Centerparcs

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Centerparcs

Wil u er even tussenuit maar heeft u geen zin om ver weg te gaan? Dan zijn vakantieparken in eigen land de ideale oplossing. Voor mensen die houden van natuur en ontspanning zijn websites zoals deze erg interessant. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van dichtbij vakantie reizen vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over Center Parcs en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review.

Over Center Parcs

Center Parcs werd opgericht in 1953 door Piet Derksen in Nederland en is een Europees netwerk van vakantiedorpen. Het bedrijf heeft 27 parken op verschillende locaties in Europa waarvan 9 in Nederland. Buiten Nederland hebben ze ook nog vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf Center Parcs Europe dat in Rotterdam gevestigd is, is sinds 2007 een dochteronderneming van de Franse Pierre & Vacances Center Parcs Group. Hun missie is om een plek te voorzien voor hun klanten waar nieuwe herinneringen kunnen gemaakt worden met geliefden.

Producten en diensten van Center Parcs

Elk vakantiepark bestaat uit volledig ingerichte cottages, het welbekende subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot gamma aan indoor- en outdoor activiteiten. Een perfecte bestemming voor een reis met het gezin dus! De bungalowparken liggen voornamelijk in regio’s die omringd zijn door de natuur. U kan bij Center Parcs verscheidene soorten vakanties boeken, nl. last minutes, zomervakanties, schoolvakanties en voorjaarsvakanties. Op hun website zijn er ook diverse aanbiedingen te vinden zoals last minutes, vroegboekvoordelen of familie-of 55+ kortingen. Via de website kan u aangeven waar u naartoe wil, hoe lang u er wil verblijven en met hoeveel personen u reist. Center Parcs wil het mogelijk maken voor u om onbezorgd te kunnen genieten in een veilige omgeving. U kan alle vragen en antwoorden omtrent uw verblijf en het coronavirus online vinden. Center Parcs is telefonisch te bereiken via 010 798 098.

Duurzaamheid

is een van de kernwaarden van Center Parcs. Sinds 2020 zijn alle parken in het bezit van een Green Key-certificaat. Het bedrijf gaat aandachtig om met alle flora en fauna en wil een aangename leefomgeving achterlaten voor toekomstige generaties.

Bent u op zoek naar de laatste nieuwtjes of naar reisinspiratie? Dan kan u altijd het Center Parcs blog raadplegen op de website.

Reviews, beoordelingen en complimenten over Center Parcs

ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Heeft u het gevoel op de juiste manier geadviseerd te zijn? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!

Wat voor soort keten is Center Parcs? Lees onze klanten beoordelingen over Center Parcs’ last minutes, zomervakanties, schoolvakanties en voorjaarsvakanties,..hier op ReviewsBird.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review