Sunweb Zomer

Alle reviews

Sunweb Zomer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Sunweb Zomer

Er gaat niets boven een fijne vakantie met familie, vrienden of je partner. Helaas is een vakantie een flinke investering dus  wil je graag waar voor je geld. Welke reisorganisatie je kiest kan dan ook bepalend zijn voor je vakantiegenot en je ervaring. Als de organisatie waarmee je hebt geboekt niet de juiste service of kwaliteit bied, dan kan je vakantie tegenvallen. Daarom willen we je vragen wat voor ervaring je hebt met Sunweb, en of je anderen aanraad om met Sunweb een reis te boeken. 

Sunweb is een reisorganisatie die sinds enkele jaren vliegvakanties, wintersport en autoreizen aanbied. Je kunt hun reizen direct via hun website of telefonisch boeken.

Laat ons weten wat je ervaring is met Sunweb zodat je anderen kunt helpen om de juiste keuze te maken voor een reisorganisatie zodat iedereen van hun vakantie de ultieme ervaring kan maken. 

Over Sunweb
Sunweb is onderdeel van Sunweb Groupdie bestaat uit de merken Eliza was here, GOGO, Beachmasters, Bizztravel, Pirmavera Reizen, Husk, Sudtours en Skistuds. Sunweb is sinds 2000 actief als aanbieder van vliegreizen, wintersporten en autoreizen. Sunweb Group is een van de grootste reisaanbieders in Europa. De meeste aan hun meer dan een miljoen klanten per jaar komen uit Nederland, België, Denemarken, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk.  

Sunweb is actief als sponsor van sportclubs. Zo waren ze van 2006 tot 20112 de hoofdsponsor van voetbalclub NAC in Breda. Nadat het reisbureau Oad failliet ging werd Sunweb het officiële reisbureau van de KNVB. Hiermee kregen ze het recht om alle bus- en vliegreizen van zowel de spelers, officials als supporters te regelen. Tot slot waren ze tot 2020 ook sponsor van de wielerploeg Sunweb Giant.

De reisorganisatie is aangesloten bij het Algemeen Verbond van Reisondernemingen (ANVR), het Calamiteitenfonds, SGR en SGRZ. Die laatste is het garantiefonds voor zakelijke reizen. 

Producten en diensten van Sunweb
Sunweb bied wintersport, vliegvakanties en autovakanties aan die allemaal makkelijk online of telefonisch zijn te boeken. Kies op de website simpelweg wat voor soort reis je wil boeken en geef aan wanneer je wil reizen. Je zult dan een overzicht zien van alle hotels en bestemmingen met hun prijzen. 

Bij elk hotel staat duidelijk vermeldt wat inbegrepen is, hoe het hotel word beoordeeld en informatie over de bestemming. Daarnaast vind je op de website veel foto’s om een goed beeld te krijgen van het hotel. Als je jouw reis gaat boeken kun je extra’s kiezen zoals verzekeringen, transfers, autohuur en bagage

Als je met Sunweb een reis boekt zullen ze de CO2-uitstoot van je reis berekenen en die uitstoot compenseren door projecten te financieren die CO2 proberen terug te brengen. Hiermee willen ze zo duurzaam mogelijk ondernemen en hun steentje bijdragen aan het milieu. 

Ervaringen, klachten en tips over Sunweb
Heb je wel eens een vliegvakantie, autoreis of wintersport geboekt bij Sunweb? Dan willen we graag horen wat jouw ervaring is. Het is fijn voor anderen om te horen wat je van Sunweb vind zodat ze kunnen bepalen of Sunweb voor hun de juiste reisorganisatie is.