Plent reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Plent

Heb je de conclusie getrokken dat het tijd is om een gezonder dieet aan te gaan houden? Dan zul je vast wel ervaren hebben dat een dieet niet altijd even makkelijk volgehouden kan worden. Een bedrijf dat je hierbij misschien kan helpen is Plent.

Voordat je producten van Plent gaat bestellen en gebruiken wil je wel weten of het bedrijf te vertrouwen valt. Daarbij kan je denken aan vragen, als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Plent? Hoe zit het met de ingrediënten die het bedrijf gebruikt tijdens hun productieproces? Zijn de voedingssupplementen eigenlijk wel veilig om te consumeren? Kan ik advies krijgen bij Plent als ik niet zeker weet welk product het best geschikt is voor mij? Wat kan ik doen als ik ontevreden ben met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Plent reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw wensen zal voldoen.

Wat is Plent

Tegenwoordig is het steeds makkelijker om een ongezonde levensstijl aan te houden. Voor mensen die daar veranderingen in willen brengen is Plent er om je gezonde voeding, ideeën en motivatie hierover te bieden. Naast het verkopen van producten op hun webshop biedt Plent ook een platform gericht op persoonlijke verbinding en bewustwording. Bij het bedrijf geloven ze namelijk dat het van een veilige, gezonde wereld een continu proces is dat we alleen kunnen bereiken door samen te werken.

Producten en diensten Plent

Als je geïnteresseerd bent naar de producten en diensten van Plent kan je hun website bezoeken. Bij aankomst wordt je gelijk begroet door populaire categorieën, zoals: Superfoods, Sportvoeding, Vitamines & Supplementen. Verder kan je via de homepagina de bestsellers vinden, waaronder: Viscollageen, Omega 3, Whole Colostrum Poeder, Synergy Proteïne Berry en Creatine. Lees je graag meer over Plent bekijk dan ‘ons verhaal’. Ook is het mogelijk om via de homepagina populaire voordeelpakketten te vinden. Zoek je liever secuurder? Dan kan dat bovenaan, waar je kunt kiezen uit de categorieën: Vitamines & supplementen, Sportvoeding, Superfoods, Voeding & dranken, Non-food Toepassing, Merken, Acties en Blog. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover een toepasselijke beschrijving met o.a. prijs en ingrediënten vinden.

Wil je graag supplementen of voeding bestellen bij Plent? Dan kan je betalen met: iDEAL, Belfius, PayPal, KBC, Visa, Mastercard, Bancontact, Sofort en Klarna. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. Over verzendkosten, levertijden, ruilen en retourneren valt nog meer op de website van Plent te lezen.

Contact

Wil je graag voeding bij Plent bestellen, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op een aantal wijze, zo kan je op de site via een contactformulier of de livechat je bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: + 31 (0)85 - 060 8765. Direct een mailtje sturen gaat ook naar: info@plent.nl. Doe je graag meer onderzoek naar Plent? Dan kan je daarvoor KvK: 71663835 en Btw: NL858801607B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Plent

Heb je al eens eerder vitamines, supplementen of andere soort voeding bij Plent gekocht? Dan willen wij weten hoe die ervaring bevallen is! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Plent om een realistisch beeld over het bedrijf te ontwikkelen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen? Bezoek dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook