50liefde.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

50liefde.nl

Je was jarenlang getrouwd en hebt al die tijd voor je opgroeiende kinderen gezorgd. Nu zijn ze het huis uit en ben je onlangs gescheiden. Als je dan ook nog eens tegen de vijftig loopt dan zul je er achter komen dat er nogal wat veranderd is in het daten. Zelfs als je al jaren single bent en bekend bent met datingsites dan weet je dat het tegenwoordig zelfs voor jongere volwassenen al niet makkelijk is. Er zijn online hordes datingsites te vinden en enkele zoals 50liefde.nl richten zich in het bijzonder op gebruikers die 50 jaar en ouder zijn. Maar wil je gebruik maken van zo'n site? Wat staat je te wachten? Hoe waarderen anderen deze en andere dating websites? Lees er meer over in de reviews van consumenten op onze website. Daar staat alle informatie overzichtelijk bij elkaar zodat je direct ziet staan wat er op je afkomt.

Over 50liefde.nl

Deze datingsite voor 50-plussers is eigendom van en wordt beheerd door ConnectionBuilders uit Eindhoven. Op de site vermeld dit bedrijf dat je er veilig en anoniem gebruik van kunt maken, al je persoonlijke gegevens worden met een beveiligde verbinding beveiligd. Bovendien controleert 50liefde.nl alle profielen zodra je gemaakt worden om er voor te zorgen dat er alleen echte gebruikers op de site te vinden zijn. Zodra je een account hebt kun je op elk moment van de dag bij 50liefde.nl inloggen om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Wil je weten hoe je 50liefde.nl kunt opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de site die telefonisch en per e-mail bereikbaar is.

De diensten van 50liefde.nl

Iedere gebruiker kan gratis een profiel maken op bij 50liefde.nl, maar dat wil nog niet zeggen dat je alle functies gratis kunt gebruiken. Om bijvoorbeeld meer dan de profielfoto van een andere gebruiker te zien en om berichten te versturen en ontvangen moet je een betaald lidmaatschap hebben. Er zijn verschillende abonnementen af te sluiten, die per maand goedkoper worden als ze langer duren. Het betalen van zo'n abonnement kun je doen met je creditcard, iDEAL of via Bancontact. Om het gebruikers nog makkelijk te maken zijn er blogs met tips over het daten op de site te lezen en is er een app die je wanneer je maar wilt op je mobieltje kunt gebruiken om nieuwe berichten te versturen.

Reviews en commentaren over 50liefde.nl

Ben jij al langere een gebruiker van deze datingsite? Dan heb je vast wel een aantal tips of opmerkingen die van belang zijn voor potentiële nieuwe klanten. Daarom krijg je alle ruimte om jouw 50liefde.nl review op onze website te delen met anderen. Op die manier kun je laten zien welke ervaring jij hebt met het daten via deze site en of het de moeite waard is om lid te worden. Elke beoordeling die bij ons gepubliceerd wordt is van een unieke klant waardoor we uiteindelijk duidelijk en overzichtelijk kunnen laten zien wat de voor- en nadelen van het betaalde lidmaatschap zijn dat 50liefde.nl te bieden heeft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review