Muscle Concepts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Muscle Concepts

Sportscholen spelen vandaag de dag een belangrijke rol in onze moderne samenleving. Misschien dat je zelf ook wel regelmatig naar de sportschool gaat. Dit kan zijn om een beter fysiek te krijgen, sterker te worden of andere persoonlijke doelstellingen. Tijdens dit proces gebruik je misschien ook wel voedingssupplementen, of je bent op zoek naar een plek waar je deze kunt krijgen. Dan is Muscle Concepts misschien wel interessant.

Alleen hoe zit het dan met de kwaliteit van de producten van Muscle Concepts? Wat kan je verwachten van de klantenservice? Zijn de producten die worden gemaakt door Muscle Concepts wel duurzaam? Dit soort vragen spelen tijdens je bestelproces al gauw een belangrijke rol. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen die met Muscle Concepts te maken hebben gehad? Dan kan je een kijkje nemen op ons ervaringen portaal.

Over Muscle Concepts

Wat voor bedrijf is Muscle Concepts? Muscle Concepts is opgericht in 2018 en bestaat nu uit een team van gelijkgestemde idealisten die eigenlijk het liefste de wereld zouden willen verbeteren door hun lifestyle te introduceren. Deze lifestyle draait dan al gauw om het concept van gezondheid, fitheid en sterke ‘muscles’ die je terugziet in je lifestyle. Het bedrijf is gespecialiseerd in voedingssupplementen en met toevoeging van sportsupplementen kan het bedrijf jou ook trainen en fysiek helpen met voedings- en trainingsschema’s.

Producten en Diensten Muscle COncepts

Men werkt inmiddels met 90 (gedeeltelijk) eigen producten zoals vitaminen en mineralen, eiwitshakes, aminozuren, creatine en vetzuren. De producten worden in diverse hoeveelheden aangeboden. Ook vind je er andere soorten producten: calcium, omega 3, proteïne shakes, magnesium en glutamine . Het ene product is bijvoorbeeld bedoeld voor het herstel van spieren na een training, terwijl het andere meer geschikt is om vermoeidheid te voorkomen, weer een ander verhoogt de weerstand of activeert juist je energie.

Contact

Als je advies nodig hebt van Muscle Concepts, of klachten of andere vragen hebt kan je ze contacteren via de volgende mogelijkheden: door te chatten (online via de chat service), whatsappen of normaal te bellen en door e-mail. Je kunt ook een nieuwsbrief krijgen. Adres: de Corantijn 31 L, 1689 AN Zwaag/ Hoorn, 085 0654111.

Verzending en betaalmethoden Muscle Concepts

Wanneer je bestelt voor 23.55u wordt normalerwijze de volgende dag geleverd door PostNL, Instabox of DHL. Bestellingen boven EUR 35 zijn in Nederland gratis; in het buitenland komt er dan EUR 6,95 bij. Retour zenden kan onder omstandigheden ook, maar dan moet je even contact opnemen voor de juiste instructies. Betalen kan via iDEAL.

Reviews en beoordelingen Muscle Concepts

Als jij al gebruik hebt gemaakt van de producten van Muscle Concepts, of zelfs hun voedings- en trainingsschema’s samen met een trainer hebt gebruikt, dan heb je in ieder geval een stuk ervaring opgedaan. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening over Muscle Concepts. Je zou hier een review achter kunnen laten over wat je van hen denkt. Schrijf dan bijvoorbeeld over de proteïne shakes, kwaliteit en de service. Of schrijf of je het bedrijf aan anderen zou aanraden. Daarmee help je ook nog eens andere geïnteresseerde consumenten! Kijk op ons reviewplatform, naar de ervaringen en beoordelingen om ook meer te leren over andere bedrijven. Daardoor kun je wellicht een betere keuze maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook