Superfoodstore

Alle reviews

Superfoodstore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Vitamunda
Vitamunda

Gezond zijn vereist een gezonde leefstijl. Het is echter raadzaam om naast dagelijkse gezonde voeding die extra vitaminen in te nemen. Vitamin...

Logo Perfect Health
Perfect Health

Elk mens heeft een weerstand in het lichaam, ook wel het immuunsysteem genoemd. Het immuunsysteem zorgt ervoor dat wij een bepaalde weerstand biede...

Logo Body Supplies
Body Supplies

Kan uw lichaam wel wat extra’s gebruiken? Dan moet u misschien eens op de website van Body Supplies kijken. Op deze website worden supplement...

Logo Topvitamins
Topvitamins

Het lichaam heeft soms behoefte aan extra vitamines en supplementen. Soms zijn de hoeveelheden vitamines die je via je eten binnenkrijgt namelijk n...

Superfoodstore

Steeds meer last van stress, overgewicht, futloosheid of depressie? De online webshop Superfoodstore biedt een gezondere, betere en natuurlijke alternatieven voor mensen die geloven dat deze problemen grotendeels te voorkomen of te genezen zijn door de juiste voeding te eten. Veel producten die te koop zijn bij de drogist bevatten allerlei toevoegingen en additieven die ons lichaam uit balans kunnen brengen. Daarom is een groeiende groep mensen op zoek naar voedsel en voedingssupplementen die geen additieven, pesticiden en GMO's bevatten.
Op het internet vind je veel webshops die supplementen, natuurlijks verzorgingsproducten en natuurvoeding aanbieden. Of die producten echt werken? Dat weten wij niet, maar daarom vragen wij om uw medewerking! Wanneer u een gebruiker bent van de Superfoodstore, zou u ons dan middels het achterlaten van een review over uw ervaringen willen vertellen met deze online winkel en haar producten? Uw beoordeling kan anderen over de streep trekken, of juist weerhouden om een aankoop te doen. En daar gaat het bij ons op ReviewsBird.nl over!

Over Superfoodstore
De webshop van het bedrijf Superfoodstore.nl is opgericht in 2010. Waar het bedrijf gevestigd is en wie het idee heeft opgezet is voor zover wij kunnen nagaan niet bekend. De bedoeling was om de meest complete online voedingswinkel van Nederland op te zetten, die kan concurreren met de biologische producten in de supermarkten en drogisterijen. Overzichtelijk online shoppen uit een assortiment van meer dan 10.000 biologische producten en voedingsupplementen die de volgende dag al worden thuisbezorgd. Het producten bestand kan ook gefilterd worden op vegan, vegetarisch, raw, glutenvrij, gistvrij, lactosevrij en zoutarm. 

Producten en diensten van de Superfoodstore
Op de website van de Superfoodstore bestaat de navigatie indeling uit Natuurvoeding, supplementen, verzorging en alternatief.
Onder de natuurvoeding staan biologische en organische producten centraal, zoals onder andere noten, zaden, bessen, dranken, gluten vrije producten, gezonde tussendoortjes, brood & beleg, pasta’s, sauzen en soepen. Alle natuurlijke en biologische producten zijn voorzien van de van toepassing zijnde keurmerken Biologisch, Demeter of Eko.
Met supplementen worden pillen, capsules en poeders bedoeld waarin combinaties van verschillende superfoods bij elkaar gebracht worden die kunnen helpen bij het bestrijden van specifieke gezondheidsklachten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze kunnen helpen bij gewichtsverlies, bloeddruk controle, concentratie problemen, spier opbouw, detox, stoelgang, slapeloosheid, energie, weerstand, en sportsupplementen. 
De natuurlijke verzorgingsproducten kunnen gebruikt worden voor de persoonlijke verzorging en make-up, natuurlijke baby producten, huishoudelijke artikelen of homeopathische producten. 
Boodschappen doen is gemakkelijk. Alle gekozen producten kunt u in een digitaal boodschappenwagentje plaatsen, en wanneer u klaar bent kunt u bij de digitale kassa met uw bankkaart of digi portemonnee betalen. Wanneer u voor 9 pm besteld, krijgt u het de volgende dag thuis bezorgd. 

Complimenten, klachten en tips over de Superfoodstore
Wat vind u van deze online drogisterij en natuurlijke supermarkt? Vertel ons uw ervaringen met het bestellen, betalen, en de bezorging van de Superfoodstore producten. Ook zouden wij graag informatie over de producten zelf ontvangen. Helpen die vitamines en supplementen echt? Is het vegetarisch eten echt vegetarisch? Is de biologische make up van goede kwaliteit? Uw review telt!