Villa For You

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Villa For You

Zelf je eigen villa huren op een plek die je zelf uitkiest, wie wilt dat nou niet? Villaforyou maakt dit mogelijk. Villaforyou is namelijk een website waar je zelf een verblijf kunt boeken op een locatie naar wens, maar tevens kan ook zelf je villa verhuren.

Alleen voordat je beslist of je wel of niet een villa gaat boeken en het überhaupt wel waar is, kan je kennis rijker worden over hoe mensen Villaforyou daadwerkelijk ervaren. Bij ons kan je namelijk reviews en beoordelingen lezen over Villaforyou en andere bedrijven.

Over Villaforyou

Villaforyou is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van het verhuren van villa’s. Het verhuurbedrijf is in 2020 opgericht en bestaat uit deskundigen die 15-20 jaar ervaring hebben met de reisbranche. Het is hun doel om klanten kwaliteit te laten ervaren, naar eigen zeggen zorgt de expertise van hun team hiervoor en dat je vakantie in goede handen is. Klanten verdienen de volledige aandacht, want dat verdienen ze.

Het bedrijf is begonnen nadat Pepijn Zijsling, de oprichter, merkte dat een combinatie tussen persoonlijke aandacht, het opbouwen van relaties en deskundig advies van hoog belang waren in de vakantiehuizen branche. Niet alleen bij gasten, maar ook bij eigenaren. Vakanties boeken leek wel op een contactloos proces, terwijl dit volgens hen juist goed moet worden geregeld, je wilt namelijk dat alles klopt. Mocht er toch onverhoopt iets niet kloppen, dan moet het toch nog zo goed mogelijk opgevangen worden. Het idee dat het beter kon, is het principe waaruit het bedrijf handelt.

Producten en diensten Villaforyou

Villaforyou heeft op hun website een ingebouwd filter waar je zelf gegevens als plaats, aankomst & vertrek, gezelschap en meer kan vinden. Op het moment dat je deze invult krijg je allemaal opties met potentieel geschikte bestemmingen met vakantiehuizen, daarbij krijg je ook de mogelijkheid om zelf op specifieke eigenschappen te zoeken. Enkele voorbeelden daarvan zijn: prijs, plaats, faciliteiten en de ligging. Tevens is het niet alleen mogelijk om een huis te huren, het is namelijk ook mogelijk om zelf je eigen huis te verhuren.

Als je een geschikte plek hebt gevonden kan je betalen via bankoverschrijvingen. Alle gasten die bij ze een vakantiehuis hebben geboekt krijgen momenteel een gratis verzekering tegen logiesverblijf. De dekking bedraag maximaal € 2.500. Meer informatie over boeken, verblijf, betalen, verzekeren, etc. kan op hun website worden gevonden.

Contact

Heb je vragen, ideeën of klachten voor Villaforyou, dan kan je deze manieren gebruiken om contact op te nemen. Telefonisch via het volgende nummer: +31 (0)20 217 0050. Mailen kan ook naar: info@villaforyou.com. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om zelf meer informatie over het bedrijf te vinden: KvK: 78234107 VAT: NL861312673B01. De klantenservice van Villaforyou is bereikbaar van 09:00-17:00 op werkdagen.

Reviews en beoordelingen Villaforyou

Heb je al ooit een vakantiehuis bij Villaforyou geboekt? Dan willen wij graag weten hoe je dat beviel. We vinden namelijk dat jij je mening over Villaforyou ergens moet kunnen achterlaten, vandaar dat dit in de vorm van een review bij ons kan. Schrijf bijvoorbeeld over hoe het verblijf was qua kwaliteit, of hoe goed/slecht de klantenservice van Villaforyou was. Of schrijf over wat goed ging en beter kan. Wil je meer leren over Villaforyou en andere bedrijven? Lees dan op ons platform reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review