Avans+

Alle reviews

Avans+

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

Avans+

 

Je wilt jezelf ontwikkelen? Op zoek naar groei, wijsheid, of wil je gewoon een online cursus volgen om je kansen op de arbeidersmarkt te vergroten? Wat je beweegredenen ook zijn, Avans+ biedt online cursussen. De online cursussen zijn ontwikkeld met veel aandacht voor het individu. Of het online opleidingsinstituut met de naam Avans+ of Avansplus hier inderdaad aan voldoet laten wij graag aan u over! Want wie kan dat nou beter beoordelen dan de mensen die daadwerkelijk bij deze aanbieder van online cursussen een opleiding hebben gevolgd? Op ReviewsBird.nl hebben wij een sectie ingericht speciaal gewijd aan studie en onderwijs.Deel uw persoonlijke ervaring met medestudenten en leer uit de beoordelingen van anderen en laat uw review achter o ver Avans+ Vertel wat iemand mag en kan verwachten van de kwaliteit van de online-opleidingen, de begeleiding, en wat u verder nog opgevallen is! 

Over Avans+
De Avans Hogeschool is opgericht in 2004, als gevolg van een fusie tussen Hogeschool ’s-Hertogenbosch en Hogeschool Brabant, die destijds al jaren nauw samenwerken en één College van Bestuur hadden. Het hoofdkantoor van dit bolwerk is gevestigd in Breda. Stichting Avans kent 3 juridische onderdelen: Avans Contractactiviteiten BV, Avans Hogeschool BV met de werknaam Avans+, en de Stichting Juridische Hogeschool Avans–Fontys. Er zijn 6  verschillende expertisecentra en ruim 31 lectoraten waar de studerenden hun eigen onderzoek kunnen uitvoeren. Verder zijn er nog 6 ondersteunende diensteenheden en 2 stafeenheden die de academies en het College van Bestuur daar waar het nodig is ondersteunen. Sleutelwoorden die de visie van het bedrijf weergeven zijn vernieuwing, verandering en verbetering.

Producten en diensten van Avans+
De opleidingen zijn over 21 verschillende academies verdeeld. De verschillende hoofd interesse gebieden zijn Techniek, Economie en Bedrijf, Gedrag en Maatschappij, Onderwijs en Opvoeding, Gezondheid, Aarde en Milieu, Taal en Communicatie, Kunst en Cultuur, en Recht en Bestuur. Avans+ biedt meer dan 200 postbachelor- en masteropleidingen aan van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde. Er zijn lange online cursussen, maar ook online cursussen met een kort traject die je kunnen helpen in jouw vakgebied. Avans+ noemt zichzelf ”het beste online opleidingsinstituut voor de ambitieuze professional”. Avans+ biedt veel professionele begeleiding bij  het grote aanbod van de verschillende online cursussen. 
Cursussen die populair zijn zijn Finance & Control, Fysiotherapie, HRM, ICT, Laboratoriumtechniek, Management & bedrijfskunde, Onderwijs, Personal & corporate finance, Techniek & bouw en de Verpleegkunde. 

Complimenten, Klachten en Tips over Avans+
Het volgen van een opleiding is niet alleen een financiële investering, maar vraagt ook om een persoonlijke investering van tijd en moeite. Het is belangrijk dat je een online cursus kiest die bij je past, niet alleen op het gebied van persoonlijke interesse, maar ook de inrichting van de cursus. Hoeveel uur per week wordt je verwacht te investeren? Zijn er veel praktijk uren, hoe zit het met de huiswerkbegeleiding, het contact met de andere studenten? 
Avans+ biedt maatwerk. Voor iedere cursus geldt een toelatingsassessment. En er is een goede klachtenregeling. Maar of het bedrijf in Breda ook echt zo gemakkelijk te bereiken is via de Sociale Media zoals twitter, facebook, LinkedIn en youtube, of dat je  beter een email kunt sturen horen we graag van u! Heeft u wel eens een online-opleiding bij het Nederlandse bedrijf Avansplus gevolgd? Wij zijn benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen!