7.5

kunststofkozijnengroothandel
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

7.6
Productkwaliteit en Garantie
7.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
7.6
Levering en Retournering
7.6
Innovatie en Duurzaamheid

kunststofkozijnengroothandel

Kunststofkozijnengroothandel.nl is opgericht in 2006 en richt zich specifiek op de verkoop van kunststof kozijnen. Met jarenlange ervaring in elektrotechniek, timmerwerkzaamheden en bouw heeft het bedrijf zich ontwikkeld en uitgebreid. Kunststofkozijnengroothandel.nl streeft ernaar om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen te leveren. Het bedrijf heeft een breed assortiment en levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten in heel Nederland. Met een garantie van 10 jaar en verschillende betaalmogelijkheden, biedt Kunststofkozijnengroothandel.nl transparantie en kwaliteit aan zijn klanten.

Wat zeggen de reviews?

Kunststofkozijnengroothandel wordt alom geprezen om de hoogwaardige productkwaliteit, optimale warmte- en geluidsisolatie, en uitstekende prestatie en duurzaamheid. De klantenservice en het bestelproces worden als uitstekend beschouwd, met vriendelijke en professionele monteurs. Snelle levering, gemakkelijke montage, efficiënt retourneringsproces en het innovatieve en duurzame karakter van de producten maken het een aantrekkelijke keuze voor klanten, hoewel er geen informatie over garantie wordt verstrekt.

Productkwaliteit en Garantie

7.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "hoogwaardige productkwaliteit"
  • "hoogwaardige kwaliteit kozijnen"
  • "optimale warmte- en geluidsisolatie"
De productkwaliteit van de kozijnen wordt geprezen in de reviews, waarbij wordt opgemerkt dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn met optimale warmte- en geluidsisolatie. Dit resulteert in een uitstekende prestatie en duurzaamheid van het product. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de garantie, wat een potentiële zorg kan zijn voor kopers die op zoek zijn naar extra gemoedsrust.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

7.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "uitstekende klantenservice"
  • "pretig bestelproces"
  • "monteurs vriendelijk en professioneel"
De klantenservice wordt geprezen om zijn uitstekende service en het prettige bestelproces. Monteurs worden beschreven als vriendelijk en professioneel. Echter, er zijn geen specifieke klachten of negatieve ervaringen vermeld in de reviews.

Levering en Retournering

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "snelle levering en montage"
Snelle levering en gemakkelijke montage zijn de grootste voordelen van deze winkel. Klanten zijn tevreden met de efficiëntie en het gemak van het retourneringsproces, waardoor ze graag terugkomen voor meer aankopen.

Innovatie en Duurzaamheid

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "minimalistisch design"
  • "duurzaam en energiezuinig"
Het innovatieve en duurzame karakter van dit product wordt geprezen in de reviews. Met zijn minimalistische design en energiezuinige eigenschappen weet het product zowel functioneel als milieuvriendelijk te zijn. Klanten zijn lovend over de combinatie van innovatie en duurzaamheid die dit product biedt.