Solmar Tours

Alle reviews

Solmar Tours

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Solmar Tours

Heb je wel eens een zonvakantie geboekt met Solmar, dan horen we graag hoe je ervaring was. Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie en wil het liefst dat alles vlekkeloos verloopt. Als je het juiste reisbureau kiest dan kun je jezelf alvast heel wat ellende besparen. We willen dan ook graag weten of jouw ervaring met Solmar voldoet aan je verwachtingen en of je anderen aanraad om met dit bedrijf te boeken.

Solmar is een reisorganisatie die al meer dan 30 jaar reizen aanbied naar met name zonbestemmingen. Ze willen zoveel mogelijk kwaliteit bieden voor de laagste prijs maar met de beste service.

We willen jou vragen of Solmar ook daadwerkelijk deze beloofde kwaliteit en service biedt. Wat is jouw ervaring? Je doet er anderen een groot plezier mee als je jouw ervaring deelt. Het maken van een keuze wordt daardoor een stuk makkelijker.

Over Solmar
Solmar werd in 1984 opgericht in Maarheeze. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een populairreisbureau voor zonvakanties en stedentripjes in Europa. Solmar heeft als doel om reizen aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs zonder af te doen aan de kwaliteit of service. Door de lage prijs willen ze zonvakanties en stedentrips toegankelijk maken voor een breed publiek.

De reizen worden met grote zorg samengesteld. Bij het samenstellen kijken ze naar wat de trends zijn en wat de voorkeur heeft van hun klanten. Zo is er altijd een reis die aansluit bij de individuele behoeftes.

Solmar heeft al heel wat awards binnengesleept. Het winnen van deze awards is een stimulans om continu te blijven werken aan de kwaliteit. Niet alleen de mensen op kantoor werken hier aan, maar ook de buschauffeurs, hostessen en reisleiders

Producten en diensten van Solmar
Solmar biedt bijna 200 zonvakanties aan. Het gaat hierbij om vakanties naar de Spaanse Costa’s of de Kroatische kust waar je naartoe kan vliegen met Transavia of kan rijden. Op de website wordt bij elk hotel veel informatie gegeven over de bestemming, de faciliteiten en de ligging van het hotel. Daarbij geven ze regelmatig insider tips.

Wil je liever wat meer zien tijdens je vakantie en een land beter leren kennen. Dan is een excursievakantie een goede ervaring. Wat dacht je van het verkennen van de Balkan of het ontdekken van de mooiste steden in Toscane zoals Lucca, Florence en het beroemde Pisa. Alle excursievakanties zullen gebruikmaken van een luxe royal class bus.

Als je wat meer vrijheid wil tijdens je vakantie dan kun je ervoor kiezen om met je eigen auto naar je vakantiebestemming te rijden. Bij het boeken van je vakantie kun je er daarnaast voor kiezen om direct met Solmar een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. 

Ervaringen, klachten en tips over Solmar
Laat ons weten hoe je vakantie met Solmar was en hoe je ervaring was met de reisorganisatie. Het is voor andere reizigers heel nuttig om jouw ervaring te horen zodat ze een bewuste keus kunnen maken als het gaat om het boeken van hun vakantie. Deel je ervaring en help anderen.