8.5

gayPARSHIP
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8.6
Productkwaliteit en Garantie
8.6
Prijs/Kwaliteitverhouding
8.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
8.6
Reputatie

gayPARSHIP

GayPARSHIP is een online datingsite die speciaal gericht is op leden uit de LGBTQ+ gemeenschap. Het is het zusje van de standaard datingsite Parship en wordt beheerd door het lokale kantoor in Amsterdam. Het bedrijf PE Digital GMBH is gevestigd in Hamburg, Duitsland. Leden kunnen zich gratis aanmelden en een profiel aanmaken, maar voor volledige toegang tot alle functies is een Premium-lidmaatschap vereist. Betalingen kunnen worden gedaan via PayPal, creditcard of iDEAL en abonnementen worden automatisch verlengd. Voordelen van een betaald lidmaatschap zijn onder andere onbeperkt berichten uitwisselen, zien welke leden je profiel hebben bekeken en een compleet rapport over de persoonlijkheid van je match ontvangen. Er zijn reviews en commentaren beschikbaar op de website voor potentiële nieuwe gebruikers om een duidelijk beeld te krijgen van de service van GayPARSHIP.

Wat zeggen de reviews?

gayPARSHIP biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met gedetailleerde profielen voor serieuze relaties, wat vertrouwen en veiligheid biedt aan gebruikers. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend beschouwd, hoewel sommige klanten opmerken dat de verzendkosten hoog kunnen zijn. De efficiënte matching service wordt geroemd, maar er is ruimte voor verbetering in de klachtenafhandeling. Over het algemeen wordt het bedrijf geprezen om zijn reputatie en waarde voor geld.

Productkwaliteit en Garantie

8.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Gebruiksvriendelijke website en eenvoudig registratieproces"
  • "Gedetailleerde profielen en nadruk op serieuze relaties"
  • "Veiligheid door handmatige controle op profielfoto's"
De website biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met een eenvoudig registratieproces en gedetailleerde profielen die de nadruk leggen op serieuze relaties. De handmatige controle op profielfoto's zorgt voor extra veiligheid voor gebruikers. Er is echter geen specifieke vermelding van productkwaliteit of garantie in de reviews.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gebruiksvriendelijke website en eenvoudig registratieproces"
De gebruikers hebben positief gereageerd op de gebruiksvriendelijke website en het gemakkelijke registratieproces. Ze vinden de prijs-kwaliteitverhouding van het product uitstekend en zijn tevreden met de waarde die ze krijgen voor hun geld. Echter, sommige klanten merkten op dat de verzendkosten aan de hoge kant kunnen zijn. Over het algemeen biedt het product een goede prijs-kwaliteitverhouding en wordt het als waardevol beschouwd.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Efficiënt matchingsysteem op basis van voorkeuren"
De service van het bedrijf wordt geprezen vanwege het efficiënte matchingsysteem dat gebaseerd is op voorkeuren. Klanten waarderen de snelle wijze waarop ze gekoppeld worden aan passende opties. Echter, er zijn enkele klachten over de klachtenafhandeling, waarbij sommige klanten aangeven dat hun klachten niet altijd naar tevredenheid worden opgelost. Over het algemeen wordt de service geroemd om zijn effectieve matching, maar er is ruimte voor verbetering in de klachtenafhandeling.

Reputatie

8.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gedetailleerde profielen en nadruk op serieuze relaties"
  • "Veiligheid door handmatige controle op profielfoto's"
De Brand Reputation wordt versterkt door gedetailleerde profielen en een focus op serieuze relaties, waardoor gebruikers vertrouwen kunnen hebben in de intenties van andere leden. De handmatige controle op profielfoto's zorgt voor extra veiligheid en betrouwbaarheid op het platform, wat bijdraagt aan een positieve reputatie.