50plusdating

Alle reviews

50plusdating

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

50plusdating

Bent u een 50 plusser die op zoek is naar een nieuwe relatie maar vind u het stressvol en tijdrovend om iemand te ontmoeten? Zijn de meeste datingwebsites te ingewikkeld voor u? Dan kan een datingsite zoals 50plusdating de perfecte oplossing voor u zijn. Tegenwoordig bestaan er zoveel datingsites, maar wij helpen u graag de geschikte keuze te maken. U kan op onze website diverse aanbieders van datingwebsites vinden. Voor reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten over 50plusdating kan u op deze pagina terecht. U kan ook uw eigen review hier nalaten. 

Over 50plusdating
50plusdating is een online datingwebsite voor 50 plussers die al actief is in Nederland sinds 2009. Het succes van het bedrijf steunt op drie pilaren: hun groot aantal laden, het hoge slagingspercentage en de vrouw/man balans. Iedere week verwelkomt 50plusdating meer dan 1000 nieuwe leden die op zoek zijn naar een partner. 1 op 3 leden vindt een partner via 50plusdating. De leden op het platform zijn zoekende naar een serieuze en langdurige relatie. De ingeschreven vrouw/man balans is ongeveer gelijk, net zoals bij andere datingwebsites. 50plusdating voert ook een handmatige controle van elk profiel uit. Bij 50plusdating heeft u de keuze tussen een gratis en premium lidmaatschap

Producten en diensten van 50plusdating
Bij 50plusdating kunt u zich inschrijven als 50 plussers en zo contact maken met andere single 50 plussers in uw regio. Hoe werkt het nu precies? Allereerst moet u een persoonlijk profiel aanmaken. U geeft informatie over uzelf over verschillende zaken: uiterlijk, levensstijl, religie, opleiding, beroep, sport en nog meer dingen. 50plusdating stelt op basis van deze gegevens goede matches aan u voor. Maar u heeft ook de keuze om zelf actief te gaan zoeken tussen de beschikbare profielen. Indien u interessante profielen tegenkomt, zij het via uw eigen zoektocht of zij het via de voorgestelde profielen van 50plusdating, dan slaat u deze op als favoriet. U kan vervolgens ook gaan kijken wie u als favoriet heeft opgeslagen en zo ziet u of er wederzijdse interesse is. Heeft er iemand uw interesse gewekt? Dan kan u op een veilige en gemakkelijke manier chatten met deze leden via 50plusdating, zonder het uitwisselen van persoonlijke gegevens. 

Geen zin om te chatten en wilt u meteen weten welk vlees u in de kuip heeft? Dan kan u via 50plusdating ook videobellen met andere leden. Zo kan u uw match beter leren kennen zonder meteen op date te moeten gaan. 

Een andere functie op de website van 50plusdating is speeddating. Dit is een gemakkelijke tool voor mensen die geen zin of tijd hebben om actief op zoek te gaan naar matches. Het enige wat u hoeft te doen is de profielen die 50plusdating aan u voor stelt, af te wijzen of te accepteren

Reviews, beoordelingen en complimenten over 50plusdating
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van de kwaliteit van hun aangeboden diensten? Hoe was uw ervaring met de klantenservice? Werd alles correct en discreet behandeld? Bent u op 50plusdating de liefde van uw leven tegen gekomen? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort dating website is 50plusdating? Lees onze klanten beoordelingen over de diensten, klantenservice en ervaringen over 50plusdating hier op ReviewsBird.nl.