Superfoodstore

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Superfoodstore

Steeds meer last van stress, overgewicht, futloosheid of depressie? De online webshop Superfoodstore biedt een gezondere, betere en natuurlijke alternatieven voor mensen die geloven dat deze problemen grotendeels te voorkomen of te genezen zijn door de juiste voeding te eten. Veel producten die te koop zijn bij de drogist bevatten allerlei toevoegingen en additieven die ons lichaam uit balans kunnen brengen. Daarom is een groeiende groep mensen op zoek naar voedsel en voedingssupplementen die geen additieven, pesticiden en GMO's bevatten.
Op het internet vind je veel webshops die supplementen, natuurlijks verzorgingsproducten en natuurvoeding aanbieden. Of die producten echt werken? Dat weten wij niet, maar daarom vragen wij om uw medewerking! Wanneer u een gebruiker bent van de Superfoodstore, zou u ons dan middels het achterlaten van een review over uw ervaringen willen vertellen met deze online winkel en haar producten? Uw beoordeling kan anderen over de streep trekken, of juist weerhouden om een aankoop te doen. En daar gaat het bij ons op ReviewsBird.nl over!

Over Superfoodstore

De webshop van het bedrijf Superfoodstore.nl is opgericht in 2010. Waar het bedrijf gevestigd is en wie het idee heeft opgezet is voor zover wij kunnen nagaan niet bekend. De bedoeling was om de meest complete online voedingswinkel van Nederland op te zetten, die kan concurreren met de biologische producten in de supermarkten en drogisterijen. Overzichtelijk online shoppen uit een assortiment van meer dan 10.000 biologische producten en voedingsupplementen die de volgende dag al worden thuisbezorgd. Het producten bestand kan ook gefilterd worden op vegan, vegetarisch, raw, glutenvrij, gistvrij, lactosevrij en zoutarm.

Producten en diensten van de Superfoodstore
Op de website van de Superfoodstore bestaat de navigatie indeling uit Natuurvoeding, supplementen, verzorging en alternatief.
Onder de natuurvoeding staan biologische en organische producten centraal, zoals onder andere noten, zaden, bessen, dranken, gluten vrije producten, gezonde tussendoortjes, brood & beleg, pasta’s, sauzen en soepen. Alle natuurlijke en biologische producten zijn voorzien van de van toepassing zijnde keurmerken Biologisch, Demeter of Eko.
Met supplementen worden pillen, capsules en poeders bedoeld waarin combinaties van verschillende superfoods bij elkaar gebracht worden die kunnen helpen bij het bestrijden van specifieke gezondheidsklachten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze kunnen helpen bij gewichtsverlies, bloeddruk controle, concentratie problemen, spier opbouw, detox, stoelgang, slapeloosheid, energie, weerstand, en sportsupplementen.
De natuurlijke verzorgingsproducten kunnen gebruikt worden voor de persoonlijke verzorging en make-up, natuurlijke baby producten, huishoudelijke artikelen of homeopathische producten.
Boodschappen doen is gemakkelijk. Alle gekozen producten kunt u in een digitaal boodschappenwagentje plaatsen, en wanneer u klaar bent kunt u bij de digitale kassa met uw bankkaart of digi portemonnee betalen. Wanneer u voor 9 pm besteld, krijgt u het de volgende dag thuis bezorgd.

Complimenten, klachten en tips over de Superfoodstore

Wat vind u van deze online drogisterij en natuurlijke supermarkt? Vertel ons uw ervaringen met het bestellen, betalen, en de bezorging van de Superfoodstore producten. Ook zouden wij graag informatie over de producten zelf ontvangen. Helpen die vitamines en supplementen echt? Is het vegetarisch eten echt vegetarisch? Is de biologische make up van goede kwaliteit? Uw review telt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook