Vitstore reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vitstore

Gezondheid is vast iets waar je veel mee bezig bent. Daarom vind je het zeker belangrijk dat je genoeg vitamines en dergelijke binnen krijgt, als je daar soms moeite mee hebt, kan het handig zijn om vitaminetabletten en soortgelijke producten te kopen. Vitstore is een bedrijf waar je dit soort producten kunt vinden.

Voordat je vitamines en mineralen bij Vitstore gaat aanschaffen, wil je uiteraard wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: zijn de producten die ik bij Vitstore kan vinden wel betrouwbaar? Hoe zit het met de ingrediënten? Wat voor vitaminen en mineralen vallen er allemaal te vinden? Hoe lang duurt het bezorgen? Kan Vitstore mij ook advies geven? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kun je Vitstore beoordelingen en reviews lezen op onze website. Op basis daarvan kun je zelf bepalen of je graag winkelt bij Vitstore.

Wat is Vitstore

Vitstore is een bedrijf dat in 2003 opgericht is. Sinds de eerste dag stond het bedrijf in het teken van transparantie, specifieke grondstof keuzes, doordachte combinaties en duurzaamheid, aldus Vitstore. De onderneming maakt hun producten geheel zelf in Nederland, en heeft dus het gehele productieproces in eigen hand. Het doel van Vitstore is om het welzijn van mensen te vergroten door oplossingen te bieden die bijdragen aan de kwaliteit van leven.

Producten en diensten

Vitstore is een bedrijf dat eigengemaakte supplementen verkoopt. Om hun aanbod te bekijken is het mogelijk de online website van het bedrijf te bezoeken. Daar vallen producten te vinden in verschillende categorieën, zoals: Vitaminen & Mineralen, Weerstand, Bewegen, Omega-3, Hart & Bloedvaten, Darm & Stoelgang, Nachtrust & Stress, Blaas & Prostaat, Lichaam, Zwanger & Kinderen, PEA, Pharmox Dieren en Meer. De producten zijn allen voorzien van foto’s, omschrijving, gebruiksaanwijzing, samenstelling en meer informatie. De producten vallen vaak in verschillende grootten te bestellen. Naast online valt Vitalize ook te vinden bij een aantal bedrijven als Etos, DA en meer.

Betalen en bezorgen

Gevonden waar je naar opzoek was? Dan kan je betalen op verschillende manieren, zo kan je gebruik maken van: Klarna, iDEAL, PayPal, Bancontact, Mastercard en Visa. Bestellingen worden geleverd door PostNL. Pakketjes worden gratis bezorgd, als je voor 17:00 besteld wordt jouw bestelling de volgende dag nog verstuurd. Producten kunnen tot 14 dagen na het in ontvangst nemen geretourneerd worden.

Contact

Heb je een vraag, suggestie of klacht die je wilt delen met Vitstore? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je voor advies berichten sturen via de livechat op de website. Bellen gaat ook, gebruik daarvoor het nummer: 0183 - 699 450. Stuur je liever een appje, dan kan je daarvoor: 06 – 27 32 32 52 gebruiken. Mailen gaat naar het adres: info@vitalize.nl. Zelf langsgaan of een bericht delen via de post gaat ook, daarvoor moet je aan de Galvaniweg 15, 4207 HL, Gorinchem, Nederland zijn.

Reviews en beoordelingen Vitstore

Al eens eerder supplementen bij Vitstore gekocht? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat beviel! Deel je mening over Vitstore met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde te bepalen of zij ook willen winkelen bij Vitstore. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook