RegioSexContact.nl

Alle reviews

RegioSexContact.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Alleenstaande Mama's
Alleenstaande Mama's

Als alleenstaande mama/papa met kind(eren) en waarschijnlijk een job heb je geen zeeën van tijd om naar een nieuwe partner te zoeken. Het mere...

Logo Nieuwerelatie
Nieuwerelatie

Ben je een tijd geleden gescheiden en op zoek naar een nieuw avontuur? Een relatie kan je weer opweg helpen om die vonk in jouw leven terug te vind...

Logo Ondeugend Daten
Ondeugend Daten

Tijden veranderen. Ook op het gebied van uitgaan en daten is in de laatste jaren heel veel veranderd. In 2010 was het zoeken van een partner n...

Logo Bilove
Bilove

  Datingwebsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn datingsites voor mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden, e...

RegioSexContact.nl

Zin om lekker met iemand te vrijen? Daar heb je wel een partner voor nodig! Voor iedereen die een (seks) partner zoekt, is het internet een geschenk uit de hemel. Het voordeel van online daten is dat je meteen al zoeksleutels kunt ingeven. Je kunt zoeken naar een sexpartner van een bepaalde afmeting, kleur, fetisj, of uit een bepaalde regio. Maar je hoort natuurlijk ook veel nare verhalen over dergelijke datingsites. Bijvoorbeeld dat de betalende zoekenden aan het lijntje worden gehouden met valse profielen. Of dat juist op het moment dat jij via de datingsite een afspraakje met iemand hebt gemaakt, je huis leeggeroofd wordt. 
Daarom is het belangrijk dat we onze ervaringen met elkaar delen. Op ReviewsBird.nl krijgt u daar alle kansen toe! Lees hier de beoordelingen van anderen of laat zelf een review achter waarin u over uw eigen persoonlijke ervaring praat! 

Over RegioSexContact
Het eerste wat opvalt, is dat de website niet te openen is zonder inloggen. Je krijgt dus ook geen informatie over het bedrijf en de soort diensten die ze aanbieden wanneer je naar de home-page gaat. Het inschrijven gaat vrij snel en is gratis, maar dan heb je wel al je persoonlijke gegevens met een (vooralsnog) onbekend bedrijf gedeeld. De website staat niet op de zwarte lijst bij de politie, maar verder zijn wij eigenlijk niet veel te weten gekomen. De betrouwbaarheid van deze website voor mensen die op zoek zijn naar een afspraakje en andere mensen in de regio willen ontmoeten is dan ook moeilijk te garanderen. 

Producten en diensten van RegioSexContact
Wanneer je je gratis hebt ingeschreven op de website RegioSexContact kom je op een modern uitziende, makkelijk navigeerbare datingwebsite. Bij het aangeven van de woonplaats kun je ook aangeven hoeveel km  je bereid bent af te leggen in het zoeken naar een partner. Er wordt wel een redelijk standaard privacy verklaring bij de gratis inschrijvingsprocedure geleverd. Wil je iemand uit je eigen regio ontmoeten, dan moet je hiervoor wel betalen. Achteraf betalen of digitale portemonnees zoals PayPal behoren niet tot de mogelijkheid. Het aanbod aan mensen die op zoek zijn naar een date bestaat uit mannen en vrouwen, met heel veel verschillende seksuele voorkeuren. Een afspraakje maken met een leuke vrouw die midden in het leven staat, of een zakenman die te druk is voor een echte relatie, er is voor iedereen wel iets te vinden. Op de website wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de gedragsregels, klachtenprocedures en het annuleren of opzeggen van het lidmaatschap. Voor personen die warm lopen van seks met dieren, seks met kinderen of gewelddadige seks is geen plaats op deze online dating site. Natuurlijk mag er best gestoeid worden, mits beide partijen hiermee toestemmen.

Complimenten, Klachten en Tips over RegioSexContact.nl
Eerlijke reviews zijn zeer waardevol. Ze kunnen je online dating site maken of breken. Helaas gaan heel veel online bedrijven in de dating industrie vaak over tot het aankopen van valse reviews, waarin positieve ervaringen worden verteld. Bij ReviewsBird.nl doen we daar niet aan mee: Wij laten het achterlaten van een beoordeling over deze online-ontmoetingsplaats naar een seksmaatje graag aan onze bezoekers over. Helpt u ook mee? Vertel over uw persoonlijke ervaringen met dit bedrijf waarbij u online vriendschappen kunt afsluiten bij u in de buurt.