SNP Natuurreizen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

SNP Natuurreizen

De naam zegt het misschien al maar SNP Natuurreizen focust zich voornamelijk op het aanbieden van natuurreizen. Respect voor de natuur en de lokale bevolking vindt het bedrijf dan ook enorm belangrijk. Daarom zijn zij altijd op zoek naar unieke en inspirerende reisbestemmingen, ver weg van de massa. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over SNP Natuurreizen lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment precies weet waar u nou aan toe bent.

Over SNP Natuurreizen

De reisorganisatie werd ooit in het jaar 1984 opgericht. In die tijd heette het nog Stichting Natuurstudie Projecten, dit is dan ook waar de afkorting SNP vandaan komt. Sindsdien reizen er steeds meer mensen met het bedrijf naar de mooiste plekken van de wereld. Het bedrijf groeide enorm sinds hun oprichting en zijn nu zelfs de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Het bedrijf organiseert het liefst reizen die kleinschalig en authentiek zijn met veel aandacht voor de natuur. Het zijn altijd actieve reizen en soms zelfs avontuurlijk.

Producten en diensten van SNP Natuurreizen

Maar hoe onderscheidt SNP Natuurreizen zich dan van andere reisorganisaties? Allereerst kunt u bij de reisorganisatie kiezen uit een groot aanbod van actieve reizen op originele bestemmingen. Bij het bedrijf staat respect voor de natuur en de lokale bevolking hoog in het vaandel. Zo verblijft u in kleinschalige accomodaties en overnacht u in lokale hotels, pensions en guesthouses. De regio-experts van het bedrijf bezoeken al deze accomodaties eerst zelfs, zo weten ze zeker dat ze een goede reis en een goed verblijf aan u kunnen aanbieden. Daarnaast is het bedrijf ook een duurzame reisorganisatie met een duurzaam reisprogramma.

U heeft twee opties bij het bedrijf: een individuele reis of een groepsreis (in kleine groepjes). Als u individueel op reis gaat, ontvangt u een uitgebreid Nederlandstalig reispakket. Hierin vindt u informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis en tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien krijgt u ook nog een uitgebreide routebeschrijving voor uw fiets of wandelreis die u ook kunt downloaden als GPS-track of uw GPS of mobiel. U kunt bij het bedrijf ook kiezen voor een groepsreis, dan gaat u op reis met kleine groepjes van gelijkgestemden. Daarbij krijgt u deskundige reisbegeleiding.

Aanbevelingen, klachten en tips over SNP Natuurreizen

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over SNP Natuurreizen? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over SNP Natuurreizen op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over SNP Natuurreizen vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over SNP Natuurreizen of laat uw eigen ervaring door middel van een review over SNP Natuurreizen nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Silke 1 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad met SNP Natuurreizen. De organisatie is gespecialiseerd in bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreize...

Alle reviews ( 1 )

Een Actieve vakantie in NP-schoonheden- Ervaring delen met Snpnatuur-reizens

Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad met SNP Natuurreizen. De organisatie is gespecialiseerd in bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen. Ik ging op een actieve rondreis en het was absoluut geweldig! Vanaf het moment dat ik contact opnam met SNP Natuurreizen voor informatie over mijn reisplannen totdat ik weer thuis kwam na mijn reis was alles perfect georganiseerd. Het personeel was uiterst behulpzaam bij het plannen van de reis die precies aan onze wensen voldeed. De tourgidsen waren zeer deskundig en gepassioneerd over de natuurlijke schoonheid van hun land en maakten onze excursie nog beter door ons te informeren over lokale fauna, flora en geschiedenis die we anders niet hadden geweten. Het verblijf tijdens deze natuurreis hebben we ook verzorgd via SNP Natuurreizen. We verbleven in unieke accommodaties onderweg die zich bevonden op prachtige locaties zoals bossen of bergen. Alles bij elkaar genomen kan ik zeggen dat mijn ervaring met SNP Natuur-reizen topnotch was wat betrefd service,kennis boven verwachting en reistijd ideaal.Ik zou zonder twijfel de diensten van dit bedrijf aan iedere fervente natuuravonturier aanbevelen.

S
Silke 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review