CanadaPLUS

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

CanadaPLUS

Wanneer je bezig bent met het organiseren van je volgende reis, weet je soms niet waar je moet of wilt beginnen. Elke vakantie die je boekt, is een belevenis, of je nou voor rust of ontspanning zoekt, de zee en de zon of juist meer actie en avontuur wilt.

Er zijn veel reisorganisaties die je verschillende reisjes aanbiedt wanneer je je volgende reis avontuur wilt boeken. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om online al je vakanties te boeken zonder dat je uit huis moet. Hoe weet je welke reisorganisatie je het beste koopervaring gaat aanbieden?

Wat is Canadaplus

Canadaplus is een reisorganisatie bedrijf waar je verschillende vakantiebelevingen kan boeken voor je volgende reis. Wil je meer te weten komen over wat voor bedrijf het is en wat ze allemaal te bieden hebben? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat het bedrijf betrouwbaar is? Door de recensies te bekijken weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je je volgende reis boekt bij deze reisorganisatie. Lees op onze review site meer over dit bedrijf.

Over Canadaplus.nl

Canadaplus maakt onderdeel van Aeroglobe International B.V en is al 20 jaar op de Nederlandse markt bekend als reisspecialist. Het bedrijf heeft een divers aanbod en verkoopt verschillende soorten reispakketten voor mensen die interesse hebben om in Canada te reizen. Daarnaast, is het bedrijf aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Canadaplus.nl aanbod

Canadaplus richt zich op het verkopen van goedkope reispakketten aan mensen die interesse hebben om in Canada rond te reizen. Als consument kun je alles makkelijk vinden op de website omdat alles verdeeld zijn in categorieën. Hun aanbod bestaat uit groepsreizen reispakketten, autoreizen reispakketten en treinreizen reispakketten. Daarnaast, kunnen alle reizen volledig op maat worden aangepast indien dat nodig is. Op de website hebben ze ook een filterbak beschikbaar zodat je makkelijker reispakketten kunt vinden die past bij je wensen. Je kunt filteren op basis van reissoort, reisduur, prijs en nog veel meer. Bovendien, als je op zoek bent naar meer informatie over Canada of de regio, dan is er op de website een aparte categorie waar je alle informatie kunt vinden.

Betaling, verzekering en garanties

Wanneer je een reservering plaatst op de website voor een reispakket, dien je boekingskosten te betalen. Deze kosten bedragen € 45 per boeking. Het is niet mogelijk om via de website je boeking te betalen. Je kunt de betaling via je bank of telebanking voldoen. Indien je iets wilt wijzigen over je bestaande boeking, dien je wijzigingskosten betalen. Deze kosten bedragen € 27 per wijziging. Als je bijvoorbeeld een reis wilt boeken met een vertrekdatum buiten de geldigheid van het reispakket, dien je voorboekingskosten te betalen. Deze kosten bedragen € 28 per boeking en vervalt als de boeking definitief doorgaat. Wanneer de boeking niet doorgaat, blijven de kosten hetzelfde als de meerprijs niet hoger is dan 10% dan het jaar ervoor. Zijn de kosten meer dan 10% gestegen en je wilt de voorboeking annuleren, dan vervallen deze kosten. Bovendien, kun je tijdens het boekingsproces tot een week voor vertrek aangeven of je een reis- of annuleringsverzekering wenst.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice van Canada Plus altijd voor je klaar. Je kunt alle contactgegevens vinden op de website. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt gebruik maken van het telefoonnummer, het contactformulier of het e-mailadres. Ze zijn telefonisch bereikbaar van Maandag tot en met Vrijdag van 10:00 tot 17:00. Per e-mail zijn ze 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast, zijn ze ook te bereiken via Facebook.

Beoordelingen en ervaringen met Canada Plus

Heb je recentelijk een reis geboekt bij Canada Plus? Laat andere consumenten dan over je ervaringen weten met het bedrijf door een review te plaatsen op onze review site. Reviews laten consumenten weten dat het bedrijf echt is en dat ze niet worden opgelicht. Was het boekingsproces goed verlopen? Kon je de beste deal scoren? Deel dan je beleving met andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review