Spirulina.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Spirulina.nl

Tegenwoordig is er van alles op de markt te krijgen aan tabletten en pillen, die potentieel een positief effect op ons lichaam en geest kunnen hebben. Ook het tablet genaamd ‘Spirulina’ is hier een onderdeel van, ben je opzoek naar een plek waar ze gespecialiseerd zijn in Spirulina tabletten, dan is Spirulina.nl misschien wel iets voor jou.

Alleen voordat je een bestelling bij Spirulina.nl plaatst moet je wel zeker weten dat hun tabletten het wel waard zijn. Dan spelen vragen als: voldoen ze aan veiligheidsnormen? Wat voor kwaliteit kan je eisen? Zijn ze het wel waard? etc. spelen dan een grote rol. Bij onze beoordelingen site lees je over reviews en ervaringen van andere consumenten.

Wat is Spirulina.nl

Als je opzoek bent naar hoogwaardige spirulina tabletten ben je bij Spirulina.nl aan het juiste adres. Zelf hebben ze dit over spirulina te zeggen: ‘’Spirulina is een blauw-groene algen. Het ziet eruit als een klein spiraaltje en bestaat maar liefst 3,5 miljard jaar(!) Eigenlijk is het geen alg, maar een bacterie volgens meerdere bronnen. Bacteriën zijn de oudste levensvormen op aarde.’’ Het doel van de spirulina tabletten is om mensen met schildklier problemen te helpen, dit vormt zich vaak in een te traag werkende schildklier, wat vervolgens kan resulteren schildklierproblemen. In dit specifieke geval wordt spirulina aanbevolen. Naar eigen zeggen hechten ze bij Spirulina.nl veel waarde in het checken op kwaliteit, zo gaan ze constant na of er teveel (zware) metalen in de spirulina tabletten voorkomen.

Tabletten en voordelen van Spirulina

Op dit moment bevindt er enkel één product op de website van Spirulina.nl, namelijk de spirulina tabletten. Momenteel worden ze alleen verkocht in één hoeveelheid namelijk 500 spirulina tabletten van 500mg. Wel krijg je diverse korting als je meer dan één pakket koopt.

Naast dat spirulina goed kan zijn bij schildklierproblemen heeft het ook andere voordelen. Zo is het rijk aan vitamine A (goed voor de huid). Ook is het rijk aan vitamine E (dat bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade). Tevens bevatten de tabletten diverse verteerbare eiwitten, die meer dragen aan gezonde botten en spieren. Ook de volgende vitamines: B1, B2 en B6 (helpt energy stofwisseling, goed voor geheugen en immuunsysteem).

Betaalmogelijkheden, retourneren en verzendingen.

Besloten om een pakketje tabletten te kopen van Spirulina.nl? Dan kan je betalen met: Apple Pay, American Express, Google Pay, iDEAL, Maestro, Mastercard en Visa. Retourneren is mogelijk, maar voldoet aan eisen. Zo moet het binnen 14 dagen gebeuren (na ontvangst uiteraard), je kunt het artikel uitsluitend retourneren in de afgesloten verzegelde verpakking. Meer info hiervoor is op hun website te vinden. In Nederland zijn de verzendkosten gratis. Wel wordt er alleen geleverd op Ma-Do, dus nier Vr, Za en Zo. Verzendingen worden in het algemeen binnen 24 verzonden, je krijgt altijd een track & trace code om op de hoogte te blijven van wanneer het pakketje aankomt.

Schrijf een review over Spirulina.nl

Al ooit spirulina tabletten gebruikt van Spirulina.nl? Dan horen we graag hoe je dat hebt ervaren. Schrijf bijvoorbeeld een recensie over dit soort vragen: Helpen de tabletten wel echt bij schildklier gerelateerde kwesties? Merk je er iets van en zou je ze aanraden aan vrienden en familie, of andere consumenten? Zo help je andere consumenten om een beter beeld te vormen over Spirulina.nl en wat ze in de werkelijkheid van het bedrijf kunnen verwachten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review