Opzoeknaarjou nl review en app ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Opzoeknaarjou

Online daten is niet makkelijk en al helemaal niet als je Christelijk bent en dus ook op zoek wilt naar een Christelijke partner. Je kunt in dat geval je geluk beproeven bij Opzoeknaarjou.nl, een online datingsite die mensen met dit geloof bij elkaar wil brengen. Het vinden van de juiste partner hangt natuurlijk van vele factoren af, maar door de reviews van consumenten op onze website te lezen kom je er in ieder geval te weten of deze datingsite aan je verwachtingen zal voldoen. De vraag of Opzoeknaarjou betrouwbaar is of niet wordt na het lezen van een paar recensies en opmerkingen al vrij snel duidelijk.

Over Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

is een dating app geschikt voor vrijgezelle christelijke mannen en vrouwen. Deze site wordt beheerd door Provina Internet Services, dat op haar beurt weer deel uitmaakt van Van Bruggen Adviesgroep Goes BV uit Goes. Op deze datingsite vind je antwoorden op vragen over bijvoorbeeld de registratie en het lidmaatschap. Meer informatie over wat deze site je kan bieden vind je terug op de Facebook en Twitter pagina's van Opzoeknaarjou. Als je na het bekijken van alle info nog steeds vragen hebt dan kun je de klantenservice van de site per e-mail contacteren. Er staat helaas geen telefoonnummer vermeld dat je kunt gebruiken om je vragen persoonlijk te stellen.

Het lidmaatschap bij Opzoeknaarjou.nl

Je kunt geheel gratis een proeflidmaatschap bij Opzoeknaarjou afsluiten. Je kunt zonder kosten je profiel maken en meer over jezelf vertellen. Op die manier kunnen andere Christelijke vrijgezellen zien wie je bent en welke interesses je hebt. Het nadeel van het gratis proefabonnement is dat je niet alle functies die deze site te bieden heeft kunt gebruiken. Wat je daaraan kunt doen? Als je volledig gebruik wilt maken van de mogelijkheden van Opzoeknaarjou.nl dan kun je een fullmembership aanvragen. Je betaalt hiervoor per maand en hoeveel dat is hangt af van het soort abonnement dat je afsluit.

Betalen en opzeggen bij Opzoeknaarjou

De betaalde abonnementen bij Opzoeknaarjou zijn af te sluiten voor de duur van een maand, kwartaal of jaar. Zolang je niet opzegt wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Wil je jouw abonnement wel opzeggen? Dat kun je volgens de site heel eenvoudig in je profiel doen door de automatische verlenging uit te zetten. Wij van ReviewsBird raden je aan om voor de zekerheid ook een e-mail aan de klantenservice te sturen zodat je zeker weet dat je abonnement stopgezet wordt.

Reviews en commentaren over de Opzoeknaarjou app

Laat als lid van deze online datingservice weten welke ervaring jij er mee hebt. Je kunt daarvoor heel makkelijk en zonder al te veel moeite jouw Opzoeknaarjou review op onze website plaatsen. Door een aantal sterren aan jouw beoordeling te koppelen wordt het voor nieuwe gebruikers lekker makkelijk om te zien of jij tevreden bent met wat deze datingsite te bieden heeft. Nieuwe leden van de site willen heel graag weten wat de voor- en nadelen er van zijn en jij kunt die aan de hand van je eigen ervaring goed toelichten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Anne 1 jaar geleden
10
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad met de datingsite 'Opzoeknaarjou'. Als christen was het altijd lastig om op reguliere datingwebsites iemand te vinden die dezelfde waarden en norm...

Alle reviews ( 1 )

Een fantastische plek voor Christelijke singles

Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad met de datingsite 'Opzoeknaarjou'. Als christen was het altijd lastig om op reguliere datingwebsites iemand te vinden die dezelfde waarden en normen deelt. Maar Opzoeknaarjou is anders! De website heeft meer dan 4000 actieve profielen, compleet met foto's, van gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Wat ik zo leuk vond aan deze site was dat ik het gevoel had dat ik echt in contact stond met andere gelovigen. Er waren veel interessante gesprekken over ons spirituele leven en wat persoonlijke groei betekent voor elke individuele persoon. Het platform zelf is gemakkelijk te navigeren en intuïtief. Het systeem toont ook tegen wie u al hebt gesproken, zodat u niet hoeft te onthouden wat u allemaal hebt gezegd of wie u moet antwoorden. Er is ook ondersteuning beschikbaar als je ooit hulp nodig hebt bij je profiel of als er iets niet goed werkt. Alles wordt professioneel afgehandeld zonder gedoe. Voor mij was Opzoeknaarjou een uitstekende keuze omdat het me hielp om mensen te ontmoeten die mijn religieuze overtuigingen delen terwijl ze toch op zoek zijn naar romantiek en verbinding in hun leven!

A
Anne 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!