Allianz Global Assistance

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

is een internationale reisverzekeraar en hulpverlener en is een directe dochteronderneming van de Allianz Group. De Allianz Group is internationaal marktleider op het gebied van hulpverlening, reisverzekeringen en dienstverlening. Wereldwijd maken meer dan 250 miljoen mensen gebruik van de diensten van dit internationale bedrijf.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze internationale reisverzekeraar en hulpverlener. Kun je ons wat meer vertellen over bijvoorbeeld de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je ervaringen met de service van het bedrijf die je wilt delen? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Jouw reviews worden dus erg gewaardeerd.

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt, zoals de naam misschien al een beetje zegt, wereldwijde hulp en zorg. Het bedrijf heeft bijna dertig alarmcentrales in alle delen van de wereld. Er werken ongeveer dertien duizend medewerkers bij het bedrijf verdeeld over vijf continenten, in meer dan veertig landen. Allianz Global Assistance maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van vierhonderd duizend dienstverleners in 240 landen. Het bedrijf werkt, vaak onder private label, onder andere voor (zorg) verzekeraars, reisagenten, automerken en financiële dienstverleners.

Producten en diensten van Allianz Global Assistance

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam, de Belgische vestiging bevindt zich in Brussel. Maar wat doet het bedrijf dan precies in Nederland? In Nederland biedt Allianz Global Assistance onder haar eigen naam verschillende soorten reisverzekeringen en pechhulp aan. Daarnaast verzorgt het bedrijf in Nederland de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 1,9 miljoen auto's. De Alarmcentrale is tevens het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM), wat inhoudt dat het bedrijf nauw samenwerkt met het Korps landelijke politiediensten en Rijkswaterstaat om de Nederlandse snelwegen begaanbaar te houden.

Nu vraag je je misschien af: maar welke soort reisverzekeringen biedt Allianz Global Assistance dan aan? Het aanbod reisverzekeringen bij Allianz Global Assistance is vrij divers. Afhankelijk van je reis en activiteiten kan je een passende reisverzekering met de juiste dekking afsluiten. Het beste is om vooraf altijd alle reisverzekeringen eerst eens te bekijken. Naast reisverzekeringen en pech hulp biedt het bedrijf tegenwoordig ook fietsverzekeringen aan.

Ervaringen, klachten en tips over Allianz Global Assistance

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze globale hulpverlener. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat daarom dan ook vooral jouw reviews en/of beoordelingen over Allianz Global Assistance achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je andere potentiële klanten van dit bedrijf enorm helpen. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review