RegioSexContact

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

RegioSexContact

Zin om lekker met iemand te vrijen? Daar heb je wel een partner voor nodig! Voor iedereen die een (seks) partner zoekt, is het internet een geschenk uit de hemel. Het voordeel van online daten is dat je meteen al zoeksleutels kunt ingeven. Je kunt zoeken naar een sexpartner van een bepaalde afmeting, kleur, fetisj, of uit een bepaalde regio. Maar je hoort natuurlijk ook veel nare verhalen over dergelijke datingsites. Bijvoorbeeld dat de betalende zoekenden aan het lijntje worden gehouden met valse profielen. Of dat juist op het moment dat jij via de datingsite een afspraakje met iemand hebt gemaakt, je huis leeggeroofd wordt.
Daarom is het belangrijk dat we onze ervaringen met elkaar delen. Op ReviewsBird.nl krijgt u daar alle kansen toe! Lees hier de beoordelingen van anderen of laat zelf een review achter waarin u over uw eigen persoonlijke ervaring praat!

Over RegioSexContact
Het eerste wat opvalt, is dat de website niet te openen is zonder inloggen. Je krijgt dus ook geen informatie over het bedrijf en de soort diensten die ze aanbieden wanneer je naar de home-page gaat. Het inschrijven gaat vrij snel en is gratis, maar dan heb je wel al je persoonlijke gegevens met een (vooralsnog) onbekend bedrijf gedeeld. De website staat niet op de zwarte lijst bij de politie, maar verder zijn wij eigenlijk niet veel te weten gekomen. De betrouwbaarheid van deze website voor mensen die op zoek zijn naar een afspraakje en andere mensen in de regio willen ontmoeten is dan ook moeilijk te garanderen.

Producten en diensten van RegioSexContact
Wanneer je je gratis hebt ingeschreven op de website RegioSexContact kom je op een modern uitziende, makkelijk navigeerbare datingwebsite. Bij het aangeven van de woonplaats kun je ook aangeven hoeveel km je bereid bent af te leggen in het zoeken naar een partner. Er wordt wel een redelijk standaard privacy verklaring bij de gratis inschrijvingsprocedure geleverd. Wil je iemand uit je eigen regio ontmoeten, dan moet je hiervoor wel betalen. Achteraf betalen of digitale portemonnees zoals PayPal behoren niet tot de mogelijkheid. Het aanbod aan mensen die op zoek zijn naar een date bestaat uit mannen en vrouwen, met heel veel verschillende seksuele voorkeuren. Een afspraakje maken met een leuke vrouw die midden in het leven staat, of een zakenman die te druk is voor een echte relatie, er is voor iedereen wel iets te vinden. Op de website wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de gedragsregels, klachtenprocedures en het annuleren of opzeggen van het lidmaatschap. Voor personen die warm lopen van seks met dieren, seks met kinderen of gewelddadige seks is geen plaats op deze online dating site. Natuurlijk mag er best gestoeid worden, mits beide partijen hiermee toestemmen.

Complimenten, Klachten en Tips over RegioSexContact
Eerlijke reviews zijn zeer waardevol. Ze kunnen je online dating site maken of breken. Helaas gaan heel veel online bedrijven in de dating industrie vaak over tot het aankopen van valse reviews, waarin positieve ervaringen worden verteld. Bij ReviewsBird.nl doen we daar niet aan mee: Wij laten het achterlaten van een beoordeling over deze online-ontmoetingsplaats naar een seksmaatje graag aan onze bezoekers over. Helpt u ook mee? Vertel over uw persoonlijke ervaringen met dit bedrijf waarbij u online vriendschappen kunt afsluiten bij u in de buurt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mustafa Ketel 6 maanden geleden
8.5
Ik heb onlangs RegioSexContact.nl uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat mijn ervaring heel positief was. Het aanmeldproces is heel eenvoudig en gratis, wat een groot pluspunt is. Vanaf het mom...

Alle reviews ( 1 )

Prima ervaring met RegioSexContact.nl

Ik heb onlangs RegioSexContact.nl uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat mijn ervaring heel positief was. Het aanmeldproces is heel eenvoudig en gratis, wat een groot pluspunt is. Vanaf het moment dat ik mezelf had ingeschreven op de site, kreeg ik toegang tot veel profielen van andere gebruikers die geïnteresseerd zijn in sexcontacten in mijn regio. Een ander ding waarvan ik onder de indruk was, is het niveau van veiligheid op de site. Ze hebben verschillende beveiligingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle gebruikers beschermd blijven tegen fraude of misbruik. Wat me echt heeft geholpen bij het vinden van matchs zijn hun handige filteropties waarmee je jouw voorkeuren kunt aangeven. Dit maakte het zo makkelijk om anderen te vinden die dezelfde interesses hadden als ikzelf. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn positieve ervaring op deze datingsite en zou ik deze zonder twijfel aanraden aan iedereen die ook graag regionale sexcontacten wil ontmoeten!

M
Mustafa Ketel 6 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review