Theorie.nl

Alle reviews

Theorie.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Theorie.nl

Wanneer je in Nederland en in België deel wilt nemen aan het gemotoriseerde verkeer op de weg (scooter, brommer, motor of auto) moet je eerst in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De minimale leeftijd voor het scooter en het brommer  rijbewijs is 16 jaar, voor het rijbewijs voor de auto en voor het motorrijbewijs dien je minimaal 18 jaar te zijn. Het behalen van het volledige rijbewijs bestaat altijd uit 2 delen: een theorie gedeelte en een praktijkgedeelte, waarin je ervaring op de weg leert. Het officiële theorie-examen in Nederland wordt afgenomen bij het CBR, het Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen. Er worden maandelijks meer dan 50.000 examen afspraken gemaakt. Helaas zakt daarvan ongeveer de helft!

Daarom raden wij je aan eerst goed te oefenen voordat je op examenafspraak gaat! Op het internet zijn verschillende sites te vinden die een gratis oefenmodule beschikbaar stellen. Bij welke site  je het beste terecht kunt? Dat laten wij graag aan jou over! In onze gids vind je enkele suggesties, zoals Theorie.nl. Theorie.nl is een van de grootste aanbieders van oefenmodules voor theoretische rijvaardigheid in Nederland. Meer weten over dit bedrijf? Lees hier de reviews en beoordelingen van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze site. 

Over theorie.nl
Theorie.nl is in 2001 op het internet gekomen als theorie-examen site in Nederland. Toen werkte het nog onder de naam DriversOnly. In 2016 is het bedrijf van naam gewisseld naar het huidige Theorie.nl en inmiddels hebben meer dan 45 miljoen mensen hier een proefexamen gedaan. Iedere dag komen er meer dan 15.000 bezoekers op de site. Op de site vind je alle theorie beschreven en kun je aangeven welke van de 3 verschillende theorie modules je wilt aanschaffen waarmee je naar hartenlust kunt oefenen. De vragen worden regelmatig vernieuwd en volgen de standaard van het CBR. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam

Producten en diensten van Theorie.nl
Op de site van Theorie.nl kun je zoals gezegd je theorie oefenen voor je brommerrijbewijs, auto- en motorrijbewijs. Op de site worden verschillende online oefen pakketjes aangeboden. Je kunt kiezen uit een uitgebreid pakket waarmee je 2 weken lang ongelimiteerd kunt oefenen, een week pakket of zelfs een dagpakket. Zodra je ingeschreven staat kun je beginnen met oefenen. De vragen worden op exact dezelfde manier gesteld als bij het echte examen bij een van de vestigingen van het CBR in Nederland. Wanneer je een vraag fout hebt beantwoord wordt dit na afloop van het proefexamen bekend gemaakt. Je ontvangt een analyse van de gemaakte fouten en een uitleg. Zo kun je voor jezelf ook zien welk onderdeel je eventueel nog iets beter zou moeten bestuderen. Uiteraard hoor je ook of je op basis van dit oefenexamen geslaagd of gezakt zou zijn.

Complimenten, Klachten en Tips over Theorie.nl
Heb jij gebruik gemaakt van een van de verschillende oefensites voor het behalen van je theorie rijbewijs? Misschien zelfs wel bij Theorie.nl? Vertel ons of je de trainingen en de feedback die je van theorie.nl hebt ontvangen nuttig vond en/of dit een goede training was om je voor te bereiden op het echte examen. Reviewsite.nl is een platform gemaakt voor en door echte klanten zoals u en ik. Vergeet niet ook een verzekering af te sluiten voor je voertuig!