Recreatielandgoed De IJsvogel

Alle reviews

Recreatielandgoed De IJsvogel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Recreatielandgoed De IJsvogel

Je hoeft niet per se naar een ver of warm land voor een leuke vakantie. In eigen land zijn er genoeg vakantieparken en recreatiegebieden te vinden waar je kunt genieten van een paar heerlijke dagen of weken. Recreatielandgoed de IJsvogel op de Veluwe is zo'n plaats waar je lekker kunt ontspannen. Maar wat mag je van landgoed De IJsvogel verwachten? Zijn de accommodaties in orde, welke voorzieningen zijn er voor volwassenen en kinderen? En last but not least, hoe wordt er door het bedrijf met je vragen en klachten omgegaan, kortom, is Recreatielandgoed De IJsvogel betrouwbaar? Lees wat andere consumenten over dit vakantiepark te melden hebben in de commentaren en klachten die je op onze website kunt vinden.

Over Recreatielandgoed De IJsvogel

Gelegen in tussen de Veluwse natuur en omringd door bossen biedt vakantiepark landgoed De IJsvogel in Voorthuizen diverse soorten accommodaties, later meer daar over. Dit recreatiepark biedt naast de verschillende vakantiehuizen ook extra faciliteiten zoals de mogelijkheid om dagelijks verse broodjes online te kunnen bestellen, een wellness studio waar je je kunt laten masseren en verzorgen en zwembaden voor jong en oud. Verder zijn er een bowlingbaan, een restaurant en kun je er fietsen huren of deelnemen aan activiteiten die door het animatieteam georganiseerd worden. Tijdens het online reserveren van een verblijf op landgoed De IJsvogel kun je de plattegrond bekijken waar alles zich bevindt. In het park zelf zijn ook meerdere plattegronden te vinden zodat je niet lang hoeft te zoeken naar al deze voorzieningen.

De accommodaties van Recreatielandgoed De IJsvogel

Op het landgoed de IJsvogel in Gelderland kun je een keuze maken uit verschillende accommodaties. Er zijn onder andere slaapkamers voor 2 personen te reserveren, net zoals vakantievilla's, safaritenten en lodges. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Bij landgoed de IJsvogel kun je zelfs vakantievilla's huren voor gezelschappen tot 24 personen. Vanzelfsprekend kun je al deze verblijven boeken via de eigen site van het landgoed maar als je wilt weten of je ergens goedkoper uit kunt zijn dan kun je bijvoorbeeld kijken welke landgoed De IJsvogel aanbiedingen er op een site zoals Zoover te vinden zijn. Het betalen van een reservering kan op diverse verschillende manieren als je online boekt, deze zijn allemaal veilig en enkele voorbeelden zijn iDEAL, creditcard en PayPal. Verder is het park huisdiervriendelijk en voor antwoorden op vragen hoe je jouw hond mee kunt nemen kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Reviews en klachten over Recreatielandgoed de IJsvogel

Wil jij jouw ervaring met de accommodaties en service van recreatielandgoed de IJsvogel met anderen delen? Dan hoef je niet verder te zoeken om te weten te komen waar je dat kunt doen. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een landgoed de IJsvogel review op onze website te plaatsen. Waarom dat zo belangrijk is? Omdat veel vakantiegangers heel graag willen weten wat ze voor hun geld krijgen bij de IJsvogel. Een beoordeling zoals die van jou, met alle positieve of minder positieve feedback helpt hen om er achter te komen wat hen te wachten staat. Hoe is bijvoorbeeld het online reserveren bevallen? Was de geboekte accommodatie netjes schoon toen je arriveerde? Heeft het bedrijf je vragen en klachten naar wens kunnen beantwoorden en oplossen? Zoals je ziet is jouw review gewoon erg belangrijk.