Muscle Concepts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Muscle Concepts

Sportscholen zijn momenteel erg in trek. Mensen willen zo gezond mogelijk door het leven gaan zonder dat ze veel leuke dingen moeten laten. Daarbij is gewicht een veel voorkomend probleem in onze welvaartsmaatschappij. Om er ook zo goed mogelijk uit te zien gebruiken veel mensen allerlei pepmiddelen.

Vaak zijn dat niet de juiste producten die soms wel voor een duidelijke verandering van het uiterlijk zorgen maar die juist zeer ongezond zijn. Muscle Concepts wil daar iets aan doen. Onderstaand maak je kennis met hun bedrijf en plannen en kun je beoordelen of zij daarin geslaagd zijn. Wil je meer weten over de ervaringen en reviews van consumenten die met Muscle Concepts te maken hebben gehad? Dan kan je een kijkje nemen op ons ervaringen portaal.

Muscle Concepts oprichting en doelstellingen

Muscle Concepts bestaat sinds 2018 en is opgericht door 2 vrienden, enthousiastelingen in de sport en zeer betrokken met een goede gezondheid. Zij vonden dat ze het beter konden.

Een concept waarbij gewerkt wordt aan een goede gezondheid door het juiste voedsel te combineren met goede en cleane supplementen en door daarbij sportieve prestaties te leveren. Door die dingen op de juiste manier te combineren kom je door gebruik te maken van de juiste adviezen en begeleiding - die door Muscle Concepts verstrekt wordt - tot en fysieke en mentale gezondheid, tot betere prestaties en tot een uitstekende immuun opbouw waardoor je prettiger door het leven gaat.

Muscle Concepts bestaat uit een team van idealisten die eigenlijk het liefste de wereld zouden willen verbeteren door hun lifestyle te introduceren, de twee oprichters worden ondersteund door een team van gelijkgestemden die gespecialiseerd zijn in voeding en in sport en die jou ook trainen en fysiek kunnen helpen.

Producten van de onderneming

Men heeft inmiddels 90 eigen producten zoals vitaminen en mineralen, eiwitshakes, aminozuren, creatine en vetzuren. Allemaal schone en eerlijk producten die men groteneels zelf ontwikkelt. Het gaat hier veel te ver om al deze producten met hun samenstelling en vooral met hun kwaliteiten en mogelijkheden te benoemen; op de website staan ze zeer uitgebreid aangegeven.

Het ene product is juist heel goed voor herstel van spieren na een training, terwijl het andere meer geschikt is om vermoeidheid te voorkomen, weer een ander verhoogd de weerstand of activeert juist je energie . En zo hebben ze allemaal hun bijdrage om tot het doel te komen.

Vitamines zijn onontbeerlijk zelfs zonder sporten Dat weet iedereen. Wil je verder gaan dan zijn er natuurlijk veel extra vitaminen die allemaal hun eigen sterkte hebben, Daarnaast is het ook heel belangrijk om calcium, omega 3, proteïne shakes, magnesium en glutamine te gebruiken.

Kopen, bestellen en betalen

Muscle Concepts bestaat uit mensen met passie voor hun doelstellingen. Maak gebruik van hun adviezen die je kunt krijgen door contact en begeleiding van en met de trainers , door te chatten, whatsappen of normaal te bellen en door e-mail. Je kunt ook een nieuwsbrief krijgen.

Wanneer je bestelt voor 23.55u wordt normalerwijze de volgende dag geleverd door PostNL, Instabox of DHL. Wanneer niet op dag 1 wordt afgeleverd moet je even bellen.Bestellingen boven EUR 35 zijn in Nederland gratis; in het buitenland komt er dan EUR 6,.95 bij. Retour zenden kan onder omstandigheden ook maar dan moet je even contact opnemen voor de juiste instructies. Betalen kan via Ideal of veel andere mogelijkheden.

Review en beoordelingen

Kijk op ons reviewplatform om ook andere bedrijven te bekijken. Zodoende kun je de beste keuze maken.. Als je voor Muscle Concepts gekozen hebt dan zou het fijn zijn als je ook zelf een review zou willen schrijven met je bevindingen. Daarmee help je ook nog eens andere geïnteresseerde consumenten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review