5.5

Nikkel Art
2 reviews uit 1 bron

Overzicht

5.6
Productkwaliteit en Garantie
5.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
9
Levering en Retournering

Nikkel Art

Nikkel Art is een internationaal bedrijf opgericht in 2010 door Agnieszka en Pawel Nikkel. Ze zijn actief in 8 landen, waaronder Nederland en België, en zijn gespecialiseerd in interieurdecoratie. Nikkel Art biedt wanddecoratie in verschillende categorieën, zoals fotowereld, fotobehang, schilderijen en posters, met milieuvriendelijke printtechnologie. Klanten kunnen ook hun eigen ideeën laten afdrukken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ReviewsBird.

Wat zeggen de reviews?

Het Belgische bedrijf Nikkel Art biedt een zeer divers assortiment aan producten, inclusief op maat gemaakte decoratie-opties, maar er zijn klachten over pixelatie op de panelen die de kwaliteit kunnen beïnvloeden. De garantie biedt echter gemoedsrust bij mogelijke defecten. Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel, maar klagen over trage klantenservice en pixelatie zonder oplossing. Snelle levering en nette verpakking worden ook gewaardeerd, maar er ontbreekt informatie over het retourbeleid.

Productkwaliteit en Garantie

5.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 1
  • "Veelzijdig assortiment"
  • "Decoratie op maat"
  • "Pixelisation sur les panneaux"
Het productassortiment van dit merk is zeer veelzijdig, waardoor klanten verschillende opties hebben om uit te kiezen. De mogelijkheid van decoratie op maat is ook een groot pluspunt. Helaas is er wel sprake van pixelatie op de panelen, wat de algehele productkwaliteit kan beïnvloeden. Echter, de garantie van het product biedt wel gemoedsrust in geval van eventuele defecten.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

5.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 4
  • "Vriendelijke en behulpzame medewerkers"
  • "Pixelisation sur les panneaux"
  • "Service client lent et non réactif"
  • "Aucune solution trouvée après plusieurs relances"
  • "Assistance juridique nécessaire pour connaître ses droits"
De medewerkers worden geprezen vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, maar er zijn klachten over pixelatie op de borden en de trage en onresponsieve klantenservice. Er wordt geen oplossing gevonden na meerdere verzoeken, waardoor juridische bijstand nodig is om de rechten te achterhalen.

Levering en Retournering

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Snelle levering en nette verpakking"
De levering was snel en de verpakking was netjes, wat zeer positief is. Er waren echter geen details over het retourbeleid verstrekt, wat nuttige informatie had kunnen zijn voor klanten die mogelijk een product willen retourneren.