Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

Alle reviews

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo tankpas.nl
tankpas.nl

Als ZZP-er of kleine ondernemer heb je vast wel eens gehoord van een tankpas. Deze pas kan heel handig zijn maar je wil hem wel via het juiste bedr...

Logo iBOOD.com
iBOOD.com

IBOOD.com is zo’n webshop waar eigenlijk alles wel op aangeboden wordt. Tuinkussens, opbergboxen, grasmaaiers sportsokken, en heel, heel veel...

Logo ReBuy
ReBuy

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van refurbished elektronica. Sinds juni van het jaar 2017 is het ook voor Nederlanders mogelijk om ...

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

Op deze pagina vind je ervaringen van gebruikers van Daisycon. De website waar je terecht kunt als website-eigenaar of bouwer om een vergelijkingssite te maken. Je kunt hier niet alleen terecht voor reviews van anderen, maar we willen jou ook vragen om je ervaring met ons te delen.

Daisycon is een bedrijf waar je al website-eigenaar gratis of betaald een vergelijkingspagina aan kunt maken, of het bedrijf kan inhuren voor je marketingdoeleinden. Ben je een eigenaar van een datingsite dan kun je jouw site vergelijken met die van anderen.

Hier vind je de ervaring van anderen over de service en kwaliteit van dit bedrijf, maar ook de bruikbaarheid van het product dat ze leveren.

Over Daisycon
Daisycon werd in het jaar 2000 opgericht in Almere. Sinds de oprichting richten ze zich op performance based marketing. Daisycon is onderdeel van een groter bedrijf dat ook de merken kliks.nl, affiliates.nl en leadbutler.nl bezit en voor al die losse diensten eigen websites heeft. 

Bij Daisycon willen ze uiteraard winst maken, maar ze zeggen ook passie te hebben voor de wereld en willen zingeving en voldoening geven aan hun werk. Daisycon begrijpt dat blije medewerkers helpt aan het krijgen van blije klanten. Om te zorgen dat medewerkers tevreden zijn geven ze de ruimte om parttime te werken. Of dit nu is om te zorgen voor kinderen, vrijwilligerswerk te doen, of te studeren. 

Het is Daisycon niet ontgaan dat het steeds slechter gaat met het milieu. Om te zorgen dat ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu en de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt gehouden hebben ze een kantoor direct naast Station Almere. Daarnaast is het datacentrum energiezuinig, drinken ze alleen koffie die voldoet aan het Max Havelaar Keurmerk en rijden ze uitsluitend elektrisch. 

Producten en diensten van Daisycon
Daisycon richt zich op het helpen van adverteerder bij het behalen van hun marketingdoelstellingen. Dit doen ze met name op drie kernpunten, te weten; Affiliate marketing, Lead Generation en App-Installs. 

Adverteerders en publishers hebben volgens Daisycon het meeste baat bij de services van Daisycon. Volgens het bedrijf kun je als adverteerder je internationale bereik vergroten, meer sales maken, een meetbaar resultaat genereren, je resultaten optimaliseren dankzij innovatieve werkvormen en de juiste tools en meer leads genereren. Dit laatste proberen ze toen door te zorgen voor meer mensen die zich inschrijven op je nieuwsbrief of je brochure aanvragen. 

Als Publisher kun je jezelf gratis aanmelden, terwijl je volgend Daisycon ondanks dat geld zal verdienen met je website, blog, social media of e-mail marketing. Bovendien kun je gebruikmaken van bepaalde tools, promoties en kennis van de medewerkers van Daisycon die je mogelijk verder op weg kunnen helpen. 

Ervaringen, klachten en tips over Daisycon
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring als adverteerder is met Daisycon. Wat vindt je van de service, de bereikbaarheid en de kennis van de medewerkers van dit bedrijf. Wij zijn heel benieuwd naar die ervaring en waarderen het enorm als jij jouw review & beoordeling achter laat op onze website. Door die ervaring te delen kun je anderen helpen bij het maken van de juiste keuze.