WeetWieJeDate reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

WeetWieJeDate

Ben je opzoek naar een date, vaste relatie of mailcontact, maar wil je er niet voor kiezen om gebruik te maken van een mainstream datingsite? Dan komt het wel eens voor dat het vinden van zo’n datingsite ingewikkeld is. Een site die je daar misschien bij kan helpen is WeetWieJeDate.

Voordat je een account aan gaat maken op WeetWieJeDate wil je wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan zaken als: valt WeetWieJeDate eigenlijk wel te vertrouwen? Hoe gaat het bedrijf om met mijn privacy? Wat voor functies brengt de datingsite allemaal met zich mee? Kan ik ook gebruik maken van betaalbare opties? Waar kan ik mijn vragen, opmerkingen of klachten delen met WeetWieJeDate? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze ReviewSite, WeetWieJeDate reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je bepalen of WeetWieJeDate wel aan jouw verlangens zal voldoen.

Wat is WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een datingsite beschikbaar voor Nederlandse en Belgische gebruikers. Bij het bedrijf staan veiligheid en anonimiteit hoog in het vaandel. Zo worden je gegevens bij WeetWieJeDate opgeslagen met een SSL-certificaat. Profielen worden meerdere malen per dag zowel handmatig als systematisch gecontroleerd. Je kunt partners zoeken op basis van provincie of woonplaats, om zo de hoogste kans op succes te hebben. Je kunt WeetWieJeDate gebruiken op je smartphone, tablet of computer. Er is een bijna gelijke verdeling van vrouwelijke- en mannelijke gebruikers: 52% vrouwen - 48% mannen.

Producten en diensten WeetWieJeDate

Als je geïnteresseerd bent in een gratis account aanmaken op WeetWieJeDate gaat dat via de homepagina van hun site. Daarbij maak je een account aan met: een nickname, jouw geslechat, het geslacht dat je zoekt, geboortedatum, e-mailadres en wachtwoord. Gratis profielen kunnen gebruik maken van een aantal functies, namelijk: profiel aanmaken, foto’s plaatsen, profielen bekijken, interesse tonen in leden en berichten lezen & versturen.

Premium lidmaatschappen

Bij WeetWieJeDate is het ook mogelijk om een premium account te registreren, als je dat doet kan je gebruik maken van een extra aantal andere functies, zoals: Zien wie je profiel heeft bezocht & zien wie je geinteresseerd is in jou, Alle foto's bekijken, Volledig matchprofiel, Leesbevestiging van verstuurde berichten, Anoniem zoeken, Leden blokkeren, Advertentievrij gebruik maken van de website en Contactgarantie. Vanaf 19,95 euro per maand kan je een premium account aanschaffen. Betalen kan met: iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en PayPal.

Contact

Wil je een vraag, klacht of opmerking die je met WeetWieJeDate wilt delen? Dan kan je contact opnemen op een aantal wijze. Om te beginnen kan je veelgestelde vragen lezen waar je misschien al een antwoord op je vraag vindt. Verder kan je via een contactformulier op de site je bericht delen. Stuur je liever een direct mailtje? Gebruik dan het adres: info@weetwiejedate.nl. Zelf langsgaan is ook mogelijk aan de Neringstraat-west 3, 5401 GB, Uden, Nederland. Wil je meer onderzoek doen naar WeetWieJeDate? Dan kan je daarvoor Kvk Nummer: 08213720 en BTW Nummer: NL821621105B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen WeetWieJeDate

Heb je al eens eerder een account aangemaakt op de datingsite van WeetWieJeDate, en misschien zelfs al een date geregeld via de site? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat bevallen is! Deel je mening over WeetWieJeDate met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om te bepalen of WeetWieJeDate wel of niet betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review