Parship

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Parship

Parship, ook wel Parship GmbH, is een online datingbureau dat gevestigd is in Hamburg, Duitsland. Het maakt deel uit van de Georg von Holtzbrinck Publishing Group. Het doel van dit online datingbureau is om mensen te helpen met het vinden van langdurige partnerschappen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Parship lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Parship achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Parship

Parship werd als bedrijf opgericht in 2000. Het online datingplatform ging op 14 februari 2001, op valentijnsdag dus, online. In samenwerking met de psycholoog Hugo Schmale van de Universiteit van Hamburg werd een vragenlijst en bijbehorend algoritme ontwikkeld voor het matchen van profielen met als doel om gelijkgestemde stellen bij elkaar te brengen. Op initiatief van deze psycholoog werd het matching-algoritme zowel gebaseerd op gedragsprincipes als op psychoanalytische theorieën over persoonlijkheid. In 2020 werd het moederbedrijf ParshipMeet Group opgericht om zowel Parship als The Meet Group te beheren, na de overname van The Meet Group door ProSiebenSat.1 Media.

Producten en diensten van Parship

Parship is dus een online datingbureau gefocust op langdurige partnerschappen. Parship heeft verschillende soorten lidmaatschappen, zowel gratis als betaald. Het gratis lidmaatschap van Parship omvat registratie, een geautomatiseerde evaluatie van de vragenlijst en de mogelijkheid om de profielen van andere leden te bekijken, maar geen foto's. Voor daadwerkelijk contact tussen leden, bijvoorbeeld het reageren op ontvangen contactaanbiedingen en voor het uitwisselen van foto's is een Premium lidmaatschap vereist. De abonnenmentskosten variëren tussen de dertig tot zestig euro per maand. Volgens de Parship website is 38 procent van de leden Premium-leden.

Sinds 2002 is Parship naast Duitsland ook uitgebreid naar dertien landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Tegelijk met de lancering van Parship in 2001 werd Gay-Parship gelanceerd. Vanwege het grote succes zijn er in 2005 twee aparte portalen gelanceerd die zich expliciet richten op een homoseksuele doelgroep. Ook hier is het doel om partners langdurig samen te brengen. Heeft u nou klachten of tips over Parship? Dan kunt u het beste even contact opnemen met het bedrijf zelf via het contactformulier dat vermeld staat op hun website.

Aanbevelingen, klachten en tips over Parship

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Parship? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Parship op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Parship vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Parship of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Parship nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Elisabeth van den Berg 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs Parship geprobeerd en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van deze datingsite. Het registratieproces was snel en gemakkelijk, en ik kon meteen beginnen met het verk...

Alle reviews ( 1 )

Een fantastische ervaring bij datingsite Parship.nl

Ik heb onlangs Parship geprobeerd en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van deze datingsite. Het registratieproces was snel en gemakkelijk, en ik kon meteen beginnen met het verkennen van potentiële matches. Wat ik vooral op prijs stelde aan deze website is dat hij gericht is op hoger opgeleiden zoals ikzelf, waardoor je andere gelijkgestemde singles kunt ontmoeten. Wat ook geweldig is aan Parship is de uitgebreide persoonlijkheidstest die zij aanbieden. Deze test geeft je inzicht in wie je bent als persoon en wat voor soort persoon bij jou past. Door dit te doen, wordt het proces van het zoeken naar een match veel efficiënter en kun je sneller iemand vinden die goed bij jou past. Verder had ik geen problemen om contact te maken met andere leden, aangezien de site eenvoudig te navigeren was en er voldoende communicatiemogelijkheden waren. Er zijn verschillende opties om contact te maken; chat of berichten versturen. Het beste gedeelte? Ik heb mijn partner gevonden! We zijn nu al meer dan zes maanden samen dankzij Parship. Al met al kan ik dus vol vertrouwen Parship aanbevelen als serieuze datingwebsite voor hogeropgeleiden die serieus op zoek zijn naar een betrouwbare relatie.

E
Elisabeth van den Berg 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!