits
Wanneer u zelf ervaring heeft met het online bedrijf Huurflits.nl, wat optreedt als bemiddelaar tussen huurder en verhuurder, dan zouden wij graag van u horen hoe dit u bevallen is. Heeft u een woning of kamer te koop aangeboden of was u juist woningzoekende? Laat bij ons uw review achter en vertel ons in uw beoordeling hoe u de samenwerking met Huurflits.nl heeft ervaren. Was u tevreden met het tarief dat Huurflits vraagt voor de bemiddeling of vond u het te duur? Hebben ze u geholpen met het in contact komen met de aanbieder van het pand, of misschien bent u van mening dat het bestand op de website zwaar verouderd is of op een andere manier niet aan de waarheid voldoet? Wij horen graag van u wat uw mening over deze site is. Of over andere webshops en websites die op onze gids ReviewsBird.nl zijn opgenomen. Alle complimenten, klachten en tips zijn van harte welkom!