Portucasa.nl

Alle reviews

Portucasa.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Spotlight: What are our customers saying?

L
Loes
This is not about the organization but about reviewsbird. Your information is not correct, the names you mention don’t work for this company anymore and I don’t like to be asociated anymore. Thank ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • No reviews yet!

  Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nothing

  This is not about the organization but about reviewsbird. Your information is not correct, the names you mention don’t work for this company anymore and I don’t like to be asociated anymore. Thank you.


Anderen bekeken ook

Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor mensen die nog nooit een huis hebben geboekt bij Portucasa, of zelfs nog nooit in Portugal zijn geweest, is het moeilijk om een keuze te maken. Het is spannend om zomaar ergens een vakantiehuisje te huren. Maar dankzij de ervaring van klanten is het veel makkelijker om die te maken.

Bij Portucasa kun je vakantiehuisjes huren op de mooiste plekken van Portugal en met name in de Algarve. Portucasa is een klein bedrijf dat staat voor persoonlijke service en kwaliteit

Laat ons weten wat jouw ervaring is met het huren van een huis via Portucasa. Anderen zijn hier enorm mee geholpen en kunnen sneller besluiten of Portucasa het juiste bedrijf is voor hun. Zo is een onbezorgde vakantie gegarandeerd. 

Over Portucasa
Meer dan 20 jaar geleden werd Portucasa opgericht door Peter Vallen die zelf toen al vele jaren in de Algarve woonde. Tegenwoordig werkt hij Samen met Loes Tikink en Carry Bohmermann die beide in de Algarve wonen en hun ruime kennis over het gebied gebruiken om hun klanten te helpen.

Het team kent de omgeving en de huizen heel goed. Ze kiezen altijd huizen die iets bijzonders hebben dat kan de luxe zijn of de locatie, maar ook de sfeer of juist de eenvoud. Zo is er ook voor iedereen een huis dat aansluit op je wensen.

Portucasa staat voor afwisseling, eerlijkheid en persoonlijke aandacht. Ze willen dat de ervaring van mensen met hun service, hun huizen en Portugal, uniek is. Om ervoor te zorgen dat alle klanten de beste service krijgen zijn ze tijdens werktijden altijd telefonisch bereikbaar en buiten kantoortijden zijn ze bereikbaar via email.

Producten en diensten van Portucasa
Portucasa bied unieke vakantiehuizen aan in de Algarve in Portugal. Zo kun je kiezen voor een huis aan de kust maar ook voor een fijne villa in het binnenland, of wat dacht je van een heerlijk zwembad of zeezicht

Om een vakantiehuis te boeken ga je naar de website en kies je op regio of aanbiedingen. Mocht je nog niet weten waar je naartoe wil dan kun je op de website informatie vinden over de individuele regio's. Hier kun je meer te weten komen over de bezienswaardigheden en activiteiten in de Algarve.

Na het bepalen van de regio zie je het complete aanbod aan huizen. Bij elk huis staat aangegeven hoe duur het is en voor hoeveel mensen het huis geschikt is. Daarnaast staat er ook informatie bij over het huis en de ligging, maar ook aarvan andere klanten, wel zo handig.

Ervaringen, klachten en tips over Portucasa
Heb jij wel eens een huis gehuurd bij Portucasa dan willen we jou vragen om je ervaring met ons te delen. We zijn heel benieuwd of je tevreden was over het huis en de service van Portucasa. Zou je ze aanraden aan anderen die naar Portugal op vakantie willen? We zijn heel benieuwd.