Match4me reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Match4me

Vandaag de dag wordt het steeds makkelijker om contact te zoeken, of dit nou is met vrienden, familie of simpelweg een date, dat maakt niet uit. Ook datingsites worden steeds populairder, wellicht dat je zelf wel eens van ze hebt gehoord, of zelfs gebruik hebt gemaakt. Of misschien dat je juist opzoek bent naar een geschikte site, dan is is Match4me wellicht wel een interessante website.

Alleen voordat je überhaupt begint op Match4me moet je wel zekerheid hebben, zullen ze eigenlijk wel aan je eisen en verwachtingen voldoen? Zijn de profielen wel echt, wat voor ervaringen doen andere consumenten op die al eerder van hun portaal gebruik hebben gemaakt? Om op dit soort vragen antwoord te krijgen kan je bij ons terecht voor ervaringen, lees dan beoordelingen en reviews lezen van consumenten die al eerder met Match4me te maken hadden.

Wat is Match4me

Match4me is een dating portaal, zelf geven ze aan dat het bij hun gaat om ‘’doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles’’. Ze werken hier dan ook al sinds 2002 aan, het jaar dat Match4me werd opgericht. Dit criterium geeft volgens de site keer op keer aan dat het grote voordelen geeft voor kandidaten, aangezien opleidingsniveau centraal staat. Tevens vermelden ze ook dat ze blijven innoveren, zodat de gebruikers van Match4me steeds makkelijker contact kunnen maken. Inmiddels is Match4me niet alleen in Nederland actief, ze zijn namelijk ook actief in België, Zweden, Noorwegen en Denemarken.

Producten en inschrijven Match4me

Op de webshop van Match4me kan je zelf aangeven waar je naar op zoek bent, daarin heb je momenteel keuze tussen mannen en vrouwen, tevens moet je zelf aangeven of je man of vrouw bent. Volgens het bedrijf zijn er momenteel alleen leden actief met een HBO of WO opleiding. Ook moet je andere gegevens zoals een nickname en e-mail adres gebruiken tijdens het maken van je account, wat gratis is. Van de klanten van Match4me is zo’n 52% is man en 48% vrouw. Ze geven aan zelf de profielen handmatig te controleren, zodat ze kunnen verzekeren dat je legitieme profielen tegenkomt.

Ook bieden ze een volledig lidmaatschap aan, waar je kunt betalen in termijnen van één maand, drie maanden, zes maanden of één jaar. De prijs van het volledige lidmaatschap is afhankelijk van welk type abonnement je neemt. Je gratis lidmaatschap kan je altijd stopzetten en je hebt 14 dagen na de dag dat je volledige lidmaatschap is ingegaan nog de tijd om deze te herroepen.

Contact

Als je contact met de klantendienst van Match4me wilt opnemen kan je een van de volgende gegevens gebruiken. Mailen kan via het online invulformulier, waar je wel enkele gegevens voor moet invullen zoals e-mail, vraag/onderwerp, naam, etc. Voor een klacht kan je ook specifiek via het klachten invulformulier contact opnemen, te vinden in de footer van hun website. Tevens kan je ook informatie vinden over factoren als de algemene voorwaarden, privacy, prijzen en veel meer, wellicht dat je daar al een antwoord vind op je vraag.

Reviews en beoordelingen Match4me

Al ooit gebruik gemaakt van de diensten van Match4me? Dan horen we graag hoe deze bevielen! Wat zou er beter kunnen of wat ging juist al goed? Zou je Match4me aanraden aan anderen, zo ja/nee waarom dan. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld over wat ze kunnen verwachten van Match4me. Wil je meer leren over Match4me, dan kan je Match4me beoordelingen op onze website vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review