Lexa

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Lexa

Ben jij opzoek naar de ware? Dan kan je met de mogelijkheden van vandaag naast fysiek, ook online een partner vinden. Misschien ben je zelf wel opzoek naar zo’n date portaal. Dan ben je bij Lexa aan het juiste adres, Lexa is namelijk een date portaal bedoeld voor mensen die opzoek zijn naar serieuze relaties.

De kans is alleen wel bestaande dat je nog niet weet of Lexa bij jouw past. Weet je überhaupt wel zeker of de profielen op Lexa echt zijn en geen scam? Om daarachter te komen en nog meer, kan je bij ons platform terecht voor reviews en beoordelingen. Door het lezen van de ervaringen van andere consumenten krijg je een beter beeld over Lexa en andere ondernemingen.

Wat is Lexa

Lexa is een online date portaal, het is bedoeld voor mensen die opzoek zijn naar serieuze relaties. Tevens is het ook de handelsnaam van Meetic Netherlands B.V. een frans bedrijf, maar ook Europees marktleider op het gebied van online dating. Lexa bestaat sinds 2002. Het bedrijf heeft als missie om tussen de tal van singles die bij hun zijn ingeschreven, de ware voor jouw te vinden. Dit proberen ze naar eigen zeggen te realiseren door gebruik te maken van kwalitatieve methodes, op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve functies en een grote hoeveelheid aan functionaliteiten te integreren. Er worden zo’n 5 miljoen maandelijkse berichten iedere maand verzonden op het portaal. Vandaag de dag hebben ze ook een eigen app, die zowel in de IOS, als Android App Store, gevonden kan worden.

Aanmelden bij Lexa

Om gebruik te maken van Lexa’s diensten moet je een member/lid worden, dit kan door je aan te melden. Tijdens je aanmeldingsproces moet je enkele gegevens opgeven, zoals: naar welk geslacht je op zoek bent, jouw geslacht, geboortedatum, woonplaats, voornaam, e-mail, etc. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld heb je je eigen account. Bij Lexa vinden ze veiligheid belangrijk, ze willen dat je gebruik kan maken van een veilig, leuk, platform. Mocht je een profiel verdacht vinden dan heb je de keuze om deze te rapporteren, of blokkeren. Profielen worden ook altijd door het team van Lexa herzien, aldus Lexa.

Succesverhalen, zijn zoals je misschien al had verwacht verhalen van andere Lexa gebruikers die nu een relatie hebben. Op de website van Lexa kan je tal van deze succesverhalen vinden, waarbij gebruikers over hun ervaringen praten.

Video Coaching

Online daten kan wellicht spannend, moeilijk en iets nieuws voor je zijn. Vandaar dat Lexa een speciale afdeling op hun website heeft, genaamd ‘video coaching’. Deze pagina bestaat uit diverse filmpjes die je kan bekijken om informatie op te doen. Ze bestaan uit verschillende onderwerpen zoals: fliteren, eerste date, gevoelens, het maken van een profiel en nog meer. Als je geïnteresseerd bent in een (of meerdere) van deze onderwerpen, heb je de keuze om specifiek op die te filteren. Dan worden de video’s die jij krijgt te zien daarop aangepast.

Reviews en beoordelingen Lexa

Al ooit gebruik gemaakt van de diensten van Lexa? Laat hier dan een review achter over deze ervaring, we zijn erg benieuwd naar jouw mening en wat beter kon, of juist naar wens was. Door het delen van je review help je andere geïnteresseerde consumenten, deze kunnen (potentieel) een beter beeld vormen over Lexa en hoe ze in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over andere ondernemingen? Lees dan reviews en beoordelingen op onze reviewsite.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tins 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs lid geworden van Lexa en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun service. Inschrijven was heel gemakkelijk en kostte me geen cent! Ik vond het leuk om door alle...

Alle reviews ( 1 )

Review van Lexa: Mijn Ervaring Met Online Daten

Ik ben onlangs lid geworden van Lexa en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun service. Inschrijven was heel gemakkelijk en kostte me geen cent! Ik vond het leuk om door alle profielen te bladeren en vond al snel iemand die mij aansprak. Wat me opviel aan Lexa is dat het een veilige omgeving biedt voor online dating. De informatie die je verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld en je kunt ervoor kiezen om alleen met geverifieerde leden te communiceren. Dit stelde mij gerust bij het gebruik maken van deze dienst. Naast de uitgebreide zoekopties biedt Lexa ook een aantal handige functies zoals een chatfunctie waarmee je direct met andere leden kunt communiceren, evenals ‘flirts’ sturen als eerste stap in het contact leggen. Ik heb dit gebruikt om mijn huidige vriendin te ontmoeten - we hebben elkaar flirts gestuurd totdat we comfortabel genoeg waren om daadwerkelijk een gesprek aan te gaan! Kortom, ik zou Lexa zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar liefde of nieuwe connecties wil maken

T
Tins 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!