7.5

WebshopOvername
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

7.6
Productkwaliteit en Garantie
7.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling

WebshopOvername

WebshopOvername is een platform voor e-commerce overnames dat in 2015 werd opgericht door Ben Koppenens en Sander Scholten. Gevestigd in Amstelveen, bemiddelt het bedrijf tussen verkopers en kopers van online shops en biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal. WebshopOvername vergelijkt de wensen en eisen van ondernemers die e-commerce bedrijven willen kopen of verkopen, en biedt hulp bij het proces met waardebepaling en juridische controle. Klanten kunnen hun ervaringen delen door een review op de website te plaatsen.

Wat zeggen de reviews?

WebshopOvername biedt producten van hoge kwaliteit met uitgebreide informatie en een aantrekkelijke garantie, waardoor het gemakkelijk is voor potentiële kopers om zoekfilters in te stellen. Hoewel de service wordt geprezen vanwege het eenvoudige verkoopproces en snelle reacties van serieuze kopers, is er ruimte voor verbetering in het omgaan met klachten. Over het algemeen biedt het bedrijf echter een positieve ervaring voor zowel kopers als verkopers.

Productkwaliteit en Garantie

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk instellen van zoekfilters"
  • "Uitgebreide informatie over elke vermelding"
Het product heeft een hoge kwaliteit en wordt geleverd met uitgebreide informatie over elke vermelding, waardoor het eenvoudig is om zoekfilters in te stellen. De garantie die wordt geboden, maakt het product nog aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Eenvoudig en intuïtief verkoopproces"
  • "Snelle reacties van serieuze kopers"
De service van dit bedrijf wordt geprezen vanwege het eenvoudige en intuïtieve verkoopproces dat ze bieden, waardoor het gemakkelijk is om producten te verkopen. Klanten waarderen ook de snelle reacties van serieuze kopers. Echter, er lijkt ruimte voor verbetering te zijn in het omgaan met klachten, aangezien sommige beoordelingen aangeven dat er problemen waren met de klachtenafhandeling.