123Wonen reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

123Wonen

Ben je opzoek naar een verhuurmakelaar, omdat je een huis wilt huren of je eigen huis wilt verhuren? Waar kan je dat dan eigenlijk het best doen? 123Wonen is een bedrijf dat je daarbij misschien verder opweg kan helpen.

Voordat je gebruik gaat maken van 123Wonen wil je natuurlijk wel weten of de onderneming aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: hoe werkt het om via 123Wonen huizen te huren, verkopen of kopen? Is het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar? Hoe zit het met de communicatie? Hoe goed is de klantvriendelijkheid en klanttevredenheid bij 123Wonen? Waar kan ik terecht als ik vragen, suggesties of klachten wil delen met de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze reviewsite, 123Wonen beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Zo kan je zelf bepalen of je gebruik wilt maken van 123Wonen.

Wat is 123Wonen

123Wonen is volgens het bedrijf zelf de vooruitstrevende en innovatieve verhuurmakelaar waarbij kennis en passie met elkaar gecombineerd worden, aldus 123Wonen. Zo is volgens de onderneming de fullservice dienstverlening van 123Wonen vanuit een punt ingericht waarbij de klant centraal staat. Vanuit meer dan 27 vestigingen verspreid door geheel Nederland streeft het bedrijf erna die regio’s binnen een straal van 30km. te bedienen. Volgens het bedrijf is hun missie om het aanbieden van zelfstandige woonruimtes aan huurkandidaten te realiseren, waarbij zowel huurder en verhuurder tevreden is.

Producten en diensten 123Wonen

Om de diensten van 123Wonen te bekijken kan je hun website bezoeken. Als je daar beland bent kun je gelijk beginnen met jouw zoektocht. Zo kan je zoeken op basis van: plaats of straat, kilometer afstand en prijs. Uitgebreid zoeken kan ook via de hoofdpagina, waarbij je op basis van meer gegevens, zoals: Prijs, Provincie, Plaats, Soort, Interieur, Slaapkamers, Perceeloppervlakte en Woonoppervlakte kunt sorteren. Daarnaast kan je op de homepagina zelf selecteren van welke dienst je graag gebruik zou willen maken, waaronder: Verhuur uw woning, Vastgoedbeheer en Huis kopen of verkopen. Ook is het mogelijk om op de homepagina een greep uit hun aanbod te vinden. Verder kun je ook nog artikelen over alles wat met wonen en huren te maken heeft lezen op de site van 123Wonen.

Daarnaast is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningmail, waarbij 123Wonen je op de hoogte zal houden van hun aanbod, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Onderaan de site kan je ook aanbod per vestiging, zoals bijvoorbeeld: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht bekijken.

Huren en verhuren

Wil je graag een huis via 123Wonen huren of verhuren? Dan gaat dat via de website. Voor het huren van een woning kan je via de site een aantal stappen volgen, waaronder: inschrijven, woningen zoeken & bezichtigen en vervolgens tekenen & sleutel ontvangen. Op de site kan je meer informatie vinden over het direct huren van woningen en de daarbij toepasselijke werkwijze en kosten.

Voor het verhuren van jouw woningen bij 123Wonen geef je een aantal gegevens op. 123Wonen garandeert je daarbij de volgende dingen: Binnen 2 weken uw woning verhuurd, Betrouwbare huurders, Degelijke screening van huurders, 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders, Ervaring in zowel technisch als financieel beheer en meer. Voor het aanvragen van een energielabel of eindinspectie kan je ook terecht bij 123Wonen. Als je jouw woning via 123Wonen hebt verhuurd kan je ook gebruik maken van hun 10 weken check, zodat je zeker weet dat alles goed verloopt.

Contact

Wil je graag een huis huren of verhuren bij 123Wonen, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht met de onderneming delen. Ook kan je op de website de toepasselijke contactgegevens van de vestiging in jouw buurt opzoeken. Waar je gegevens over telefoneren, mailen, vestigingsadres, KVK nummer en BtW nummer kunt vinden. Als je een klacht zou hebben kan je die doorgeven via: franchise@123wonen.nl of 088-7009900.

Reviews en beoordelingen 123Wonen

Heb je al eens eerder een woning gehuurd of verhuurd via 123Wonen? Of een andere soort ervaring opgedaan met 123Wonen? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel jouw mening over 123Wonen met ons in de vorm van een beoordeling en review. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers om te bepalen of die gebruik willen maken van 123Wonen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan is dat mogelijk via onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review