Parship reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Parship

Parship, ook wel Parship GmbH, is een online datingbureau dat gevestigd is in Hamburg, Duitsland. Het maakt deel uit van de Georg von Holtzbrinck Publishing Group. Het doel van dit online datingbureau is om mensen te helpen met het vinden van langdurige partnerschappen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Parship lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Parship achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Parship

Parship werd als bedrijf opgericht in 2000. Het online datingplatform ging op 14 februari 2001, op valentijnsdag dus, online. In samenwerking met de psycholoog Hugo Schmale van de Universiteit van Hamburg werd een vragenlijst en bijbehorend algoritme ontwikkeld voor het matchen van profielen met als doel om gelijkgestemde stellen bij elkaar te brengen. Op initiatief van deze psycholoog werd het matching-algoritme zowel gebaseerd op gedragsprincipes als op psychoanalytische theorieën over persoonlijkheid. In 2020 werd het moederbedrijf ParshipMeet Group opgericht om zowel Parship als The Meet Group te beheren, na de overname van The Meet Group door ProSiebenSat.1 Media.

Producten en diensten van Parship

Parship is dus een online datingbureau gefocust op langdurige partnerschappen. Parship heeft verschillende soorten lidmaatschappen, zowel gratis als betaald. Het gratis lidmaatschap van Parship omvat registratie, een geautomatiseerde evaluatie van de vragenlijst en de mogelijkheid om de profielen van andere leden te bekijken, maar geen foto's. Voor daadwerkelijk contact tussen leden, bijvoorbeeld het reageren op ontvangen contactaanbiedingen en voor het uitwisselen van foto's is een Premium lidmaatschap vereist. De abonnenmentskosten variëren tussen de dertig tot zestig euro per maand. Volgens de Parship website is 38 procent van de leden Premium-leden.

Sinds 2002 is Parship naast Duitsland ook uitgebreid naar dertien landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Tegelijk met de lancering van Parship in 2001 werd Gay-Parship gelanceerd. Vanwege het grote succes zijn er in 2005 twee aparte portalen gelanceerd die zich expliciet richten op een homoseksuele doelgroep. Ook hier is het doel om partners langdurig samen te brengen. Heeft u nou klachten of tips over Parship? Dan kunt u het beste even contact opnemen met het bedrijf zelf via het contactformulier dat vermeld staat op hun website.

Aanbevelingen, klachten en tips over Parship

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Parship? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Parship op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Parship vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Parship of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Parship nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review