SNP Natuurreizen

Alle reviews

SNP Natuurreizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

SNP Natuurreizen

De naam zegt het misschien al maar SNP Natuurreizen focust zich voornamelijk op het aanbieden van natuurreizen. Respect voor de natuur en de lokale bevolking vindt het bedrijf dan ook enorm belangrijk. Daarom zijn zij altijd op zoek naar unieke en inspirerende reisbestemmingen, ver weg van de massa. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over SNP Natuurreizen lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment precies weet waar u nou aan toe bent. 

Over SNP Natuurreizen
De reisorganisatie werd ooit in het jaar 1984 opgericht. In die tijd heette het nog Stichting Natuurstudie Projecten, dit is dan ook waar de afkorting SNP vandaan komt. Sindsdien reizen er steeds meer mensen met het bedrijf naar de mooiste plekken van de wereld. Het bedrijf groeide enorm sinds hun oprichting en zijn nu zelfs de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Het bedrijf organiseert het liefst reizen die kleinschalig en authentiek zijn met veel aandacht voor de natuur. Het zijn altijd actieve reizen en soms zelfs avontuurlijk. 

Producten en diensten van SNP Natuurreizen
Maar hoe onderscheidt SNP Natuurreizen zich dan van andere reisorganisaties? Allereerst kunt u bij de reisorganisatie kiezen uit een groot aanbod van actieve reizen op originele bestemmingen. Bij het bedrijf staat respect voor de natuur en de lokale bevolking hoog in het vaandel. Zo verblijft u in kleinschalige accomodaties en overnacht u in lokale hotels, pensions en guesthouses. De regio-experts van het bedrijf bezoeken al deze accomodaties eerst zelfs, zo weten ze zeker dat ze een goede reis en een goed verblijf aan u kunnen aanbieden. Daarnaast is het bedrijf ook een duurzame reisorganisatie met een duurzaam reisprogramma. 

U heeft twee opties bij het bedrijf: een individuele reis of een groepsreis (in kleine groepjes). Als u individueel op reis gaat, ontvangt u een uitgebreid Nederlandstalig reispakket. Hierin vindt u informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis en tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien krijgt u ook nog een uitgebreide routebeschrijving voor uw fiets of wandelreis die u ook kunt downloaden als GPS-track of uw GPS of mobiel. U kunt bij het bedrijf ook kiezen voor een groepsreis, dan gaat u op reis met kleine groepjes van gelijkgestemden. Daarbij krijgt u deskundige reisbegeleiding. 

Aanbevelingen, klachten en tips over SNP Natuurreizen
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over SNP Natuurreizen? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over SNP Natuurreizen op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over SNP Natuurreizen vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over SNP Natuurreizen of laat uw eigen ervaring door middel van een review over SNP Natuurreizen nu achter.