Kampeerdorp de Zandstuve

Alle reviews

Kampeerdorp de Zandstuve

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Kampeerdorp de Zandstuve

Kamperen is, als onderdeel van een vakantie of geplande dagtrips, een unieke ervaring. De mogelijkheden zijn divers, zoals kamperen in een safaritent of lux kamperen met alle vereiste accommodatie. Online worden wij overspoelt met de diverse kampeeraanbiedingen. Bent u op zoek naar een unieke kampeergelegenheid waar men onbezorgd op vakantie kan? ReviewsBird.nl wilt u een eindje op weg helpen. Op deze site geven vorige klanten hun ervaringen die ze hebben opgedaan met recreatiebedrijven en geven zij daarbij ook beoordelingen!

Over Kampeerdorp de Zandstuve         
Kampeerdorp de Zandstuve is opgericht door Albert Eshuis in 1968 als camping met een paar plekjes tussen de jeneverbessen in het bos. Dit recreatiebedrijf bestaat momenteel uit 300 toeristische plaatsen, 100 glamping-accommodaties en een personeelsbestand van meer dan 100 medewerkers. Enkele hoogte punten, sinds de oprichting, zijn de ontvangst van het milieubarometerkeurmerk in het jaar 1996. De Zandstuve ontving de eerste bekroning van Eurotop camping in het jaar 2006 en onderging een naamsverandering in 2007 in Kampeerdorp de Zandstuve door Gerdinand en Mariska Eshuis, die het familiebedrijf overnamen. Een jaar na hun aantreden worden de eerste glamping-accommodaties geplaatst. In 2019 werd Kampeerdorp de Zandstuve opnieuw uitgeroepen tot ANWB top camping. In ditzelfde jaar bouwen zij nieuwe privé sanitair units en een accommodatie, genaamd Kasteel Uylenburght.

Producten en diensten van Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze, Overijssel is een 5-sterren camping voor elke leeftijdsgroep. De camping is gelegen in de landelijke omgeving in Hardenberg en biedt ruime kampeerplekken en leuke accommodaties, met accommodaties, zoals een binnen- en buitenzwembad, een grote indoor speeltuin en een spannend animatieprogramma, zelfs in het voor- en naseizoen. Lux kamperen door glamping is ook mogelijk, evenals kindercamping volledig ingericht voor kinderen. De camping beschikt over een binnen- én buitenzwembad met glijbanen. De Zandstuve beschikt over diverse sfeervolle zalen, een groot multifunctioneel theater en een binnenspeeltuin voor kinderen. Alle ruimtes hebben een eigen identiteit en kunnen naar wens worden ingericht. De locatie kan worden gehuurd voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Door ervaren koks wordt de voeding bereidt en mag men vragen naar een buffet, diner of barbecue gecombineerd met één van de vele activiteiten. 

Complimenten, klachten en tips voor Kampeerdorp de Zandstuve      
Boeken voor een plekje te Kampeerdorp de Zandstuve eveneens de betaling voor het verblijf en service kan online. De beheerders van het kampeerdorp garanderen de klanten een onbezorgde vakantie. Kampeerdorp de Zandstuve is gevestigd aan de Grote Beltenweg 37794 RA Rheeze (Hardenberg). Ze zijn te bereiken via het telefoonnummer 0523 - 26 20 27 en het e-mailadres info@zandstuve.nl. Ook voor klachten! Betalen kan online via de bekende betaalmethoden.

Kampeerdorp de Zandstuve meent maar één doel te hebben en dat is haar bezoekers een onvergetelijke vakantie bezorgen en een uitstekende klantenservice bieden. Hoe vindt u de accommodatie van Kampeerdorp de Zandstuve? Hebt u waar gekregen voor uw geld? Komen zij hun gemaakte afspraken na? Vertel ons op onze website hoe u dit bedrijf heeft ervaren.

Bent u verder benieuwd naar de locatie en wilt u meer weten over zijn dienstverlening en producten? U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site, ReviewsBird.nl, over Kampeerdorp de Zandstuve indien u nog niet bekend bent met Kampeerdorp de Zandstuve.