OAD reizen

Alle reviews

OAD reizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

OAD reizen

Wij horen graag jouw ervaring over Oad Reizen.Vakantie is voor iedereen belangrijk en je hecht er dan ook veel waarde aan dat je vakantie goed verloopt en goed geregeld is. jij kunt anderen helpen om te bepalen of Oad de juiste reisorganisatie is om een welverdiende vakantie mee te boeken. Laat ons weten wat je ervaring is zodat anderen optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Oad is een reisorganisator van vakanties in meer dan 60 landen over de hele wereld. Je kunt hier terecht voor vliegvakanties, maar je kunt ook met de bus-, auto- trein-, fiets-, boot- en te voet reizen.

Laat je ervaring achter om anderen te helpen. Door jouw objectieve ervaring kunnen mensen zich een beter beeld vormen van de service van Oad en een betere keuze maken.

Over Oad
Oad werd beetje bij beetje opgericht in de jaren 20. Gerard ter Haar kocht toen een bus waarmee hij in Twente personenvervoer verzorgde. In dezelfde periode begon Arnold Hodes een regionale busdienst. Met deze bussen maakten ze ook reizen naar Duitsland. In 1942 kwamen al deze busdiensten samen in de Overijsselsche AutobusDienstenO.A.D met het hoofdkantoor in Holten.

Oad heeft nog jarenlang regionale busdiensten verleent maar is hier in 2003 mee gestopt. Daarnaast waren ze eigenaar van Globe Reisburogroep die in zijn hoogtijdagen ongeveer 220 reiskantoren had. Ook was Oad eigenaar van SRC Cultuurvakanties, BEX Reizen en Hotelpan.

Op 25 september 2013 kwam er een einde aan het Oad imperium en werden de vier onderdelen Oad Busbedrijf, Oad Reizen, Globe reisburo en SRC Cultuurvakanties verkocht. Op dat moment hadden ze 1750 medewerkers waarvan maar 600 hun baan hebben kunnen houden. Het bedrijf heeft ondertussen een doorstart gemaakt en bied weer reizen aan over de hele wereld. 

Producten en diensten van Oad
Oad bied een grote variëteit aan vakanties aan waarbij ze altijd de prijs-kwaliteitsverhouding goed willen houden. De doelstelling is om te zorgen dat mensen optimaal kunnen genieten van hun vakantie, of dit nu in Disneyland Parijs is of tijdens een wandelvakantie in de Algarve

Je kunt heel gemakkelijk online je reis uitkiezen, er is voor ieder wat wils. Oad heeft een groot aanbod aan busreizen in heel Europa, Groot-Brittannië en Scandinavië. Zo kun je kiezen voor een kastelenreis in Frankrijk, fjorden en besneeuwde bergtoppen in Noorwegen of een cultureel en culinair avontuur in Italië.

Om de ervaring van hun klanten zo aangenaam mogelijk te maken en een beetje zekerheid te bieden kun je met het Oad zekerheidspakket kosteloos annuleren en omboeken. Daarnaast is een aanbetaling niet nodig.

Oad probeert hun impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken door de CO2-uitstoot van je reis te compenseren. Oad doneert voor elke gereden kilometer en gevlogen mijl geld aan Greenseats, die hiermee klimaatprojecten opzet in de hele wereld.


Ervaringen, klachten en tips over Oad
Hoe was jouw ervaring met Oad? We horen het graag van je zodat we jouw objectieve mening kunnen delen en anderen kunnen kiezen met wie ze een reis willen maken. Er is niets belangrijker dan een fijne vakantie en met jouw ervaring kun je ervoor zorgen dat anderen een prachtige tijd tegemoet gaan.