Avans+

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Avans+

Je wilt jezelf ontwikkelen? Op zoek naar groei, wijsheid, of wil je gewoon een online cursus volgen om je kansen op de arbeidersmarkt te vergroten? Wat je beweegredenen ook zijn, Avans+ biedt online cursussen. De online cursussen zijn ontwikkeld met veel aandacht voor het individu. Of het online opleidingsinstituut met de naam Avans+ of Avansplus hier inderdaad aan voldoet laten wij graag aan u over! Want wie kan dat nou beter beoordelen dan de mensen die daadwerkelijk bij deze aanbieder van online cursussen een opleiding hebben gevolgd? Op ReviewsBird.nl hebben wij een sectie ingericht speciaal gewijd aan studie en onderwijs. Deel uw persoonlijke ervaring met medestudenten en leer uit de beoordelingen van anderen en laat uw review achter o ver Avans+ Vertel wat iemand mag en kan verwachten van de kwaliteit van de online-opleidingen, de begeleiding, en wat u verder nog opgevallen is!

Over Avans+
De Avans Hogeschool is opgericht in 2004, als gevolg van een fusie tussen Hogeschool ’s-Hertogenbosch en Hogeschool Brabant, die destijds al jaren nauw samenwerken en één College van Bestuur hadden. Het hoofdkantoor van dit bolwerk is gevestigd in Breda. Stichting Avans kent 3 juridische onderdelen: Avans Contractactiviteiten BV, Avans Hogeschool BV met de werknaam Avans+, en de Stichting Juridische Hogeschool Avans–Fontys. Er zijn 6 verschillende expertisecentra en ruim 31 lectoraten waar de studerenden hun eigen onderzoek kunnen uitvoeren. Verder zijn er nog 6 ondersteunende diensteenheden en 2 stafeenheden die de academies en het College van Bestuur daar waar het nodig is ondersteunen. Sleutelwoorden die de visie van het bedrijf weergeven zijn vernieuwing, verandering en verbetering.

Producten en diensten van Avans Plus
De opleidingen zijn over 21 verschillende academies verdeeld. De verschillende hoofd interesse gebieden zijn Techniek, Economie en Bedrijf, Gedrag en Maatschappij, Onderwijs en Opvoeding, Gezondheid, Aarde en Milieu, Taal en Communicatie, Kunst en Cultuur, en Recht en Bestuur. Avans+ biedt meer dan 200 postbachelor- en masteropleidingen aan van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde. Er zijn lange online cursussen, maar ook online cursussen met een kort traject die je kunnen helpen in jouw vakgebied. Avans+ noemt zichzelf ”het beste online opleidingsinstituut voor de ambitieuze professional”. Avans+ biedt veel professionele begeleiding bij het grote aanbod van de verschillende online cursussen.

Cursussen die populair zijn zijn Finance & Control, Fysiotherapie, HRM, ICT, Laboratoriumtechniek, Management & bedrijfskunde, Onderwijs, Personal & corporate finance, Techniek & bouw en de Verpleegkunde.

Reviews, ervaringen en tips over Avans+
Het volgen van een opleiding is niet alleen een financiële investering, maar vraagt ook om een persoonlijke investering van tijd en moeite. Het is belangrijk dat je een online cursus kiest die bij je past, niet alleen op het gebied van persoonlijke interesse, maar ook de inrichting van de cursus. Hoeveel uur per week wordt je verwacht te investeren? Zijn er veel praktijk uren, hoe zit het met de huiswerkbegeleiding, het contact met de andere studenten?

Avans+ biedt maatwerk. Voor iedere cursus geldt een toelatingsassessment. En er is een goede klachtenregeling. Maar of het bedrijf in Breda ook echt zo gemakkelijk te bereiken is via de Sociale Media zoals twitter, facebook, LinkedIn en youtube, of dat je beter een email kunt sturen horen we graag van u! Heeft u wel eens een online-opleiding bij het Nederlandse bedrijf Avansplus gevolgd? Wij zijn benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jesper van der Velden 2 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs mijn post-HBO opleiding gevolgd bij Avans+ en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was. Er zijn meer dan 200 verschillende bachelor-, post-bachelor- en masteropleiding...

Alle reviews ( 1 )

Educatieve ervaring bij Avans+

Ik heb onlangs mijn post-HBO opleiding gevolgd bij Avans+ en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was. Er zijn meer dan 200 verschillende bachelor-, post-bachelor- en masteropleidingen waaruit je kunt kiezen, dus er is voor ieder wat wils. Wat mij opviel was de praktische aanpak van de cursussen. Ik leerde niet alleen de theoretische concepten, maar ook hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast. De docenten hadden veel expertise in hun vakgebied en ze waren altijd bereid om ons te helpen als we vragen hadden. Daarnaast waren er regelmatig gastdocenten die uitnodigend gingen over hun eigen werkzaamheden. Hierdoor kregen wij nog beter beeld van hoe onze nieuwe vaardigheden ingezet konden worden tijdens het werken. Het studiemateriaal werd op een goede manier aangeboden via een online leeromgeving en tijdens fysieke lessen werden goede voorbeelden gebruikt om complexe stof goed te kunnen begrijpen. Ook kwamen we regelmatig met medestudenten samen die afkomstig waren uit verschillende organisaties en branches, dit leverde verrijkende discussies op. De faciliteiten zijn modern uitgerust met slimme classrooms waarin interactief les wordt gegeven, In alles zie je dat Avans+ staat voor hogere onderwijskwaliteit, professionaliteit Een erg prettige organisatie!

J
Jesper van der Velden 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review