ANWB Wegenwacht

Alle reviews

ANWB Wegenwacht

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

ANWB Wegenwacht

We maken het helaas allemaal wel eens mee dat we met pech komen te staan. Je kunt dan de ANWB wegenwacht bellen om je te komen helpen. ben heb je wel eens gebruikgemaakt van de pechhulp voor onderweg, dan zijn wij benieuwd wat jouw ervaring is. 

De ANWB wegenwacht is een alom bekend Nederlands bedrijf dat al jaren mensen bijstaat bij pech onderweg. Zodra je lid bent van de wegenwacht kun je rekenen op pechhulp voor onderweg en heb je voordelen bij het afsluiten van verzekering en de aanschaf van producten

Voor mensen die nog op zoek zijn naar de juiste pechhulp is het fijn om andermans ervaring te horen. Jouw ervaring is daarom heel waardevol voor ons.

Over ANWB Wegenwacht
De ANWB werd al in 1883 opgericht in Den Haag. De afkorting ANWB staat voorAlgemene Nederlandsche WielrijdersBond. In het begin hadden ze zo’n 200 leden dat sindsdien is uitgegroeid tot meer dan 4 miljoen. Hiermee zijn ze de grootste pechhulpdienst van Nederland. Ze hebben hun hoofdkantoor nabij Wassenaar en hebben ongeveer 4000 mensen in dienst.

De ANWB is er niet alleen om pechhulp te verlenen aan voertuigen, maar zorgt in Nederland ook voor een groot deel van de bewegwijzering. Denk maar eens aan de paddenstoelen die je op kruispunten van fietspaden ziet. 

Sinds de jaren tachtig zorgt de ANWB ook voor verkeersinformatie die ze delen met regionale en nationale radiostations. Daarnaast zorgen ze voor de inzet van trauma-helikopters.

Producten en diensten van ANWB Wegenwacht
ANWB heeft ontelbaar veel producten en diensten. De belangrijkste service is nog steeds het verlenen van Pechhulp in binnen- en buitenland, maar je kunt er ook terecht voor de aanschaf van reisgidsen, verkeerslessen, reizen, verzekeringen, en zelfs voor een golfles bij de ANWB golfclub.

Om gebruik te kunnen maken van de ANWB pechhulp moet je een abonnement afsluiten. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Bij alle pakketten zit 24/7 Pechhulp in Nederland, advies bij twijfelgevallen en persoonsgebonden hulp. Houd er rekening mee dat in het basispakket geen pechhulp zit in je eigen gemeente en dat het abonnement persoonsgebonden is. 

Zoals gezegd kun je bij ANWB ook terecht voor verzekeringen. Je denkt hierbij waarschijnlijk aan verzekeringen voor je auto, fiets, scooter en reizen. Uiteraard bieden ze die verzekeringen aan, maar er is nog veel meer. Je kunt bij ANWB namelijk ook je inboedel en opstal verzekeren. Of wat dacht je van een woon-en aansprakelijkheidsverzekering.

Voor vakantiegangers staat ANWB ook al jarenlang van dienst. Zo verzorgen ze in heel Europa voor pechhulp, maar ze bieden ook informatie, keuren campings en verkopen vakantieartikelen.

Ervaringen, klachten en tips over ANWB Wegenwacht
Met zo’n groot scala aan producten is het onmogelijk om alles uit te proberen en te weten of ANWB de juiste aanbieder is. Daarom willen we jou vragen om je ervaring te delen. Ben je lid van de ANWB laat ons dan weten wat je vind van de service, en klopt de prijs-kwaliteit verhouding wel. Jouw ervaring is voor ons heel waardevol.