DuckTypen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ouder zeer dankbaar voor zullen zijn. Blindtypen helpt de leerling op weg in de 21e eeuw, waar het gebruik van computers niet meer weg te denken is. Bent u op zoek naar Online Blind Typecursus waar uw kinderen met plezier leren blindtypen? Op ReviewsBird hebben ouderen hun ervaringen geplaatst die zij hebben met typescholen. U bent als lezer vrij om deze reviews na te gaan en zelf te bepalen met welk bedrijf u in zee gaat.

Over DuckTypen
Bij DuckTypen leren kinderen spelenderwijs blind typen. De cursus bestaat uit ruim 200 spelletjes en leeroefeningen. Het betreft en cursus, die is opgezet met erkende typedocenten en wordt gedoceerd met een beproefde methodiek. DuckTypen kan worden gespeeld door kinderen vanaf 7 jaar. Echter is het ook geschikt voor volwassenen, die willen leren blindtypen. Spelers kunnen zich registreren door op de website www.donaldduck.nl een elektronisch registratieformulier in te vullen en te versturen naar DPG Media Magazines B.V. Voorafgaand op deze registratie dient er een account te worden aangemaakt op www.donaldduck.nl, waarna men aan de slag kan.

Producten en diensten van DuckTypen
DuckTypen biedt online de mogelijkheid aan personen om door het spelen van games sneller en efficiënter te kunnen typen. Het leren typen geschiedt met behulp van games, afgewisseld met leeroefeningen. Er is gratis proefles met de pakketten Family, Premium en Basic. Gedurende deze typecursus fungeert de participant als verslaggever van de Duckstadkrant en schrijft dus voor die krant. De cursus DuckTypen bestaat uit zes kranten, met elk vijf artikelen. De opdrachten bij deze artikelen volgen een lesmethode met diverse oefeningen, waarbij de deelnemer leert de losse toetsen blind te vinden. De les wordt gevolgd door opdrachten, waarbij meerdere rijen en uiteindelijk het hele toetsenbord wordt gebruikt. De licentie voor de cursus is een jaar geldig, waardoor de cursist op zijn of haar eigen tempo kan werken. De cursist is geslaagd als de laatste van de zes kranten af is. Ook scholen kunnen gebruik maken van deze online cursus. Na succesvol doorlopen van de training wordt er een typediploma uitgereikt.

Complimenten, klachten en tips voor DuckTypen
Betalen voor de cursus bij DuckTypen kan via iDeal. Annuleren en opzeggen van deelname aan de cursus mag binnen 14 dagen na aanvang van de cursus. Uw cursusgeld wordt dan terug gestort. Klachten kunnen worden doorgespeeld op www.ducktypen.nl. Of 088 - 550 01 43 van 09.00 - 21.00 uur. Of een bericht sturen naar DPG Media Magazines B.V., Klantenservice, Postbus 40005, 2130 KM Hoofddorp.

De vrolijkste online typecursus! De slagzin waarmee DuckTypen personen aanmoedigt om deel te nemen aan hun online typecursussen. Wat is uw mening met betrekking tot de methodiek die door DuckTypen wordt toegepast tijdens de cursussen? Heeft u werkelijk gemerkt dat uw kinderen er met plezier aan deelnemen? Ga naar onze reviews op ReviewsBird en laat uw ervaring en beoordeling achter.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DuckTypen.nl? Eenmaal op onze site, bent u slecht een druk op de knop verwijderd van het lezen van de overige reviews om uzelf te informeren over typescholen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dana 1 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs de online typecursus DuckTypen uitgeprobeerd en ik kan deze cursus van harte aanbevelen. Als een fervente Donald Duck-fan, was ik erg blij om te leren typen als een verslaggev...

Alle reviews ( 1 )

Donald Duck please teach me typing - Een recensie over “Ducktypen”

Ik heb onlangs de online typecursus DuckTypen uitgeprobeerd en ik kan deze cursus van harte aanbevelen. Als een fervente Donald Duck-fan, was ik erg blij om te leren typen als een verslaggever van de Duckstadkrant! Ik vond het curriculum zeer duidelijk en gemakkelijk te volgen, met veel leuke activiteiten om me bezig te houden. De videogames waren ook bijzonder vermakelijk en hielpen me echt inzicht te krijgen in hoe vele handposities werken. Maar wat deze cursus echt geweldig maakt, is hun team ondersteuning. Het support team reageerde snel op mijn vragen en was zeer geduldig met mij tijdens mijn leerproces. En tot slot wil ik vermelden dat het spelletjes gedeelte er erg goed uitzag! Alles bij elkaar genomen ben ik heel dankbaar voor mijn ervaring met DuckTypen!

D
Dana 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!