Schiphol

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Schiphol

Als je op vakantie gaat dan is het handig als je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Zeker als je gaat vliegen wil je graag weten wat je te wachten staat als je aankomt op de luchthaven. Schiphol is de grootse luchthaven van Nederland. Ben je benieuwd hoe andere mensen Schiphol ervaren hebben? Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe anderen Schiphol ervaren hebben, en kun je zelf ook een review achterlaten zodat je toekomstige reizigers ook kunt helpen met jouw mening.

Over Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en een belangrijke luchthaven in Europa. Het werd eerst in 1916 geopend als militair vliegtuig, maar is sinds 1920 open voor passagiers.
Anders dan de naam doet vermoeden licht Schiphol niet in Amsterdam. Schiphol licht in de gemeente Haarlemmermeer, zo’n 15 kilometer van Amsterdam vandaan.

Veel luchtvaartmaatschappijen hebben op Schiphol hun thuishaven, zoals bijvoorbeeld KLM, Martinair, Corendon, TUI en Transavia. Schiphol heeft zes start- en landingsbanen.

Vertrek en aankomst Schiphol

Schiphol heeft 3 vertrek- en aankomsthallen. Je kunt op de website van Schiphol zien waar je vlucht vertrekt en aankomt. Je kunt de vertrek- en aankomsttijden van een vlucht vinden door op de bestemming, het vluchtnummer of de luchtvaartmaatschappij te zoeken. Je vindt dan een lijst met informatie met actuele informatie over je vlucht. Je kunt vertrekkende vluchten al 21 dagen voor vertrek volgen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat de vluchtinformatie accurater wordt als de datum van de vlucht dichter bij komt, Schiphol raadt daarom aan om op de dag van je vlucht de informatie nogmaals te checken.

Bereikbaarheid Schiphol

Schiphol is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto of met een taxi.
Schiphol is goed bereikbaar met de trein, er gaan een paar directe treinen per uur naar Amsterdam en er gaan ook directe treinen naar andere steden zoals Rotterdam, Venlo en Breda. Er gaan ook bussen van en naar Schiphol vanuit omliggende steden als Aalsmeer en Hoofddorp. Met de auto kan je ook naar Schiphol. Er zijn speciale kiss & rides voor als je alleen mensen komt afzetten en als je mensen komt ophalen kun je je auto parkeren bij ‘kort parkeren’. Als je zelf gaat vliegen kun je kiezen voor het terrein of de garage van ‘lang parkeren’.

Lang parkeren Schiphol

Als je zelf op vakantie gaat en je kiest ervoor om met de auto naar Schiphol te gaan dan kan je je auto parkeren op het Lang Parkeren terrein of in de garage. Je hoeft daarvoor niet online te reserveren, omdat er volgens Schiphol altijd plek is op de dag zelf, maar het is wel voordeliger als je online reserveert. Voor Lang Parkeren moet je je auto minimaal 8 uur parkeren en dan kan je hem maximaal 6 maanden laten staan.

De tarieven voor Lang Parkeren zijn als volgt:

Tarief 0-24 uur: 44,-

Tarief 24-48 uur: 70,- op het terrein, 85- in de garage

Na 48 uur komt er 8.50 per dag bij.

Reviews, ervaringen en beoordelingen Schiphol

Ben je al een keer vertrokken vanaf luchthaven Schiphol? Dan zijn we heel benieuwd naar je mening over deze luchthaven. Ben je tevreden over de services van Schiphol of juist niet? Laat het ons weten in een review. Met een beoordeling over Schiphol help je toekomstige reizigers een mening vormen over deze luchthaven. Ook met negatieve reviews kun je helpen, want alleen zo kunnen we hier op ReviewsBird een zo eerlijk mogelijk beeld schetsen van Schiphol Airport.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Myrthe 2 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs naar Schiphol gereisd en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Alles was goed georganiseerd en ik had geen problemen om mijn weg te vinden op de luchthaven. Er wa...

Alle reviews ( 1 )

Geweldig reiservaring bij Schiphol - Sterk aanbevolen!

Ik ben onlangs naar Schiphol gereisd en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Alles was goed georganiseerd en ik had geen problemen om mijn weg te vinden op de luchthaven. Er waren overal duidelijke borden en wegwijzers die mij hielpen bij het vinden van de juiste gate. Wat me ook opviel, was hoe schoon alles was! Ik heb echt waardering voor de inzet van het personeel om altijd de hygiëne te handhaven, vooral gezien deze tijden met COVID-19. Bovendien waren er veel winkels en restaurants waar ik kon ontspannen terwijl ik wachtte op mijn vlucht. Ik vond het fijn om wat tijd door te brengen in Duty-Free winkels daar omdat er een breed scala aan hoogwaardige producten is aangeboden tegen redelijkere prijzen dan elders! Over het algemeen had ik dus een geweldige ervaring bij Schiphol en zou graag weer terugkomen als dat mogelijk is.

M
Myrthe 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review