VVV Texel | Texel.net

Alle reviews

VVV Texel | Texel.net

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het noorden van Nederland. Het blijkt uit opgravingen en gevonden vuurstenen dat in de tijd Mesolithicum (8000 - 4500 voor Christus) al mensen woonden op Texel. 

In 1945 vond er een opstand plaats onder de Georgiërs dat ook wel de russenoorlog werd genoemd waar zo een 1000 doden vielen. Pas op 20 mei kwamen er Canadese soldaten die het laatste land bevrijdde van de oorlog in Europa. Texel is tegenwoordig een plek voor flora en fauna met adembenemende natuur en landschap.  

Bent u toevallig op zoek naar een leuke vakantie op Texel? Even er tussenuit en een pauze nemen van u werk? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over vakantie aanbieders zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. 
 
Over VVV Texel
VVV Texel is opgericht in 1898 met als missie ‘het mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren op Texel. Zij maken het mogelijk voor u om een mooie tijd te hebben op Texel. Kijk hier voor nog meer reviews over bedrijven die vakanties aanbieden!

Met een team dat bestaat uit ongeveer 18 leden verschaffen zij informatie, zodat u een vakantie kunt boeken op het mooie Texel. Op de website vindt u ook verschillende informatie over Texel zoals hoe het weer daar is en het vervoer op het eiland.
 
VVV Texel verzorgt accommodatie en leuke tours op het eiland. Zij hebben ook een agenda voor u om de leukste activiteiten niet te missen. Of u nou wilt kamperen of een leuke vakantiehuisje zoekt, VVV texel neemt al uw zorgen uit de handen en organiseert een onvergetelijke verblijf op het eiland.

Producten en diensten VVV Texel
Op de website verkoopt VVV Texel vakanties voor u en uw familie. U kunt op de website u gewenste datum invullen, met hoeveel personen uw op vakantie gaat en u krijgt een aantal opties om uit te kiezen.

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals kamperen, een vakantiehuisje, bed & breakfast, Hotel of groepsaccommodatie. Op de website vindt u meer diensten van VVV Texel zoals Agenda, Natuur video, Boot informatie, parkeren op Texel, Tickets, Webshop en nog veel meer. Dit zijn allemaal zaken die u wel even wilt doornemen voordat u naar Texel gaat, want zo blijft u op de hoogte van actuele nieuws.

Op de website kunt u ook souvenirs kopen of actuele kaarten van het eiland Texel. U kunt betalen met Paypal en iDeal. Zo bent u helemaal voorbereid op een mooie avontuur op het eiland Texel en zijn er geen vervelende verrassingen.   

Complimenten, klachten of tips voor VVV Texel
Heeft u recent een vakantie geboekt naar Texel? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe souvenir gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van VVV Texel willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van VVV Texel.