Ruiterplaat Vakanties

Alle reviews

Ruiterplaat Vakanties

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Ruiterplaat Vakanties

Fijn dat je de reviewpagina van Ruiterplaat Vakanties hebt gevonden. Dit is de juiste plek voor het lezen van de ervaring van anderen en om jouw mening te delen. Als je wel eens een vakantiehuis geboekt hebt via Ruiterplaat Vakanties zijn we heel benieuwd naar die ervaring. Jouw ervaring kan ervoor zorgen dat anderen beter kunnen kiezen waar en met wie ze op vakantie gaan. 

Ruiterplaat Vakanties zorgt al ruim 30 jaar voor het verhuren van particuliere woningen in Zeeland en met name in Noord-Beveland. Er is een gevarieerd aanbod van bungalows, villa’s en huisjes.

Vertel ons wat jouw ervaring is met deze organisatie en of je dankzij hen hebt kunnen genieten van een onbezorgde en welverdiende vakantie in Zeeland. Vertel ons wat je van de service en klantvriendelijkheid en kwaliteit van de huizen vindt zodat anderen op basis hiervan een goed doordachte keuze kunnen maken. 

Over Ruiterplaat Vakanties
Ruiterplaat Vakanties is een bedrijf dat zich al ruim 30 jaar specialiseert in het verhuren en beheren van particuliere vakantiewoningen in het Zeeuwse Noord-Beveland. Ze beschikken ondertussen over een aanbod van ongeveer 160 woningen. De woningen liggen over het algemeen vlak bij de Noordzee of het Veerse Meer. 

Veel van de vaste medewerkers van Ruiterplaat Vakanties werken al jaren bij het bedrijf waardoor er naar eigen zeggen een hecht en deskundig team is dat klanten bijstaat. Door de week staan vijf medewerkers klaar om klanten direct bij te helpen met hun vragen, boekingen en eventuele klachten. 

Volgens Ruiterplaat Vakanties moeten klanten zorgeloos kunnen genieten van hun kostbare vrije tijd. Hun missie is dan ook om gasten in alle vrijheid te laten genieten van een vakantie die past bij hun wensen. 

Producten en diensten van Ruiterplaat Vakanties
Bij Ruiterplaat Vakanties kun je kiezen uit 160 vakantiehuizen in Noord-Beveland aan de Zeeuwse kust. Je kunt kiezen uit verschillende soorten huizen. Als je bijvoorbeeld gek bent op ontspannen in een sauna dan kun je kiezen voor een huis waar al een sauna in zit. Mocht je er graag op uit trekken met je b dan kun je specifiek kiezen voor een huis waar honden zijn toegestaan. 

Er zijn huizen beschikbaar vlakbij de Noordzee of rondom het Veerse Meer, maar er is ook de mogelijkheid om op het water te overnachten in een waterlodge. Dit is een soort woonboot voor 2 volwassenen en maximaal twee kinderen. Deze lodges hebben twee terrassen over het water waarvan de grootste op het zuiden. 

Je kunt bij Ruiterplaat Vakanties niet alleen terecht om huizen te huren, maar ook om ze te verhuren. Neem telefonisch of via e-mail contact op met de klantenservice om te kijken of jouw vakantiehuis in aanmerking komt voor verhuur. 

Ervaringen, klachten en tips over Ruiterplaat Vakanties
Kun je ons meer vertellen over je ervaring met Ruiterplaat Vakanties en hier je review achterlaten. Als je op vakantie gaat wil je graag dat alles goed verloopt en je optimaal kunt genieten van je verblijf. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of dit bedrijf de beste plek is om die vakantie te boeken. Deel jouw review en help anderen om de ideale vakantie te boeken.