Paulcamper

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Paulcamper

Je wil eens niet met het vliegtuig op vakantie, maar je auto is niet comfortabel genoeg om lang in te reizen. Wat ga je dan doen? Misschien zie je reizen met een camper zitten? Eens iets anders. Helaas beschik je niet over een camper, hoe kan je dan je vakantie voorzetten? Er zijn laatste tijd meer websites waar je een caravan of camper kan huren voor de periode wanneer jij op vakantie wil gaan. Je wil graag dat je vakantie soepel loopt, en dus wil je wel dat de caravans zeker voldoen aan verschillende vereisten, maar hoe weet je dat nu? Via reviews van anderen kan je lezen hoe zij dit ervaren hebben en of zij er tevreden mee waren.

Over PaulCamper

PaulCamper is een online website die campers verhuurt in Nederland en Duitsland. Naast een website hebben ze ook een app. Zij beschikken niet zelf over campers maar is een particuliere camper-sharing platform. Dit betekent dat particulieren hun camper verhuren aan mensen die graag een camper willen gebruiker om op vakantie te gaan, of gewoon voor een kort weekendje. Ze beschikken over 12.285 verschillende soorten campers, maar ook caravans, bus-campers en nog veel meer.

Producten en diensten PaulCamper.nl

Hoe een caravan huren
In drie stappen kan je je droomcaravan huren. Als eerste zoek je tussen het groot aanbod aan verschillende soorten caravans je droomcaravan. Hier heb je de keuze waar je start en waar en wanneer je de caravan wil ophalen en terug inleveren. Daarnaast heb je veel verschillende filters zodat je uw ideale camper kan vinden tussen het groot aanbod. Hierna kan je een vrijblijvende aanvraag doen aan de caravan verhuurder. Details bespreek en regel je met hen. Als laatste doe je de betaling en heb je een contract met de verhuurder.

Veiligheid
De verhuurders die op de website en app staan zijn allemaal geverifieerd. De verhuurders zijn ervaren kampeerders die beoordeeld zijn door een tal van huurder, namelijk meer dan 100.000.

Betaling en kosten
De betaling gebeurd veilig. De prijs die je ziet is de all-in prijs. De verhuurders mogen geen extra kosten aanrekenen. De enige extra kost die je hebt is de benzine. Bij het huren van een camper verkrijg je een verzekering en een Europa-brede pechhulp. Hierdoor kan je met een gerust hart vertrekken. Indien er toch problemen zich voordoen of je extra vragen hebt, is PaulCamper bereikbaar via de klantenservice.

Magazine van Paulcamper
PaulCamper heeft ook een magazine waarin verschillende tips, ervaringen of rondreizen in staan. Hier kan je inspiratie doen over locaties, of eventueel nodige zaken vinden die je reis nog aangenamer maken.

Reviews en ervaringen met PaulCamper

Heb je ooit al eens je reis gepland met een camper via PaulCamper? Laat het ons zeker weten hoe dit ging! Was alles in orde, of heb je problemen ervaren? Heeft de klantenservice je goed geholpen indien er een probleem was, of niet zozeer? Hoe meer informatie je geeft, hoe beter toekomstige klanten kunnen beslissen of dit iets is waarnaar zij zoeken. We bedanken je alvast voor je hulp.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review