heerlijkehuisjes.nl

Alle reviews

heerlijkehuisjes.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

heerlijkehuisjes.nl

Als je op vakantie gaat wil je dat alles tot in de puntjes word geregeld. Als je een huisjes huurt wil je dit dan ook doen bij een bedrijf die een goede service levert. We zijn dan ook benieuwd of je wel eens een huisje hebt gehuurd bij heerlijkehuisjes.nl en wat je ervaring is. Met jouw ervaring kun je namelijk anderen helpen een weloverwogen keuze te maken. 

heerlijkehuisjes.nl is een reisorganisatie waar je huisjes kunt huren in Nederland, België en Duitsland. Naast huisjes voor singles, koppels en gezinnen kun je hier ook groepsaccommodaties huren. 

Laat ons weten wat je ervaring is met heerlijkehuisjes.nl zodat je anderen helpt met het maken van een besluit. Het is vaak lastig om door een website te bepalen of een bedrijf een goede service verleent. Jij kunt antwoord op die vraag geven en de zoektocht voor anderen vergemakkelijken. 

Over heerlijkehuisjes.nl
heerlijkehuisjes.nl is een reisorganisatie die sinds 2001 gespecialiseerd is in huisjes in Nederland, België en Duitsland. Op het kantoor zijn 20 mensen vast aan het werk om ervoor te zorgen dat hun klanten in alle rust kunnen genieten van hun vakantie. Iedereen heeft zijn eigen discipline om het aankoop en verkoopproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Per jaar bezoeken 2,5 miljoen mensen de website van heerlijkehuisjes.nl

Bij heerlijkehuisjes.nl kun je niet alleen terecht voor het huren van een huis. Ze hebben een aparte afdeling die is gespecialiseerd in hetverhuren van jouw vakantiehuis. Het verhuren van je huis via heerlijkehuisjes.nl heeft als voordeel dat je advies krijgt over de verhuurprijs en je je eigen kalender kan koppelen. Daarnaast hoef je jouw huis niet alleen te verhuren aan heerlijkehuisjes.nl, maar kun je hem zelf ook nog verhuren. 

Om een compleet pakket aan te bieden kun je bij heerlijkehuisjes.nl ook terecht voor verzekeringen. Zo kun je kiezen voor een kortlopende annuleringsverzekering of reisverzekering. De medewerkers van heerlijkehuisjes.nl kunnen je meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden. 

Producten en diensten van heerlijkehuisjes.nl
heerlijkehuisjes.nl bied vakantiehuisjes aan van particulieren en vakantieparken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het boeken van een groepsaccommodatie

Je kunt gemakkelijk een huisje vinden door op de website het land en de regio te kiezen waar je op vakantie wil en met hoeveel mensen. Als je alle gegevens hebt ingevoerd zie je de vakantiehuisjes die beschikbaar zijn.

Zodra je een huisje hebt uitgekozen en op de website boekt krijg je binnen 48 uur een boekingsbevestiging en factuur. Zoveel mogelijk kosten worden direct opgenomen in de factuur. Als niet alle kosten worden meegenomen in de prijs dan wordt dit vermeld. Denk hierbij aan kosten voor gas, water en elektriciteit

Ervaringen, klachten en tips over heerlijkehuisjes.nl
Kun je ons vertellen wat je van heerlijkehuisjes.nl vind zodat we anderen hiermee kunnen helpen. Jouw objectieve mening over dit bedrijf is voor ons en anderen van groot belang. Hoe was bijvoorbeeld de service voor, tijdens en na je verblijf? We horen het graag.