Alleenstaande Moeders

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Alleenstaande Moeders

Dating sites, we komen ze vandaag de dag regelmatig tegen. Het is een alledaags fenomeen geworden in onze maatschappij. Misschien dat je wel een alleenstaande vader of moeder kent, die zelf op zoek is naar een nieuwe partner. Terwijl een alleenstaande moeder op zoek is geweest naar een geschikte partner, is zij misschien wel eens op Alleenstaande Moeders, website terecht gekomen. Alleenstaande Moeders is een datingsite voor - zoals de naam uitlegt - alleenstaande moeders.

Als je als alleenstaande moeder op zoek bent naar een nieuwe geschikte partner, wil je natuurlijk wel een serieuze relatie. Alleen hoe zit het eigenlijk met ervaringen van andere die jou zijn voorgegaan, met Alleenstaande Moeders? Hoe is de klantenservice en klantvriendelijkheid? Hoe zit het met veiligheid en anoniem daten? Dit zijn allemaal vragen die samen beslissen of Alleenstaande Moeders wel of niet geschikt is voor jou. Om een antwoord te krijgen op deze vragen kan je bij ons portaal, reviews en beoordelingen lezen.

Over Alleenstaande Moeders

Alleenstaande Moeders is een datingwebsite van Nederlandse origine, het doel is om een nieuwe geschikte partner te vinden voor alleenstaande moeders . De site is onderverdeeld in twee categorieën: Alleenstaande Moeders en Alleenstaande Moeders. Op de website is momenteel een balans van 52% vrouw en 48% man.

Het doel van de datingsite is om (alleenstaande) Moeders en vaders dichter bij elkaar te brengen. Het is de missie van het bedrijf om een platform te bieden waar alleenstaande Moeders makkelijk in contact kunnen komen met alleenstaande moeders/vaders in de buurt voor, vriendschap, dating of een relatie. Momenteel schrijven meer dan 1000+ mensen zich per week in.

Producten en diensten Alleenstaande Moeders

Als je op de homepage van Alleenstaande Moeders terecht komt zie je meteen het belangrijkste onderdeel van de site: namelijk het aanmaken van een account. Als alleenstaande Moeder kan je hier enkele gegevens invullen en dan kan je gratis op zoek naar een geschikte partner. Wel moet je aan enkele voorwaarden voldoen, zoals het verklaren van meerderjarigheid. Daarnaast worden profielen handmatig gecheckt om catfishing en andere verschijnselen te voorkomen.

Veiligheid en anonimiteit staan hoog in het vaandel. Gegevens die je gebruikt op de site worden om die reden met een SSL-certificaat beschermt. Profielen worden tevens ook handmatig en automatisch per dag meerdere malen gecontroleerd. Als je geïnteresseerd bent in extra opties kan je ook een premium-abonnement kopen. De prijzen van een premium-abonnement bedragen: 1 maand € 29.95 p/mnd, 3 maanden € 24.95 p/mnd en 6 maanden € 19.95 p/mnd. Betalingen verlopen via: iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal en American Express.

Contact

Wil je contact opnemen met Alleenstaande Moeders, dat kan je dan op de volgende manieren doen. Als je een email wil sturen kan dat naar: info@alleenstaande-moeders.nl. Heb je toevallig een vraag, waarvan je denkt dat hij eerder is gesteld? Dan kan je hem misschien bij de veelgestelde vragen terug vinden.

Ook is het mogelijk om meer informatie te krijgen over Alleenstaande Moeders door een van de volgende nummers te gebruiken: KvK nummer: 64190102 en BTW nummer: NL855559342B01.

Reviews en ervaringen Alleenstaande Moeders

Heb je al ooit een ervaring opgedaan met Alleenstaande Moeders? Dan willen wij graag weten wat je vondt. Als alleenstaande moeder kan het moeilijk zijn om een nieuwe partner voor het leven te vinden, door het schrijven van een review, kunnen andere potentiële klanten beter inschatten of Alleenstaande Moeders aan hun verwachtingen en wensen kan voldoen. Wil je nog meer weten over Alleenstaande Moeders? Dan kan je op ons review platform, reviews lezen van mensen die jou zijn voorgegaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review