Intoleran 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Intoleran 

Heb je regelmatig last van voedingsintoleranties, zoals bijvoorbeeld lactose- of glucose intolerantie? Dan is de kans aannemelijk dat het dagelijks functioneren daaronder moet lijden. Als je op zoek bent naar manieren om hier wat aan te doen, ben je wellicht al eens eerder bij een eliminatiedieet terechtgekomen. Om toch de benodigde voedingsmiddelen binnen te krijgen, kun je terwijl je op zo’n dieet bent gebruik maken van voedingssupplementen.

Een leverancier van dit soort supplementen is Intoleran, voordat je producten bij Intoleran gaat bestellen wil je echter wel antwoord op hebben op een aantal vragen, zoals: kan ik supplementen bij Intoleran vinden, die ook echt effect hebben op mijn intolerantie? Wat voor soort producten kan ik allemaal bij het bedrijf vinden? Van wat voor soort ingrediënten maakt Intoleran gebruik bij het produceren van hun producten? Kan ik ook advies krijgen als ik niet zeker weet welk product het beste geschikt is voor mij? Hoe zit het met de prijs? Hoe goed is de klantenservice en klantvriendelijkheid? Voldoet Intoleran wel aan dit soort vereisten? Op onze website kun je reviews en beoordelingen over Intoleran lezen, om op die manier antwoord op dit soort vragen te krijgen.

Wat is Intoleran

Intoleran, dat voormalig bekend stond als Disolut, is een bedrijf gericht op het produceren van supplementen die voedingsintoleranties kunnen bestrijden. Daarbij staat de kwaliteit en de effectiviteit van het middel centraal. Als je last hebt van spijsverteringsproblemen is Intoleran er om je dagelijkse leven weer gemakkelijker te maken. Het werd opgericht door Remko Hiemstra, die zelf ook lactose-intolerant is en dus inspiratie kreeg om zo een bedrijf op te richten, dat inmiddels uitgegroeid is tot Intoleran. Alle producten van Intoleran komen vanuit hun productielocatie in Donkerbroek, Friesland.

Over Intoleran

Intoleran

is de naam van de website die door Disolut Bv in Donkerbroek gebruikt wordt om een assortiment aan voedingssupplementen op de markt te brengen. Klanten die deze site al kennen weten dat de naam Intoleran pas sinds kort door het bedrijf gebruikt wordt. Het bedrijf presenteert met de term digestive experts, een Engelse spreuk die vrij vertaald verteringsexperts betekent. De aangeboden producten worden sinds 2008 in eigen beheer geproduceerd en zijn FOODMAP gecertificeerd. Omdat het hier om producten gaat die je in moet nemen is het zeker aan te raden om eerst Intoleran - Disolut reviews op onze website te lezen voordat je besluit ze te gaan gebruiken. Het gaat tenslotte om producten die je gezondheid beïnvloeden.

Producten en diensten Intoleran

Als je een bezoekje aan de website van Intoleran brengt dan kun je gelijk een aantal verhalen lezen, die verder helpen in de werking van het bedrijf. Zo kun je lezen over: hoe werkt het? Wie zijn wij? Verder is het mogelijk om Lactase-, FODMAP-, en DAO producten te bekijken. Ook kun je artikelen lezen over klantervaringen van mensen die je al voorgingen. Daarnaast kan je de recepten bekijken en zo inspiratie opdoen. Als je doelgerichter wilt zoeken kan dat bovenaan de website, daar kun je kiezen uit de categorieën: Spijsvertering, Intoleranties, Hoe te leven met, Hoe het werkt en Producten & Shop. Als je een product hebt gevonden, kun je daarover een beschrijving, gebruik, aanbeveling en dosering, ingrediënten en beoordeling lezen.

Als je liever maandelijks een product van Intoleran ontvangt zonder steeds opnieuw producten te hoeven bestellen kan je ervoor kiezen om een abonnement te nemen. Bestelling worden binnen Nederland gratis verzonden. Als je voor 23:00 besteld heb je het de volgende dag nog in huis. Als je bestelling geen effect blijkt te hebben kun je retourneren.

Producten voor intolerantie

De artikelen die Intoleran in het assortiment heeft kunnen onder andere verlichting bieden aan mensen die last hebben van lactose intolerantie of een prikkelbare darm. Wat de producten met namen zoals Intoleran Dao Mini of Intoleran Quatrase Forte precies voor jou kunnen betekenen vraag je het beste aan een van de diëtisten van het bedrijf die je kunt contacteren om je problemen en de eventuele oplossingen te bespreken. Deze medewerkers zijn doordeweeks, behalve op donderdagen, tijdens kantooruren bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Om zeker te weten of de Intoleran Lactase of Intoleran Fibractase Forte die Intoleran - Disolut verkoopt echt zal werken kun je een proefmonster bestellen. Daarnaast zijn er op de site diverse recepten te vinden die fructose- en lactosevrij zijn.

Contact

Wil je graag supplementen bij Intoleran bestellen, maar heb je eerst een vraag die daarvoor beantwoord moet worden? Dan kun je contact opnemen op verschillende manieren. Zo kun je telefonisch bellen met het nummer: +31 51 679 45 24. Stuur je liever een mailtje? Gebruik dan het adres: info@intoleran.com. Zelf een bezoekje brengen aan Intoleran gaat ook, daarvoor moet je aan de Fruitier de Talmaweg 6, 8435 WE, Donkerbroek, zijn. Als je graag zelf onderzoek wilt doen naar het bedrijf kan je daarvoor KvK nr 68944705 gebruiken.

Ervaringen en Toleran reviews

Heb je al eens eerder producten bij Intoleran besteld? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel jouw mening over het bedrijf met ons, zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van Intolaren om de betrouwbaarheid van het bedrijf na te gaan. Zelf meer reviews en beoordelingen lezen kan ook, bezoek daarvoor onze website.

Waarom reviews belangrijk zijn!

Zoals al eerder vermeld zijn de Intoleran - Disolut reviews van andere klanten in het geval van deze aanbieder zeer belangrijk. Neem er de tijd voor om ze te lezen zodat je zeker weet dat je jouw gezondheidsproblemen niet verergert door deze producten te gebruiken. Als je de producten van deze aanbieder al gebruikt en ervaring hebt met de effecten ervan dan ben je meer dan welkom om aan de hand van een review op onze website andere klanten te laten weten wat deze producten met je doen. Zo kunnen we met elkaar laten zien hoe goed of slecht de producten en service van deze aanbieder echt zijn. Je kunt je het je daarom bijna niet veroorloven om je beoordeling over Intoleran - Disolut niet met anderen te delen.

Veel mensen hebben tegenwoordig last van voedselallergie of voedselintolerantie en dat kan voor veel problemen zorgen. Als jij ook last hebt tijdens het eten van bepaalde producten dan is het natuurlijk het allerbelangrijkste om eerst je huisarts te bezoeken maar als je weet waar je last van hebt dan kun je ook online hulp zoeken op websites zoals Intoleran. Zijn dit soort sites en de producten die er aangeboden worden veilig om te gebruiken? Kun je de informatie die er te vinden is vertrouwen? Lees voor alle producten, diensten en informatie online eerst de reviews van consumenten op onze website. Zo krijg je een duidelijk overzicht over hoe andere klanten de websites die jouw interesse hebben waarderen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook