Vitaminecompleet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vitaminecompleet

Ben je opzoek naar een gezondere levensstijl? Dan kan het zijn dat je misschien producten wilt gebruiken die een positieve aanvulling leveren op jouw dagelijkse dieet. Een bedrijf waar je dit soort producten misschien kunt vinden is Vitaminecompleet.

Voordat je producten gaat bestellen bij Vitaminecompleet wil je natuurlijk wel een aantal dingen weten over het bedrijf. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Vitaminecompleet? Van wat voor soort ingrediënten maakt het bedrijf gebruik? Hoe zit het met de veiligheid? Wat kan ik verwachten voor verzendkosten en levertijden? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn? Voldoet Vitaminecompleet wel aan dit soort verwachtingen? Om hierop een antwoord te krijgen kan je op onze site, Vitaminecompleet reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgegaan zijn.

Wat is Vitaminecompleet

Vitaminecompleet valt volgens de onderneming zelf niet vergeleken te worden met het merendeel van andere grote voedingssupplementen leveranciers. Zo werd het bedrijf bijvoorbeeld helemaal niet gestart vanuit een commercieel vertrekpunt. De producten van Vitaminecompleet zijn namelijk meer dan 10 jaar vóór het verschijnen op hun website als extra service gebruikt voor een bescheiden groep aan cliënten. Nadat de onderneming er achter kwam dat ze geen leverancier konden vinden van supplementen die aan hun vereisten voldeden zijn ze zelf begonnen met het produceren van hun eigen producten.

Producten en diensten Vitaminecompleet

Als je een bezoekje aan de website van Vitaminecompleet brengt, staan er gelijk een aantal producten voor je klaar. Zo kan je kiezen uit: Multivitamine, Magnesium en Omega-3. Bij Vitaminecompleet is het mogelijk om zo’n product direct te bestellen, of maandelijks. Directe bestellingen hebben een inhoud van 90 tabletten, voor al dit soorten producten kan je een toepasselijke prijs met voordelen lezen. Op basis daarvan kan je bepalen wat het beste geschikt is voor jou. Verder is het mogelijk om over ingrediënten en dosering te lezen als je op een van die producten klikt. Daarnaast kan je op de homepagina ook artikelen en blogs, over nieuws, achtergrondinformatie en handige tips lezen.

Wil je graag supplementen bestellen bij Vitaminecompleet? Dan kan je betalen op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, Overboeking, KBC / CBC, Belfius, Creditcard, PayPal, Billink en Bancontact. Over verzenden en retourneren van producten valt meer informatie te lezen op de website van Vitaminecompleet.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Vitaminecompleet? Dan kan je contact openemen op diverse wijze. Zo kan je als je naar ‘klantenservice’ gaat via de livechat je bericht delen met een medewerker. Stuur je graag een mailtje? Dan kan je daarvoor het adres: info@vitaminecompleet.nl gebruiken. Neem je liever telefonisch contact op met de onderneming? Bel dan naar het nummer: 077-3020015. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen is ook mogelijk aan de Noorderpoort 93b, 5916 PJ, in Venlo.

Reviews en beoordelingen Vitaminecompleet

Heb je al eens eerder voedingssupplementen bij Vitaminecompleet besteld? Of een andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij weten wat je daarvan vond! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van Vitaminecompleet om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verwachtingen zal voldoen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review