Plent

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Plent

Plent: De Beste Online Winkel voor Natuurlijke Producten

Plent is geen gewoon supplementenbedrijf. Het is een online winkel die hoogwaardige, natuurlijke producten aanbiedt met behulp van duurzame en milieuvriendelijke methoden. In een wereld waarin steeds meer supplementenbedrijven opduiken en de kwaliteit steeds vaker wordt ingeboet, streeft Plent ernaar om de zuiverheid van de producten en de impact op de planeet te waarborgen. Bij Plent draait het om samenwerken en naar elkaar luisteren om een veilige en gezonde wereld te creëren. Plent wil jou inspireren om je steentje bij te dragen aan deze visie!

Een bekende uitspraak van Albert Einstein past perfect bij de visie van Plent: "De wereld zal niet veranderen als we blijven doen wat we altijd hebben gedaan." Plent neemt deze woorden ter harte en probeert de normen en waarden van de supplementenindustrie te veranderen. Ze willen je laten zien dat er een andere, betere manier is om gezondheidsproducten te produceren en te consumeren.

Een Ruim Assortiment Aan Natuurlijke Producten

Plent biedt een breed scala aan natuurlijke producten, waaronder superfoods, (veganistische) sportvoeding, vitamines en supplementen, natuurlijke voeding, ecologische schoonmaakproducten en natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Het assortiment is met de grootste zorg samengesteld om jou de puurste producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden.

Plent heeft een diepgaande kennis van natuurlijke producten en volgt de ontwikkelingen in de industrie op de voet. Ze houden hun expertise up-to-date en bestuderen zorgvuldig de ingrediënten en herkomst van producten voordat ze worden toegevoegd aan het assortiment. Alleen producten van de hoogste kwaliteit worden geselecteerd, zodat jij altijd de beste keuze kunt maken voor jouw gezondheid en welzijn.

Onze Eigen Merken

Plent heeft ook een aantal eigen merken die in-house zijn ontwikkeld, waaronder Plent, Big Food en Plantforce. Deze merken zijn ontworpen voor de gezondheidsbewuste consument die op zoek is naar (veganistische) producten van de hoogste kwaliteit. Alle producten van deze merken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en eisen voor natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vrij van verontreinigingen en bieden optimale voedingswaarde.

Uitstekende Klantenservice

Bij Plent staat de klant altijd op de eerste plaats. Ze streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en zijn op verschillende manieren bereikbaar, zoals telefonisch, via WhatsApp, e-mail en chat. Het vriendelijke en deskundige team van Plent staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

Plent biedt ook een gratis samplepakket t.w.v. ? 9,95 bij alle merken collageen. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvang je een GRATIS Plantforce Synergy Life Protein t.w.v. ? 19,95 bij bestellingen vanaf ? 30,-. Plent beloont haar klanten graag en zorgt ervoor dat je altijd iets extra's krijgt.

Laat Jouw Ervaring Achter bij ReviewsBird

Heb jij al eens producten besteld bij Plent? Laat jouw ervaringen achter bij ReviewsBird en help anderen bij het maken van de juiste keuze. Jouw mening is enorm waardevol voor ons en voor andere klanten. We horen graag wat jouw favoriete producten zijn, hoe ze jouw leven hebben verbeterd en welke positieve effecten je hebt ervaren. Laat een review achter en deel jouw ervaringen met de wereld!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Ravi Bernaards 11 maanden geleden
9.5
Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij Plent en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring met deze winkel. Wat mij als eerste opviel, is het brede assortiment aan z...

Alle reviews ( 1 )

Plent Review: Zuiverheid gegarandeerd

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij Plent en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring met deze winkel. Wat mij als eerste opviel, is het brede assortiment aan zuivere supplementen, superfoods en vegan sportvoeding. Het was erg fijn om te weten dat alle producten vrij zijn van troep en onnodige toevoegingen. De website van Plent is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Elk product wordt duidelijk uitgelegd met informatie over de ingrediënten, gebruiksaanwijzing en eventuele voordelen voor de gezondheid. Wat mij ook opviel was het snelle verzendproces van mijn bestelling. Ik ontving mijn pakketje binnen twee werkdagen na het plaatsen van de order! Bovendien waren alle items netjes verpakt in een stevige doos om schade tijdens transport te voorkomen. Op basis van mijn positieve ervaring raad ik iedereen Plent aan die op zoek is naar natuurlijke supplementen, superfoods of vegan sportvoeding zonder onnodige toevoegingen!

R
Ravi Bernaards 11 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review