VakantieVeilingen.nl

Alle reviews

VakantieVeilingen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Sexy-Store
Sexy-Store

Verwen jezelf of je vriendin met exclusieve sexy kleding. Op het internet wordt heel veel kleding te koop aangeboden. Wil je ook iets bestellen, ma...

Logo Leen Bakker
Leen Bakker

Online shoppen kan ontzettend leuk zijn of behoorlijk tegenvallen. Dit hangt allemaal af van de betrouwbaarheid van de webshop. Een van de meest be...

Logo Dekbedovertrekken & Zo
Dekbedovertrekken & Zo

Er is bijna niets spannender dan voor de eerste keer iets kopen bij een online webshop die je niet kent. Krijg je wel het beloofde product? Is het ...

Logo Remarkt
Remarkt

Elektronische apparatuur is vaak niet goedkoop. Je kunt er daarom voor kiezen om tweedehands refurbished apparaten te kopen. Maar waar koop je die ...

VakantieVeilingen.nl

Wat voor ervaring heb jij met het kopen van een vakantie, product of uitstapje met VakantieVeilingen.nl? VakantieVeilingen is een van de eerste online vakantieveiling-sites in Nederland. Reizen of hotelovernachtingen worden voor een bepaalde tijd op de site vermeld terwijl bezoekers kunnen bieden. Als je geluk hebt kun je hierdoor goedkoop op vakantie.

VakantieVeilingen.nl bied tegenwoordig niet alleen vakanties en hotelovernachtingen aan, maar je kunt er ook terecht voor dagjes weg, wellness en sauna arrangementen, diners en andere producten.

Heb je al eens meegeboden op een veiling, of heb je eerder producten gewonnen? Laat ons dan weten wat je ervaringen zijn. Anderen kunnen hiervan leren en daardoor makkelijker bepalen of VakantieVeilingen iets voor hun is.  

Over VakantieVeilingen.nl
Vakantieveilingen is een online vakantieaanbieder die in 2007 opgericht is in Nederland. Het idee is ooit ontstaan op een zolderkamer door mensen die gek zijn op spelletjes. Sinds de oprichting plaatsen ze dagelijks gemiddeld 1000 veilingen online en zijn sinds 2015 ook live in België. 

VakantieVeilingen.nl is onderdeel van het E-commerce bedrijf Emesa dat naast VakantieVeilingen ook de merken ActievandeDag, TicketScout en VavaBid beheert. Het bedrijf is sinds 2017 onderdeel van Talpa Network, een onderneming van John de Mol. 

Het bedrijf bestaat uit een jong team die samen proberen om leuke nieuwe producten, vakanties en ervaringen aan te bieden. Daarbij proberen ze in te spelen op thema’s zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen en kerst. De medewerkers staan 7 dagen per week paraat om hun klanten bij te staan en te helpen met vragen en opmerkingen. 

Producten en diensten van VakantieVeilingen.nl
Om mee te doen aan een van de veilingen van VakantieVeilingen.nl moet je op hun website een gratis account aanmaken. Zodra je dat hebt ingesteld kun je meebieden op de veilingen. Als je een veiling hebt gewonnen kun je die afrekenen en krijg je een code of tegoedbon om je reis, uitje of product te verzilveren.

Je kunt op de website niet alleen kiezen voor vakanties, er zijn heel wat andere categorieën waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld bieden op fotoshoots, een dagje naar een dierenpark, planten, etentjes, keukengerei, cursussen, karten, sieraden, horloges, een dagje lasergamen of vele andere opties.

Zodra je een bod plaatst is dit bindend, je kunt het bod dus niet meer intrekken. Houd er bij het bieden altijd rekening mee dat je naast het geboden bedrag ook administratiekosten en mogelijk verzendkosten moet betalen. Het is daarbij aan te raden om vooraf de voorwaarden van het specifieke product te lezen. Sommige hotelovernachtingen zijn maar op bepaalde dagen te verzilveren en er zit een vervaldatum aan je gewonnen product.

Ervaringen, klachten en tips voor VakantieVeilingen.nl
Anderen horen graag wat je ervaringen zijn met VakantieVeilingen.nl. Laat op onze website weten of je het aanraad om mee te bieden op een veiling. Hoe is je ervaring?, is het makkelijk om een account aan te maken en te bieden? Zijn de regels duidelijk? En hoe is de service. Door het lezen van jouw ervaring kunnen anderen beter bepalen of ze gebruik willen maken van VakantieVeilingen.nl