Vitamunda

Alle reviews

Vitamunda

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Vitamunda

Gezond zijn vereist een gezonde leefstijl. Het is echter raadzaam om naast dagelijksegezonde voeding die extra vitaminen in te nemen. Vitaminen en mineralen worden in diverse categorieën aan de man gebracht. Allen trachten u te bedienen met de beste resultaten bij het innemen. Maar waar dient men daadwerkelijk op te letten bij de aanschaf van de supplementen? Lees maar hier op de pagina van ReviewsBird. De Site waar mensen hun ervaringen en beoordelingen met het kopen van allerhande producten delen. Ook de ervaringen met Vitamunda! Doorloop de reviews en verkrijg een betere oriëntatie op wat allemaal mogelijk is.

Over Vitamunda
Vitamunda Nederland BV is opgericht op 2 september 2015 met als missie het exploiteren van een (groot)handel in gezondheid bevorderende en uitwendig verzorgende producten met aanverwante artikelen als het verzorgen van opleidingen, adviezen en begeleiding op het gebied van gezondheid. De naam Vitamunda is samengesteld uit de Latijnse woorden Vita, wat leven betekent en Munda, wat zuiveren betekent. Momenteel brengt dit bedrijf voedingssupplementen op de markt te weten Maag & Darm Producten en Liposomale Producten. Supplementen vervaardigd door een team van therapeuten op het gebied van orthomoleculaire voedingstherapie, detoxen, bio-resonantie en natuurgeneeskunde. Daarnaast zorgt Vitamunda voor persoonlijke ondersteuning bij het kiezen en gebruiken van hun producten.

Producten en diensten van Vitamunda
Vitamunda adverteert dat haar Maag & Darm supplementen krachtige producten zijn speciaal ontworpen om de spijsvertering in de maag en darm te ondersteunen. Een schoon en goed werkend darmstelsel is een belangrijke basis. De maag-darm producten sluiten aan op de darmreinigingskuur en zorgen voor ondersteuning van het gehele maag-darmstelsel. Daarbij zorgen de liposomale supplementen ervoor dat het lichaam hoog opneembare vitamines en mineralen binnenkrijgt. Hun assortiment van complementaire producten is zorgvuldig samengesteld door een team van therapeuten en productontwikkelaars. De producten bevatten de ingrediënten en uitsluitend pure en actieve stoffen. Vitamunda verkreeg daarom het 100% Pure Fill logo. Alle Liposomale supplementen van Vitamunda zijn vervaardigd volgens specialistische formules, multivitaminen en minerale supplementen. Allemaal vervaardigd met de liposomen van LipoCellTech™. Alle producten van Vitamunda kunnen complementair worden gebruikt. De producten van Vitamunda zijn zelf ontwikkeld in overeenstemming met de GMP- en HACCP-normen.

Complimenten, klachten en tips van Vitamunda
Vitamunda verzekert zijn klanten dat hun producten de meest optimale werking hebben op het lichaam. De producten bevatten alleen pure en actieve ingrediënten. Geen vul-, antiklonter- en conserveringsmiddelen. Betalen kan via de bekende betaalmethoden. Producten op werkdagen vóór 18.00 uur besteld worden dezelfde dag verstuurd, ook naar PostNL-locaties. Gratis verzending is er vanaf euro 50. Bij klachten kan men bellen op 035-5448752 of e-mailen naar info@vitamunda.nl. Ook de geschillencommissie kan worden gecontact. Retourneren mag volgens het herroepingsrecht. Bij retour wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourneren kan naar Vitamunda Nederland, ter attentie van afdeling Retourneren, Kerkplein 9-G | 3764 AW Soest | The Netherlands.

Vitamunda heeft als missie om hoogwaardige voedingssupplementen op de markt te brengen, die het lichaam in staat stellen zo goed mogelijk te functioneren, zodat iedereen die hun producten gebruikt een positief verschil merkt. Wat is uw ervaring? Heeft u als gebruiker van deze supplementen het verschil gemerkt? Is men eerlijk in de adviesverstrekking? Laat het ons weten op onze website.

Graag meer weten over Vitamunda, zijn dienstverlening en assortiment? Ga dan naar de reviews op ReviewsBird.nl.