TUI Reizen

Alle reviews

TUI Reizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

TUI Reizen

Er gaat niets boven een heerlijke vakantie waarbij alles op rolletjes verloopt en je een prachtige ervaring hebt. Om te zorgen dat alles goed gaat probeer je de reisorganisatie te kiezen die de beste service heeft en het beste past bij jouw wensen. Maar welke reisorganisatie kies je dan?! Daarom willen we je vragen om jouw ervaring met TUI met ons te delen. Hierdoor krijgen anderen een beter beeld van deze reisorganisatie.

TUI is een grote reisorganisatie die heel veel verschillende reizen aanbied over de hele wereld. Denk hierbij aan stedentrips, groepsreizen en zonvakanties.

Jouw ervaring is voor ons en anderen heel waardevol. Help anderen om een goede keuze te maken voor een reisorganisatie zodat ook zou de ervaring van hun leven zullen hebben.

Over TUI Reizen
De basis van TUI Nederland ligt bij de oprichting van Lisonne in 1876. Dit is de eerste reisorganisatie van Nederland die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste van Nederland. De samenvoeging van Lisanne en Holland International leidde in 1974 tot het reisbureau Arke. In de beginjaren organiseerden ze met name busreizen, maar langzaam werden ze marktleider in de reiswereld. 

Vanaf 2005 kreeg Arke een eigen luchtvaart maatschappij die in het begin de naam ‘Arkefly’ had. Tegenwoordig heet de maatschappij TUI fly, TUI is hiermee de eerste Nederlandse reisorganisatie met een eigen airline. 

In de jaren negentig werden Arke en Holland International overgenomen door Tui Groupdie globaal opereren en wereldwijd de grootste aanbieder zijn van pakketreizen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hannover en het bedrijf is in zowel het Verenigd Koninkrijk als in Duitsland beursgenoteerd en is ongeveer 6,5 miljard euro waard. 

In Nederland heeft Tui ongeveer 2400 medewerkers en gaan er jaarlijks 1,7 miljoen mensen met Tui op vakantie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Tui bied reizen aan voor elk budget en je kunt je reizen zowel online als bij één van de meer dan 100 reisbureaus boeken.

Producten en diensten van TUI Reizen
Bij Tui kun je terecht voor bijna elke denkbare vakantie. Zo is er voor elk budget en wensen de juiste reis. Zo kun je bijvoorbeeld op stedentrip naar Venetië, op wintersport in Oostenrijk, op cruise in de Middellandse zee of op zonvakantie in Turkije.

Op de website staat alle informatie over de reizen duidelijk vermeld, met tips en bezienswaardigheden op die plek, de ligging en zelfs het weer ter plaatse. Daarnaast staan er ruim voldoende foto’s op de website en worden ervaringen van andere reizigers gedeeld. 

Wat voor reis je ook boekt bij Tui je hebt altijd recht op de TUI Garanties. Zo is er de Flexibele omruilgarantie, geld-terug-garantie, Laagsteprijsgarantie en de repatriëringsgarantie. Zo kun je tot 4 keer gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en krijg je jouw geld terug als de reis geannuleerd moet worden door TUI. 

Ervaringen, klachten en tips over TUI
Mocht je alweer zin krijgen in een mooie ervaring met TUI, of kies je dit jaar liever voor een andere organisatie? Laat ons dan weten wat je ervaring is en wat je mening is over deze reisorganisatie. Je helpt anderen met het creëren van een onvergetelijke ervaring.