Lees Djoser reizen ervaringen klachten van reizigers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Djoser

Reizen naar een bijzondere bestemming vraagt om de professionele hulp van een gerenommeerd en goed gewaardeerd reisbureau. Of Djoser nl de verwachtingen die het op de eigen website schept waar kan maken lees in de reviews van consumenten op onze website. Je kunt niet alleen zien welke klachten en opmerkingen er zijn over de service en kwaliteit van deze aanbieder, je kunt het bedrijf ook vergelijken met concurrenten die dezelfde soorten reizen aanbieden.

Over Djoser nl

Omdat dit bedrijf 35 jaar geleden begon met het aanbieden van reizen naar Egypte is het vernoemd naar de farao Djoser die al eerste een trappiramide liet bouwen. Inmiddels biedt deze reisonderneming vakanties en reizen naar diverse bestemmingen wereldwijd aan. Het is gevestigd aan de Breestraat in Leiden en de klantenservice is van maandag tot zaterdag bereikbaar. Als goed georganiseerd reisbureau is deze firma aangesloten bij de ANVR en het SGR.

De Djoser reizen

Bij Djoser kun je terecht voor diverse soorten reizen naar een groot aantal bestemmingen. Zo kun je er onder andere wandelreizen en fietsreizen reserveren. Ook zijn er speciale singlereizen en groepsreizen te boeken die je naar je eigen wensen samen kunt stellen. We zetten de bestemmingen waar je naar toe kunt per werelddeel voor je op een rijtje.

Djoser Europa

Als je met je eigen fiets op vakantie wilt dan kun je bijvoorbeeld kiezen om dat 14 dagen in Italië te gaan doen. Natuurlijk kun je met Djoser ook naar Griekenland, IJsland en Noorwegen reizen. Of je dat alleen met je family of met een grote groep vrienden doet, die keuze is aan jou.

Djoser Midden-Oosten

Door de jarenlange ervaring van het bedrijf met vakanties naar Egypte staan ook andere interessante plaatsen op de lijst met landen waar je met Djoser naar toe kunt. Onder andere India, Nepal, Jordanië en Israel zijn bestemmingen die door veel reizigers bij het bedrijf geboekt worden. De reis die je wilt maken kun je helemaal naar eigen keuze samenstellen met hulp van de medewerkers van deze aanbieder. Hoe andere klanten die service ervaren hebben lees je in hun reviews over Djoser op onze website.

Djoser Azië

Je kunt met Djoser zelfs naar dit deel van de wereld reizen, waar je bijvoorbeeld een rondreis door China of Japan kunt maken. Zelfs een wandelreis naar Nepal staat bij deze reisleider in de boeken.

Overige Djoser bestemmingen

Naast al deze landen kun je bij Djoser ook echt naar de andere kant van de wereld. Het oosten van Rusland ligt al ver weg, maar wat dacht je van een reis door Nieuw-Zeeland of langs bijzondere bezienswaardigheden in Patagonië? Door de klachten en opmerkingen van andere klanten van het bedrijf op onze website krijg je een goed beeld over wat de beste bestemmingen zijn die er aangeboden worden.

Mijn Djoser nl

Zodra je bij deze aanbieder een reis boekt krijg je automatisch je eigen Mijn Djoser pagina. Dat is een soort profiel waar je informatie over reisdocumenten, vaccinaties en je vluchtschema terug kunt vinden. Je kunt via www djoser nl op elk moment inloggen, zelfs al je al op vakantie bent en de gegevens van je terugreis wilt checken.

Djoser contact

Klanten in Nederland kunnen via het telefoonnummer 071 - 51 26 400 tijdens de openingsuren van de klantenservice contact opnemen met een van de specialisten van het bedrijf. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 1330 uur krijg je altijd iemand aan de lijn. Je kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@djoser.nl of contact op te nemen via een social media kanaal zoals Facebook. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Reviews, klachten en Djoser ervaringen

Heb jij als klant al ervaring met de reizen van deze organisatie? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om jouw Djoser review op onze website, Reviewsbird te plaatsen. Als je zelf regelmatig beoordelingen en recensies leest dan weet je hoe belangrijk ze zijn en dat die van jou dus eigenlijk niet mag ontbreken. Je kunt in jouw beoordeling over dit reisbureau kwijt welke opmerkingen, commentaren en klachten jij hebt, maar net zo goed mag je lovende kritieken plaatsen. Alleen met eerlijke en oprechte reviews zijn wij in staat om te laten zien of Djoser betrouwbaar is als reispartner.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review