Dierenapotheek

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dierenapotheek

Net als mensen kunnen ook onze harige metgezellen van tijd tot tijd ziek worden. In zulke gevallen moet je niet alleen een betrouwbare dierenarts vinden, maar ook een plek waar je de voorgeschreven medicijnen voor je huisdier kunt kopen. Maar waar vind je de beste prijzen en de snelste levering? Dat is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar recensies kunnen je helpen een beter beeld te krijgen van de markt. Je kunt vertrouwen op de ervaring uit eerste hand van degenen die al eerder iets hebben gekocht. Zo weet je zeker wat je kunt verwachten.

Over de Dierenapotheek

De Dierenapotheek is een webshop die medicijnen en accessoires voor huisdieren verkoopt. Het is in 2012 opgericht door Martin Hovius, een dierenarts met 25 jaar ervaring. De missie van Martin en de Dierenapotheek is om klanten online toegang te geven tot diergeneesmiddelen, met uitgebreide, relevante informatie hierover zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Producten en Diensten van de Dierenapotheek

De Dierenapotheek verkoopt verschillende soorten geneesmiddelen en accessoires voor huisdieren. In de webshop vind je een selectie van producten van meer dan 150 merken. Naast elk product staat een uitgebreide beschrijving en aanbevolen manieren om het veilig te gebruiken. De website beschikt ook over een Kennisbank, waar klanten kunnen lezen over de producten en verschillende diergeneeskundige aandoeningen.

Bij het zoeken naar geneesmiddelen kan in de webshop gemakkelijk worden gefilterd op diersoort: honden, katten, paarden, vogels, vissen en andere kleine huisdieren zoals konijnen of hamsters. Om het specifieke product te vinden waar je op zoek bent, kun je de filters verder verfijnen om specifieke problemen te behandelen (bv. parasieten, maagproblemen, gedragsproblemen, gebitsverzorging, enz.) of om een specifieke vorm van geneesmiddel te zoeken (bv. pillen of gel). Gericht zoeken op merk is ook mogelijk.

Naast medicijnen kun je ook tussen diverse accessoires zoals riemen, kussens, borstels of zelfs speelgoed bladeren.

Verzending

Verzending is gratis voor bestellingen boven EUR 59,95 naar Nederland en België.

Voor bestellingen onder EUR 59,95 bedragen de verzendkosten EUR 5,95.

Pakketten worden via PostNL verzonden.

Bestellingen die op een doordeweekse dag voor 16.00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd als alles in de bestelling op voorraad is.

Retour

Producten gekocht bij de Dierenapotheek kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
Om een retour aan te vragen, stuur een e-mail naar info@dierenapotheek.nl of bel +31(0)756150141.

Alleen ongebruikte, ongeopende producten kunnen worden geretourneerd en de retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Contact

Met vragen of opmerkingen kunt je contact opnemen met de Dierenapotheek via de volgende kanalen:

E-mail: info@dierenapotheek.nl

Telefoon: +31(0)756150141

Social media kanalen zoals Facebook en Instagram

Contactformulier op de website van het bedrijf

Ervaringen & Reviews over de Dierenapotheek

Heb je al eens besteld bij de Dierenapotheek? Deel dan je ervaring! Je kunt mede-dierenbezitters helpen door hen te vertellen waar ze op moeten letten als ze bij de Dierenapotheek bestellen. In de moeilijke tijden van het hebben van een ziek huisdier zal uw beoordeling op prijs worden gesteld. Hiernaast kun je het bedrijf ook helpen door hen te laten weten wat zij moeten veranderen of verbeteren om toekomstige klanten en hun diertjes beter van dienst te kunnen zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review