Camping & Co

Alle reviews

Camping & Co

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Camping & Co

Lekker met de tent op vakantie! Of heeft u toch liever een stacaravan? Op de site van Camping & Co kunt u sta plaatsen reserveren voor uw caravan of tent in Spanje, Portugal, Kroatie, Frankrijk en Itallie. Heerlijk even thuis de boel de boel laten en op avontuur gaan. Vooral voor mensen die van de natuur houden en graag met de eigen auto op vakantie gaan zijn sites zoals deze erg aantrekkelijk. Op ons beoordelingsplatform ReviewsBird.nl vind u verschillende vakantiebestemmingen in verschillende landen. Lijkt het u ook wat om met de auto door het prachtige Zuid-Europa of Oost-Europa te rijden en in een tent of gehuurde stacaravan te overnachten? Lees hier de reviews en beoordelingen van mensen die al eerder hun vakantie hebben geboekt met Camping & Co, of al eens op de op deze site genoemde campings hebben overnacht. Ook wanneer u tips of aanmerkingen heeft over de omgeving horen wij dat graag! Laat hier uw review achter of lees de persoonlijke beoordelingen van andere vakantiegangers. 

Over Camping & Co
Over de personen en de visie achter dit online reisbureau is weinig bekend. Wel blijkt naar enig onderzoek dat het van origine een Frans bedrijf is dat al meer dan 10 jaar kampeervakanties in Frankrijk aanbied. In de loop van de tijd zijn daar ook andere bestemmingen bijgekomen, zoals Italië, Kroatië, Spanje en Portugal. De website kan dan ook in 5 talen weergegeven worden en er is een internationale helpdesk, en daar wan je ook in het Nederlands geholpen worden. De website heeft een uitgebreide Vraag & Antwoord sectie, waar je op de meeste vragen een duidelijke uitleg vindt.

Producten en Diensten van Camping & Co
Kamperen. Sommige vakantiegangers doen het voor hun plezier, anderen om de kosten van de vakantie te drukken, want voor een kampeerplaats betaal je uiteraard minder dan voor een hotel overnachting. Op de website zijn meer dan 750 verschillende kampeerterreinen opgenomen in landen waar de enthousiaste Nederlandse kampeerder graag naar toe gaat: Het Italiaanse Gardameer is een klassieke vakantiebestemming, maar ook in het Spaanse Catalonië en het sinds enkele jaren steeds populair wordende Kroatië mogen niet ontbreken. Iedere bestemming is voorzien van foto’s en een korte omschrijving van de mogelijkheden en de voorzieningen. Voor mensen die het niet zien zitten om in een ouderwetse familietent of tunneltent te overnachten wordt op verschillende campings de mogelijkheid geboden tot het huren van een ingerichte bungalowtent of een stacaravan te huren. Via de website kun je aangeven welke camping je wilt boeken, en voor welke periode. Het totaal verschuldigde bedrag mag in 3 keer betaald worden, waarbij de laatste betaling minimaal 14 dagen voor vertrek voldaan dient te worden. Het is ook mogelijk om via de website een annulerings- of vakantie verzekering te boeken. 

Complimenten, Klachten en tips oer Camping & Co
We kijken er altijd met veel vreugde naar uit, de vakantie, Helaas komt het in de praktijk nog wel eens voor dat de vakantie niet helemaal zoals gepland loopt. Dat kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben. Daarom vragen wij u om ons te helpen deze vakantiebestemmingen te beoordelen. Ook kunt u hier een review over het bedrijf zelf achterlaten. Helpt u mee?